Poradna duly
Jana Čurdová
Malví ale to na Jindru taky neplatí…Prostě chce mít hlavu tam na té straně a nic s ní nehne…
Malvino , to jsem prave Medu psala, prece clovek nebude stehovat postylku, staci dite dat hlavou na druhou stranu ![]()
No my máme postýlku na kolečkách
, takže v tomto není problém ![]()
Daisy , tak to máte bezva! Na lepší se vždycky dobře zvyká ![]()
Jdu zase něco dělat, zatím pa
tak jsem zas na chvilku tu, pc se tvari ze to chvili vydrzi aniz by spadl ![]()
hlavicka na jednu stranu mates taky jednu stranu preferoval, ale davala jsem ho spat na bok a tak pevne zaprela perinou ze se otocit nemohl. ted uz spi na zadickach a zadnou stranu neuprednostnuje ![]()
sex u nas byl hned po sestinedeli a dobry, ted dokonce byl „naostro“ nejak jsme to nevychytali, tak doufam ze nebude dalsi mimi ![]()
ja jsem dneska umyla 3 okna a vyprala zaclony, jeste mi jedna zbyva povesit. jinak furt neco delam na zahrade, ryla sem kus travniku protoze tam chci mit zahon a tak, no furt je co delat
Jo a u nas je nadherne, mates chodi ven jen v mikince i bez rukavic a cepicky a zakryvam ho jen takovou tenkou deckou na ven a kdyz je hodne horko tak mu i tu odendam ![]()
chvalozpev na nutrilon
budi se jen jednou v noci kolem 4-5 a pak vstavame kolem 8-9 ![]()
jste nekdo plne na UM? dneska jsem od dr dostala predepsanej nejakej jod pro malyho, ze to prej UM neobsahuje a ze je to dulezity pro rozvoj iq, mate to taky nekdo?
jdu se pohrabat ve fotkach a nakou vam sem teda prdnu ![]()
úsměv od ucha k uchu

mlátim do hrazdičky a koukám jak se hračky houpou 
nohama to vyvažuju

nerušit, mám práci

dneska sem dostal novou hračku 
Petro: Mates je fakt luxusní týpek,fakt hezkej klučina,ude to pěknej rošták ![]()
Já stále svištím napůl kojení a nutrilon,takže nám doktorka nic nenapsala. ale dnes na veřejnosti jsem taky pěla chvalozpěv nutrilonu,je to pohodička,oproti tomu někde vyndavat „kozu“ ![]()
My se ted konečně „posrali“ po dvou dnech,byl to neuvěřitelnej sajgon,ale jsem ráda,už jsem na to čekala jak na smilování!!! ![]()
Jdu se odvalit na gauč a pak do postele,tak zas zítra,baby ![]()
Dobré ranko,
tak my dnes měli poprvé jen jedno noční krmení, večer v 19.30,vnoci v 1.15 a pak ráno v 5.45h,tak hurá
A to myslím,že by ještě vydržela dýl,ale už dost knourala,tak jsem nevydržela.Ale je to všechno o tom nepodlehnout při prvním zaknourání a chrčení,vždycky když to překonám,tak zas uteče třeba hodina.
ahojky maminky nějka s dvou ma dětma moc nestíhám, malá je celkem vpohodě. kojíme v nocimi už vydrží spát 8 hodin v kuse(musela jsme jí sebrat dudák
, protože začala mít po něm problémy s přisáváním - protě je to moje malá cíťa). jen jí uspávám chováním, ale na to je myslím ještě čas jí to odnaučit. Sále nosíme abdukční kalhotky kvůli kyčlíkům a podle mě jí to začíná vadít. Koupila jsme si šátek žě jí budu nosit v Šátku , ale nějak s ejí nelíbí
Toi je snad jediný dítě na světě co nehce být v šátku. Myslím že až udrží hlvičku a budeme bez Těch gatí tak to bud elepší.
Doufám že to jste všechny ok a zraví ![]()
Ahojky
Befi , to je prima že jsi měla takovou krásnou noc.Jen tak dál.
Sexík u nás také proběhl. Ze začátku nic moc ale pak to šlo. A to jsem také po SC.
ad polohovíní hlavičky: my už jsme ji měly po narození výrazněji vpravo.Tak máme psanou RHB, cvičíme spolu a je to mnohem lepší.
Petro , Matýsek je kouzelnej. Velký fešák.
S kakáním Terezka problém nemá. Je pokaždé pokakaná a včera večer se jí povedlo pokadit i mě a postel.
Chocholko : tak to kakání vám nepokrytě závidím!!!
Nám to moc nejde,asi je to tou UM. Přitom já,která celý život trpěla zácpou,včetně těhotenství,ted chodím každý den. Tak já nevím,proč ta holka s tím dělá takový obštrukce
Ale čůrá teda neuvěřitelně,to je vždycky váha tý plíny ![]()
ad sexík : taky to pak už jakžtakž šlo. asi jsem tam už měla „pavučinu“(však taky naposled někdy ve 2.trimestru…),proto to ze začátku bolelo… ![]()
Já mám na něj docela chut,nejdradši bych se vždycky svalila do postele a vegetovala…,ale doted to fakt s tou malou pindou nešlo,jsem byla vždycky ráda,že jsem večer padla za vlast ![]()
Ahojky.
my včera byly skoro celé odpoledne venku a večer jsem opět padla
.
Ad hlavička - střídám strany v ležení a podkládám, takže se mi nepřetočí. Ale vlastně žádnou stranu ani nepreferuje..
Ad sex : my už taky zkoušeli a dobrý
A máte nějakou antikoncepci?
Dnes ráno jsem byla na gyndě po šestinedělí. Já si za 14 dní nechám zavést Mirenu. Stojí sice 5600,–, ale je to na 5 let, dá se kdykoliv vyndat a nemenstruuje se u toho vůbec, nebo jen lehké špinění. Takže když si spočítám, kolik bych dala za normální antikoncepci+vložky a tampony na 5 let, tak mi to výjde jednou tak levěji
.
A za chvíli pádím zase s malou na nožičky, tak se ozvu odpoledne.
Medu:bydlí se dobře, jen ještě nemáme postele a teď R. montuje nábytek do obýváku.Takže je to tu zatím chaotický.Ale bydlí se dobře.je tu spousta místa.