Poradna duly
Jana Čurdová
Sammy: mě ta váha doma taky navážila jinak,je to asi jen orientační..Ale váhu máte fajn,přece nebude mít v 6ti týdnech 5kg,to si můžou dovolit jen kucí ![]()
Ale koukám,že jsme vás přerostly v cm,tak aspon něco ![]()
Já už pomalu ale jistě vyřazuju vše v 56tce,je jí to prostě krátký,i když na těle to na ní visí.
Včera jsem vytáhla z šuplíku od kamarádky nádherný punčocháčky z Nextu,máme troje,no a jsou jí malý,neměla je ani jednou na sobě
Tak mi to bylo tak líto.
Malvíno : gratuluju k narození holčičky. a budem tu mít 2 Stelinky,to se hned tak nevidí ![]()
Medu: a nechceš pořídit ty probiotické kapky? prý jsou nejúčinnější?
Malví:obr gratulace ke Stelince ![]()
Co máte dobrého k obídku?Já te´d baštím domácí tláču a k véče budem mít zabíjačkovou polévku..Mňám.
Ahojky a krásné slunečné poledne Velká gratulace Malvíně ke Stellince. Ať jste zdravé.
Naší kamarádce se dnes narodila holčička Lucinka. Tak už máme třetí do party na kočárkování.
Ve školce u nás řádí spála a neštovice. Snad nic nechytneme když je tak hezky.
Sammy , váha super. To máte stejně jako jsme měly my.
Barvu očí máme modrou.Myslím, že jí modré zůstanou. Niki má také modré oči, po mě. Pavel má hnědé.
Befi s plínkama nevím. Já to hážu také do klasické popelnice. U nás ve vsi se třídí jen sklo, papír a plast.
Medu , ty máš také krásnou okatou holčičku. A vlasatou. Stejně jako Adélka, Yasmínka, Sabinka a Jindřiška. To je nějaké podezřelé. ![]()
A ať už vás ty prdíky netrápí. Fenykl opravdu pomáhá a můžeš koupit i čajíček pro Stelinku a zkusit ho.
Terka už tady vesele brečí, tomu spaní přes den moc nedá a už vyžaduje větší pozornost. Od včera tady mám vytažené žehlení.
K obídku mám těstovinový salát. Navečer udělám kuřecí paličky.Tak ty budeme mít zítra.A k večeři budeme mít toustíky.
Ahoj maminy ![]()
já nevim, co s tou naší prdolou poslední dny je, ale nespí a nespí ![]()
je jasný, že toho spánku budou ty mrnata potřebovat čím dál méně, jak psala Sammy, ale aby to dítě nespalo skoro celej den, na to mi připadá dost malá...............včera nespala až do 15.hodin odpoledne, kdy jsme konečně vyjely ven a ještě venku spustila takovej hysterák, že na nás lidi koukali
…no určitě jí bylo horko-připadá mi, že bude horkokrevná po tatínkovi-mě je zima, jemu je horko
Tak jsem jí venku vytáhla z kočáru, vyndala z pod ní zavinku a jak jí ofouknul ten větřík, tak zavřela oči a spala-ještě teda venku se mi z ničeho nic probrala a asi pět minut koukala a pak je zase zavřela a spala až do půl 7.-doma ještě v kočárku-přijely jsme domů v 18 hodin................
A ještě doma je to takový spaní, že zabere a za pět minut je vzhůru
fakt nechápu...................samozřejmě je protivná, pač by chrněla, ale nejde jí to, ale nevim proč ![]()
Když to jde, tak se snažim chodit ven i dopolko, jenže když má člověk práci a musí vařit, tak to halt nejde..............
Někdy mám pocit, že skáču jenom okolo plotny a dřezu, fakt..........
Jenže můj chlao má práci, ve který nemaj obědy a navíc jezdí dva dny a dva dny volno, takže mu ještě sebou dělám ranec papůů
![]()
No tak jsem si postěžovala
ale zaráží mě, že dřív jsem si taky myslela, jak mám hodně práce a kolikrát jsem bylav vzteklá, že to všechno nestihnu a ted s malou si uvědomuju, kolik jsem vlastně měla času a nemůžu pochopit, jak jsem dřív nemohla stíhat
dyk to bylo času................
![]()
Malví už jsme tady na tebe myslely
. Velká gratulace ke Stellince-at jste obě zdravé a spokojené ![]()
A fotečka bude?????????????
Holky prosím přemýšlím pořád o očkování
…přečetla jsem si jednu diskuzi-tak mám pěknýho brouka v hlavě ![]()
Já mám strach hlavně z pneumokoka a meningokoka-ta diskuze je dost zajímavá-ty názory se dost liší......chjo
Někdo říká, že každy očkování navíc je zbytečná zátěž pro organismus-někdo zas říká, že je lepší pro dítě udělat maximum................Co vy na to????
Medu Stelinka je krásnoučká, normálně mi připomíná tu mojí kočindu
Já nějaké fotky dodám, ale nejsem schopná toho mýho chlapa uhnat, aby mi ukázal, jak se to dělá-dát to kamkoli z fotáku
Furt někam prchá................jednou dodělat plot na baráku, pak zase oběhat úřady.....a já nevim co ještě
Dneska zas jede do práce
Až přijede, tak zas jedou udit maso na barák.chjo ![]()
Mischni fotky pěkný a komentář k nim taky- ta holka z Moravy nemá chybu
![]()
Befi tak to vám ty očička už zůstanou modrý, nám už se začaly měnit tři dny po porodu, přesně jako u Terezky…holky mají úplně stejný(i tvar) jak přes kopírák-takový zelenohnědý ![]()
Dito , já bych očkovat nechala. U Niki už mám meningokoka a teď plánuji i pneumokoka. Pokud tím dítě onemocní(a není to vyjímečné), jsou následky někdy dost velké, takže pokud je možnost očkovat, proč ne.A myslím, že vakcíny jsou připravované tak aby byly co nejšetrnější.Toť můj názor.
Chocholko vid, žejo???Já právě spíš kloním taky k tomu, že jo ![]()
Pač tam i holky píšou-třeba u toho meningokoka-že kdyby to dítko chytlo(klep, klep, klep), tak i že je sice vakcína jenom na ten kmen, kterej není smrtelnej-myslím B ale prej tím , že se očkuje, tak ten smrtelnej druh-myslím C, tak má mírnější průběh a to dítko nezemře…
Medu doufám že ti to nevadí
nedopsala jsem porod takže po monitoru jsem byla na 9 cm a šla jsem rodit . Bez přípravy bez klistýru… prostě za hodinu se vším všudy nebylo co řešit
…
ahoj holky,
konečně má čas vám napsat, od včera je malej pěkná protiva, naštěstí aspoň v noci spí, ale ten rituál úspávání je naprd.teď mi spí nacucnutej na prsu ![]()
Malvi gratulace ke Stelče , dodej foto.
holky stíhala sem vás max přečíst ale odpovídat ne, takže si pamatuju jen málo.
jo holky nepijte mátu!!!!!!! staví laktaci!!!! jinak fenykl napohodu.
tak se mu něco zdálo, hodil rukama a je zas vzhůru ![]()
Ilčo , to máte také lehké spaní.Mě u prsa také usne, jak s ní ale hnu je, vyspalá.
Malvíno, myslím, že jsi vyhrála v rychlosti porodu. Ono ale u šestého se není čemu divit.
Zkusím teď dožehlit, odpoledne mám v plánu vyluxovat naše fára, musím pře:,–(it kytky a velikonočně vyzdobit. Práce habaděj.
chocholka…
no v počtu porodů to není ,pátej byl dlouhej ,křížový bolesti ,malá měla zlomenou klíční kost a modřiny v obličeji…
holky jak poznáte který mlíko je už zadní? no neutekla ani hodina a náš jedlík už zase baští ![]()
Teď mi manžel odjel k zubaři, má mu trhat 8, chudáček, byl pěkně nervózní, asi se nedivím.
ad očkování no mi ho máme v plánu ale ještě sem to moc nestudovala kdy a co.
holky budete prcky mazat opalovacím krémem? já jo už sem koupila v lékarně 30.
Tak dneska mě asi sežere, už kojím od půl1 po třetí
a nejsou to jen 5min ![]()