JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
9.4.09 10:44

Duant: objednala jsem si půjčení váhy na 14dní. dovezou to prý ještě dnes,a po Praze zdarma. tak mě napadlo,kdybys měla taky zájem,tady je odkaz:
 http://www.pujcovna-kojeneckych-potreb.cz/…jenecke-vahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.4.09 11:55

JARŇÁTKA 2009

http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif

TĚHULKY

Zuzulenda / (Zuzka) / TP 16.4.2009 / 0 dětí / holčička Ellinka 

MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif

RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 --------- 21.11. / Judita PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 --------- 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50cm --------- 6 týdnů - 3,70kg a 56cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 --------- 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 --------- 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29kg a 48cm MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 --------- 30.1. / Alex - 3,2kg a 48cm LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 --------- 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43kg a 52cm DITTA77 / (Ditta, 31) / TP 16.2.2009 --------- 6.2. ve 23:02 / Emička - 3,1kg a 50cm PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 --------- 6.2. v 18:30 / Terezka - 3,95kg a 51cm KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 --------- 11.2. ve 20:24 / Jakub - 3,12kg a 50cm MAJĎULA / (Magda, 28 ) / TP 9.2.2009 --------- 13.2. ve 3:20 / Nelinka - 3,85kg a 50cm CHOCHOLKA / (Monika,27 ) / TP 22.2.2009 --------- 15.2. v 16:38 / Terezka - 3,9kg a 52cm --------- 6 týdnů - 4,65kg a 57cm VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 --------- 17.2. v ? / Vojtíšek - 3,8kg a ?cm MEDUŇKA / (30 ) / TP 10.3.2009 --------- 17.2. ve 13:47 / Stelinka - 2,73kg a 47cm --------- 6 týdnů - 4,2kg JITKAD / (30 ) / TP 24.2.2009 --------- 18.2. v ? / Terezka - 3,66kg a 51cm BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 --------- 23.2. v 11:33 / Eliška - 2,94kg a 48cm --------- 6 týdnů - 4,06kg a 56cm SAMMMY / (Míša, 24) / TP 12.2.2009 --------- 24.2. / Sabinka - 3,6kg a 49cm DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 --------- 26.2. ve 13:12 / Yasmin Nia - 4,08 kg a 54cm ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 --------- 27.2. ve 12:00 / Maxim - 3,40kg a 49cm JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 --------- dne ? / Anička - 3,71kg a 50cm ELIANI / (Eliška, 33) / TP 4.3.2009 --------- 3.3. v 1:55 / Toníček - 3,41kg a 51cm ILCA / (26) / TP 5.3.2009 --------- 6.3. v 9:10 / Mikulášek - 4,10kg a 51cm NIKYNKA86 / (22 ) / TP 29.3.2009 --------- 20.3. v 8:21 / Davídek - 2,95kg a 49cm KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 --------- 21.3. v 0:05 / Tobiášek - 4,25kg a 54cm PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 --------- 22.3. v 16:47 / Jakoubek - 3,9kg a 49cm MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 --------- 26.3. v 10:02 / Barunka - 4,1kg a 50cm MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 --------- 31.3. ve 2:37 / Stella - 3,15kg a 49cm

http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/napis/60.gif …

http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.4.09 12:02

Ahojky, tak míry doplněny :wink: jen koukám, že jediná já nemám míru v cm :evil: :D

Steluš teď hezky chrupká na boku, zaklínila js jí do polohovacích válečků, ale to byl vřískot, než se s tím smířila :roll: tak uvidíme, jak dlouho to vydrží a jestli to k něčemu bude :D

Já jedu dneska po obědě na kontrolu po šestinedělí, vezu úplatek mému milému dr. za porod a péči, tak snad to nebude moc velkej trapas :oops: :)

Peti , Mates je super, má takovje správňáckej výraz :P
Sammy , taky jsi dnes byla na ko? Když jsi po císaři, strkal do tebe taky mikroskop nebo to byla normální prohlídka? :roll: 8) jinak já antik. vyřeším kondomem a až přestanu kojit, tak asi pilulkama, na zavádění tělíska se bojim :?

Kakání , my jsme taky pokakaný skoro každý přebalování, takže každý 2 až 3 hodiny. Přes noc je ale většinou plínka jen počůraná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.4.09 12:30

Ahoj dívčátka :-)

My jsme byly taky dneska na nožičkách-máme je v pořádku :dance:
Ještě jedna kontrola ve čtyřech měsících a „ende šlus“ :wink:

tak sexík tady probíráte ju???
No každá to máme jinak-my jsme sexovali přesně tři týdny po porodu-nějak jsem na to měla chut :oops: :oops: :lol:

Duant tak jsme zvědavé na výsledky-Bože snad se to vyřeší :?

Medu tos uhodila hřebíček na hlavičku s tím točením hlavičky na jednu stranu :lol: :lol: :lol:
Já už jsem skoro rezignovala-naše malá si ji pořád a za všech okolností točí na svojí levou stranu, tak jsem si naivně myslela, jak jí přečůrám tím, že jí v postýlce otočím ležení na druhou stranu-tam kde měla dřív nohy-má ted hlavu a dřív měla koukání do místnosti-no ale přečůrala ona mě, pač halt si tu hlavičku točí stejně nalevo a halt ted čučí do zdi :roll: :lol: :lol: :lol:
Ale hlavně právě má taky sleželou hlavičku a už se jí mačká i ouško-má o dost jinej tvar :roll: :roll: :roll:
Ted zrovna jsem to zkusila-jak píšete-zapřít hlavičku něčím-dala jsem jí za hlavu plyšáka a kruci, jak byla vzteklá :roll: :lol: :lol: až z toho začala usínat :lol:
Jo a jinač jsem si vzpomněla-stála tady u mě tuhle moje starší dcerka a koukala na fotku Stelinky a říká:„Jééé ta holčička je podobná naší Emičce“ :lol: :lol: :lol:

Ppetí tak taky zavirovanej PC ju??? :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Jéééžiš my ho měli zavirovanej asi měsíc a už jsem z toho byla na palici......A Matýsek je teda krásnej chlapák-sakra ten chytrej výraz :lol: :wink:
Jééé a co jste dostali za kapky???Jod říkáš??No to se musim zeptat v poradně-my jsme plně na UM..

Eliani jejda jejda, to je mi Toníčka líto-drobeček…to je vždycky hrozný, když ty miminka chroptěj a špatně se jim dýchá, já se toho bojim jak čert kříže…snad nás tyhle příhody už nečekají když bude léto a teplo

Sammmy at máte kyčličky v pořádku 8)

My máme dneska dobrej zážitek od doktora…chtěla jsem pohlídat kočárek, tak jsem řekla jedný mladý paní, co zrovna přišla, že než se svlíknou, jestli by mi mohla kouknout na kočár a ona k němu postavila svojí holčičku a řekla, že ho má hlídat, ta paní měla tuhle holčičku, pak asi tak o dva roky mladšího klučinu, v kočárku asi půlročního chlapečka-už seděl, ale hlavně ještě bříško :! 8O
Teda fakt tyhle ženský obdivuju, že tohle dokážou zvládnout…by mě jenom zajímalo, jestli to má dobrovolně, nebo se jim to nějak vymklo z rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.4.09 12:38

Befi s tím kakáním-to je zvláštní-každej prcek to má asi jináč..pamatuju se, že Terezka se mi taky nemohla pořádně vykakat, ale nechci to zakřiknout, ale Emička kadí tak 3krát-4krát denně-dokonce jedno kakání pravidelně ve čtyři ráno :lol: :lol: :lol:

Mischni no ty ses do tý práce taky nějak obula :lol: :lol: :lol: šetři energii-i když uznávám, že to bylo nutný…taky nesnášim nepovlečený postele a bordel v kuchyni(jakejkoli bordel) 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.4.09 12:43

Tak Stelunka se tak šikovně natočila i přes to zaklínění, že má hlavičku aspoň rovně, holt na pravou stranu se jí to nelíbí, no :evil: :D

Dituško , nazdárek! :wink: tak to je bezva, že máte kyčličky v pořádku!!! Koukám, že máte stejný problém jménem hlavička! :lol: naše zlatíčko kouká do zdi už od začátku, to je děs, co na tom ty naše holky baví, nevíš? :) Ohledně těch fotek, fakt tam ta podoba je? No jsem fakt zvědavá, doufám, že se tvých fotek brzy dočkáme :wink:

Jdu se pomalu chystat k tomu dr., vůbec se mi nechce :? bojim, stydim, …no zatnu zuby, proti porodu je to maličkost, že 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.4.09 13:20

Ahoj holky,
konečně mám čas vám napsat, sice sem skoro všechno četla ale už mi nezbýval čas odepisovat a reagovat.

Matýsek je super, no je to sranda jak jsou ty dětičky větší a větší.

Já jdu na ko po 6nedělí až za 14dní a na kyčle a na vážení deme příští týden.

Malej mi kaká asi tak 2× za den ale ještě semtam má stoličku zelenou, má někdo taky ještě zelenou stoličku? Jinak ji máme většinou žluto oranžovou.

Ad hlavička a spaní, malej mi spí pokaždý na jiný straně, celkem se mi v
tý pstýlce mrská a cestuje a pokaždý jinak, naštěstí.

Ad antikoncepce, neřeším, sme IVF-káči a buď se nám druhý zadaří hodně brzo (bojim bojim) a nebo pokud se do 2 let nezadaří tak deme znova do IVF. Holky a na injekce ste se neptali? nějaká kamoška mívala po porodu injekce, ale jak to bylo přesně nevím.

Dneska sem byla poprvý s malým sama autem, jeli sme 30km ke kamošce a zpět, celkem to šlo, už se těším až víc budem cestovat, doma mě to moc neba. :wink: :wink:

Ještě sem holky chtěla na něco reagovat a netuším na co, ale snad si časem vzpomenu.Jo už vím, tak už 2 den berem ty probiotický kapičky, sice asi nefrungujou tak rychle ale příde mi že se dneska malej při tlačení už tak urputně netrápil bolením, tak snad to bude lepší a lepší. Holky u nás stojí ty kapky přez 600 a já je mám ze slovenska za 300,– tak pokud budete potřebovat tak si je pokuset koupit tam, prej aby to mělo nějakej účinek tak minimálně 2balení.

Duant teda vy ste prolezlí vším možným, teda moc mě to mrzí tak ať se vás brzo ty neduhy pustí, myslím na vás.

Tak a teď du využít toho že mládě spí a taky nachvilku zalehnu. Tak zatím jo a ať všem kontroli dopadnou dobře.

Jo a ad sex, manža je zá:,–(ovej takže nejdřív po kontrole v 6ti nedělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.4.09 13:49

Medu: ted mě napadlo,já na noc dávám Elišku do postýlky stále na bok,a v zavinovačce,z týhle polohy nemá absolutně šanci se někam přetočit. Takže my aspon v noci máme pravidelné polohování :wink:
Přes den už je to horší,taky máme oblíbenou levou stranu :lol:

Ilčo : už jsem si říkala,kde seš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.4.09 13:52

Holky, na tu hlavičku pozor, Pájovi to zůstalo, takže podkládat, směrovat, fakt to nepodceňte. Zatím nemám dočteno, ale na toto reagovat musím. Do teď a už na pořád ma malý šišku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
9.4.09 14:08

Ahoj holky!

U nás dopoledne hektický, Andulka chtěla jít ven, já potřebovala vařit, do toho věčně počůranej a ublinkávající Toníček (převlíkala jsem ho komplet snad 4×), naštěstí se tady stavila ségra se svýma klukama a vzali ji ven, kopat do balónu, nevím, kde to ta holka vzala, ale strašně jí to baví, asi z ní bude fotbalistka 8O Toníček se pak totálně pos.al, tak jsem ho rovnou vykoupala Jo mmch, kadí tak jednou denně, což je pro mě dost nezvyk, Anička byla jak průtokáč, večně pokaděná, taky jsme dost válčily s opruzeninama…

Připomněly jste mi, že se musím objednat na gyndu, se strašně těším :roll: , ještě mám v živé paměti tu první po Andulce, ale já to vůbec měla naprd, protože ani sex nám dlouho nešel, snad až 3 měsíce po porodu se to začalo lepšit, mě to tak bolelo, že nás ta chuť hned přešla… Tak jsem zvědavá tentokrát, na jednu stranu se moc těším a na druhou se bojím, že to zase bude očistec…

Hlavičku malej docela střídá, i když se mi zdá, že třeba v lehátku kouká vždycky jen na jednu stranu a ještě tu hlavu tak divně vykrucuje… Ze začátku jsem mu ji taky podkládala plínkou…

Teď mi spíš dělá starosti ta jeho žloutenka , zdá se mi, že se ho to pořád drží i bělmo má pořád zažloutlé, máte to někdo taky tak (teda z těch, co jste měli žloutenku)?

Ilco slyšela jsem o hodně případech, co po IVF pak další mimčo počali přirozeně, např. k nám do diskuse červenec 07 chodí holčina a ta má obě děti narozené skoro stejně jako já, první holčičku po IVF a druhé chlapečka - překvápko z dovolené :wink:

Ditto po dnešním dopoledni si skutečně nedovedu představit starat se o 3 malé děti a ještě k tomu být těhotná, no vzhledem k tomu, že jsem nejstarší ze 4 dětí, umím si představit, co to obnáší a hluboce před takovýma maminama smekám :wink:

Sammy já bych do tý Mireny taky šla, ale odrazuje mě bolest při zavádění, jsem holt poseroutka :oops:

Bef tak vidíš, včera sis stěžovala, že ti Eliška v noci nevydrží tak dlouho spát a ejhle hned obrat k lepšímu, máš poslušné dítko :wink: Mě Toníček taky mile překvapil, usnul po 20. hod, pak vstávání ve 2:30 a pak až před 7. hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.4.09 14:24

Eli mni sme byli žlutí donedávna, dr říkakla že klidně 6týdnů, jo a z očiček to mizí naposled, dávej ho k oknu na světlo, né přímí sluníčko ale jen světlo na ksichtík.
Bef no manžel byl včera dome celej den prože mu trhali v út 8, takže sem pak místo něho vezla auto na víměnu pneumatik a vařila sem a uklízela a snažila se aby malej byl co nejvíc potichu takže odpo sem pak byla venku a předevčírem málem to samý, takže sem po dva dny zvládla max přečíst ale na odepisování už nebyl čas.
Du hodit věci do pračky a dem ven, taK ZATÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.4.09 14:24

Holky, Jasminka ma nalez NEGATIVNI, krevni obraz, biochemie, hormony stitne zlazy - vsechno v poradku!

Ilco , nas tam chtej znova videt, protoze jsem se doktorce neprozretelne zminila, ze miva nekdy zelenou stolicku (ackoliv na baleni BEBY pisou, ze to muze po uzivani dokrmu byt) a chce si ji znova prevazovat, takze nevim, pry opravdu ta zelena stolicka muze znamenat ‚hladovou‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.4.09 15:09

Duant: SUPEEER,že to má Jasmínka v pořádku!!! :)
Hned je lepší nálada,co?

Kdybyste viděly naši stolici - když se teda slečna jednou za čas uráčí ji ze sebe vyplivnout - to je směsice všeho možnýho,taky spíš do zelena,hlavně jak je to 2dny starý,tak to nechutně smrdí… 8O,ale já jsem vždycky tak strašně stastná,že se vysrala,že už to ani neřeším.
Včera jsem jí myla zadek v kyblíku a nějak mi tam zapadla,že jsem jí odtamtud nemohla dostat,už je na něj velká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.4.09 15:46

Tchyne poslala fotoalbum pro Jasminu, (stejny ma Toby, ta firma to vyrabi leta stejne) a je tam i TOP TEN, a vlozeny CD, co bylo ten tyden prvni v hitparade a The Daily Telegraph z toho dne kdy se narodila, pak ceny masa, kavy apod. ten den, je to uplne bozi! :wink:

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…571688_n.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/…882903_n.jpg

http://photos-d.ak.fbcdn.net/…463360_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…973581_n.jpg

http://photos-f.ak.fbcdn.net/…483044_n.jpg

http://photos-g.ak.fbcdn.net/…105583_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.4.09 18:12

Befi , diky za odkaz! :wink: