JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
10.4.09 14:36

Tohle pocasi NESNASIM!!! Na slunicku horko jak v blazinci a do toho kdyz zacne foukat, tak je to studeny! Vysli jsme ven kolem jedenacty, to foukal ten studenej vitr a domu ted prisla upecena :evil:

Holky, krasny fotky… Bef , tvoje komentare me pobavily, kdybych sem dala fotky Jasminciny maminky, tak ta by byla za debilka imrvere :lol:

Taky vam vsem preju krasny Velikonoce! Budete pect a barvit vajicka? :?:

Ja jsem myslela, ze bych udelala mazanec a beranka, ale mozna to nakonec jen koupim :roll: :oops:

Ahoj Jitus :wink:

Ty moje dospely lemry tady s nicim nepomuzou…muzes bejt Mischni rada, ze ti pubos pohoupe aspon kocarek, to z mejch ‚pomocniku‘ se na ty nasi uschly visni budu houpat tak akorat ja :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.4.09 14:43

Duant - no, puboš už dokonce dnes vysál celej barák - to víš, zítra chce jet s kámošem do prostějova na celý den na výstavu modelů( letadel), tak musí mít zásluhy. :lol:

Bef - Elis má náhodou taky faldíky na nožkách. A plochý bříško jí může Bára za pár let jen závidět. Ona ho nemá mít po kom… :wink:

ad velikonoce - nemám je ráda, takže to flákám. Výzdoba letos nula, beránek koupenej( biskupskej - toho miluju a nikdo jinej ho u nás nejí… :P ), vajíčka jsem letos taky koupila obarvený v Lidlu :oops: , nějaký sladkosti. :oops: jediný, co dělám, je mazanec - zato ob den, protože nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 14:58

Vajíčka barvit budu. Jestli někdo přijde, to už je věc jiná. Minulé 4 roky tu nikdo nebyl.Mazanec upeče pekárna ale beránka bych chtěla upéct.
Ozdobené mám jen jedno okno co je do ulice, ty dvě ostatní jsou střešní.

Fotečky jsou moc hezké. Befi , Sabča už se také hezky kulatí.
Já už sem musím také něco hodit. Furt slibuju a skutek utek. Teď jsem to chtěla zkusit ale nevím kde je kabel na spojení foto a pc. Musím počkat na Pavla. Je to s ním těžký. Z dílny chodí po 9 večer a to už na fotky nemyslím.

U kojení Terka také někdy blbne. Mává rukama, nohama, pouští se a zase chytá.
O víkendu pojedeme na Sedlickou pouť.Asi znáš, Befi.Na to se nejvíc těší Nikča. Nejradši má koníky.
Jinak se přiznám, že jsem začla s dietku. Snad se výsledky dostaví a do léta něco zhubnu. Je to katastrofa, jak vypadám. A za týden jdu konečně ke kadeřnici. Potřebuju to jak sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.4.09 15:07

Chochol a mohla bys sem hodit recept na ten mazanec do pekarny, please? :wink:

Mne prisla az nekdy 4. dubna a jeste jsem ji nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
10.4.09 15:11

Ahoj holky,

Doufám, že to stihnu dopsat, než se mrňata probudí…

Duant, Bef, Mischni moc pěkný fotky, Jasmína, Eliška i Bára jsou krasavice :wink: , taky jsem včera fotila při koupání, tak se pokusím sem něco dát, ale nevím, jestli to bude dnes :roll:

Holky, taky máte pocit, že furt jen perete a žehlíte? Mě z toho asi klepne, pořád hory prádla, no hlavně Toníček je každou chvíli pročůranej durch, jak se mu tam ten pindík pohne, tak čůrá ven z plíny místo dovnitř, ach jo, možná že už by potřeboval větší velikost :?

Velikonoce tak beránka jsem koupila, plánuju koupit ještě mazanec, vajíčka možná budu barvit, jedeme totiž s našima na chalupu, tak si myslím, že žádnej jinej dobrovolník na barvení asi nebude :wink:

Jo a mlácení hlavou u kojení taky dobře znám, přijde mi, že jak je ta bradavka mokrá od mlíka a slin, že se mu špatně chytá, tak mu ji vždycky utírám a hned to jde líp :wink: Jo a Ilco jak jsi psala, že ti Mikulášek melduje bradavkou, tak to mi Tonda dělá taky, úplně to nesnáším, vždycky mu ji vztekle vyrvu nebo se mu snažím prso líp srovnat, napadlo mě, jestli to není tím, že mu dávám dudlíka :? Ale zase život bez dudlíka si teda neumím představit…

Chocholko ať je Nikča brzy zdravá!

Lehátko malej zbožňuje a s oblibou v něm chrní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.4.09 15:26

chochi: to víš,ž znám pout,od malička :wink: v KH bydlela babička.máme tam po ní barák,zrovna v neděli se tam chystáme na celý den,ale na pout si s malou netroufnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
10.4.09 15:27

Tak a tady pár slíbených fotek…

Ségra s bráchou

S maminkou po kojení

V lehátku

A ve vaničce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.4.09 15:30

Eliani , ten Tonicek ma dlouhy nohy!!! Krasny fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 15:34

Duant , Pavel koupil přímo hotovou směs jako je třeba na chleba.Tak zkusím, pokud nebude chutnat, zkusím norm. recept. Na ledňátkách dávala Gavotka(myslím, že to byla ona) odkaz na recept mazance v pekárně.
Zkusím to sem nějak dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 15:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 15:36

jak to mám udělat aby ten odkaz šel otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 15:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.4.09 15:41

Už jsem na to přišla. Jen se omlouvám, že tapetuju.
Také jsem zkoušela dát svoje foto místo smajlíku a zmenšila jsem to tak, že fotka není ani vidět. Jsem trdlo. Snad to Pavel zachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.4.09 15:47

Chocholko , diky moc a at je Nikca brzo fit! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.4.09 17:27

Krásný den…

tak se hlásím,ještě stále 2v1 :) :? malá ven zatím nechce,asi se ji v tom bříšku velice líbí 8O
Jinak vidím,že všechny miminka krásně prospívají.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí