Poradna duly
Jana Čurdová
Befi , ja ji prave v zavince nemam, pripada mi, ze uz by ji v tom bylo teplo…ona ma tak krasne rozhozeny ty rucicky za hlavou, tak ji chci doprat tu volnost, no ale pak nekdy takhle rotuje ![]()
Duant to mi máme strica zahradníka (teď malinko nekomunikujem) ale keříčky nám dal před 15rokama a ještě od něj máme haldu tůjí a tisů a já nevím čeho, ale to byli zmetci,vyřazení na likvidaci, tak si je mamka vzala původně na spevnění jedné strany pozemku a pak že likvidace a nakonec to tak zůstalo takže kolem pozemku máme zelený stěny takže knám není vidět, je to bezva.
Duant: taky ted momentálně má Elda ruce za hlavou,vzdává se ![]()
V postýlce ji většinou ručky taky vylezou,ale aspon tělo a nohy má svázaný-ne už moc na pevno.Ona když je úplně volně,tak sebou šije,a rozptyluje se truhlík,sama…
Ahojky!
nemám dočteno.Jen se hlásím že žiju.Stahuji fotky z víkendu a mám chvilku čas.malá spí.No u prsa se sklidnila, ale zase musím kojit na fotbalistu.Klacicky jí to nevyhovovalo, jak mi teklo málo mlíka.myslím že už se prsa vzpamatovala.nakonec jsem si půjčila odsávačku a od soboty přez den odsávám po kojení.zítra jdu k dr, tak jsem zvědavá kolik bude malá vážit..Už mi hrabe, včera jsem říkala r. ať se na ní koukne, jestli nehubne
No uvidíme zítra.Tak se opatrujte a já zas někdy nahlídnu.včera jsme dorazili ze sokolova a kočky tu udělali neuvěřitelněj čurbes..tak musím poklidit.
Dobré ranko dámy!
Předně všem maturantkám přeju úspěch při písemkách!
Duant - nezoufej, já jsem psala písemku z ruštiny taky s horečkou a byla to jediná písemka, na kterou jsem dostala 2. Azbuka mi dělala trochu problémya s horečkou to šlo samo…
![]()
Sammy - no jo, celej Travolta… tatouch byl zase kdysi podobnej Gibsonovi, ale to už je dávno.
![]()
Bára mi visí celý den u prsa nebo spí. V kočáru úvodem řev, pak spí klidně 5 hodin. Večerní usínání horor. Včera jsme zas blbly do půl dvanácté, až jsem vyměkla a vzala ji k nám, tak spala hned. A do 5h…No, dělá si s náma co chce, potvora jedna. ![]()
ad tv,pc - ona má pořád trochu červený očička od toho rychloporodu, tak jí světlo spíš nedělá dobře, takže zatím se nechytá. Ale jestli bude po mamince…
![]()
Já už jsem z toho Otesánka nemocná. Po 8 ráno vypila obě prsa a před chvíli ještě 60tku Beby
. Myslím, že s takovou rychle skončím s kojením. Prsa mám jako žoužele, mlíko se nestíhá dělat a bradavky bolí jako čert..
Si pořád stěžuju, co? Omlouvám se, ale ty poslední 3 dny je to fakt extrém…
Befi, ona ta moje odmlka byla fakt nedobrovolná. Ať žijí Ajťáci a jejich rychlost v práci
. Taky mi to drbání s Vámi pořádně chybělo
.
A Elinka už taky raší? No jo, třeba by fakt záviděla
.
Jinak my spíme taky pořád v zavince. Sice skoro na volno, když usíná, ale pak ji trošku stáhnu. Teď ale usla bez zavinky a taky se zdává
.
Mischni, tak Báře se nejlépe spinká v postýlce, jo? Toto pěkně učíš matko
. Ale co, hlavně, že je spokojená. Já jsem v tomhle potvora. K sobě do postele si ji beru až ráno, když je převlečená z pyžámka a už si jen povídáme a lenošíme…
A ty máš doma Gibsona? To by jsme těm našim chlapům měli dát nějakou roli, ne? ![]()
Daisy, vítej zpátky
.
Tak já se pomalu obleču a vyrazíme na nákupy..
Ahojky
Tak už se taky hlásím.Včera tady byla Šamotka, tak jsme si užívali.Po obědě jsme starší dítka ani nedali spát a šli jsme hned na zahradu.Niki tam má houpajdu, domeček s klouzačkou, pískoviště a kola s motorkou, tak si hráli a my kecali pod pergolou. Její Vendulka je oproti Terce kus ženský.
Terku dávám spát také v zavince.Stáhnu jí ruce, ona u kojení usne a pak přendám do postýlky.
Mám na vás dotaz. Jestli máte ustálený režim večer a v noci. Terka usíná pokaždé jinak a v noci se budí také různě.
Jinak těm co mají dneska písemné maturity, přeju úspěch.
A ty kdo jdou na kontrolu a vážení, pěkné přírůstky.
Sammy , vydrž, určitě se to zlepší. S Terkou jsem měla v pátek a sobotu také krizi. Včera už byla zase hodná. Jen si postěžuj, my tě podpoříme a tobě se snad uleví.
Terka sice pupínky nemá ale loupe se. Na obočí a teď už i ve vláskách. Niki měla jen ty vlásky a pomohla nám Leniens mast s ureou.
Daizy , tak krize zažehnána. A kolik po kojení ještě odsaješ.
Nějakého zahr. architekta bych také potřebovala. Zahradu máme velkou a tak by to něco chtělo. Ale ani sama nevím co.
Teď mám Terku u sebe. Najedla se, vyprděla a úspěšně si blindí. Ráno jsem ji oblékla a pak si poblindila celou mikču.Tohle jsem u Niki nezažila. Nebyla blinkací mimi.
Něco málo z rodinného alba:
pohoda jazz aneb já su holka z Moravy
první kočárková
Chocholko:snad zažehnána..No po kojení odsaju málo, jen 25ml.
Mischni.Pěkné foto ![]()
Daisy ale to se spravý, moje dr. říkala že málem úplně přišla o mlíko ale když pak šlo do tuhýho a malou přikládala často a hodně pila,tak se prej během 3 dnů rozkojila(jo a to je její dceři 20, v tý době nebyli pořádně odsávačky) no a ty se tou odsávačkou zase rozkojíš, neboj. A Jindřiška už je velká tak ti určitě hodně mlíčka odsaje, takže ho určitě máš až až ![]()
Mě se konečně asi mlíko upravuje a konečně první noc sem neměla protečený vložky ![]()
Mischi pěkný fotečky a je vidět že je malá moravčka, už by i juchala co ![]()
já sem dneska holka šikovná
teda ale jen díky tomu že malej se v 9 přejedl, poblinkal a usnul a spí ještě teď. Sem si zvládla hlavu umýt, uklidit koupelnu, dát vyprat 1pračku a pověsit, boty si očistit (ale jen 1 pár) převlíct postele, naobědvat se (naštěstí sem nemusela vařit, mám od maminky ze včera
) pěkně se oblíct a nachystat a teď čekám až se malej vzbudí, nakojím, předám tchýni do kočáru a frčím do Ivančic po úřadech, musím ukončit stavebko a konečně si zažádat o porodný
no a pak konečně po obchodech, mám seznam jak kráva tak doufám že to do 3 hodin zvládnu. Sem projistotu tchýni nachystala vodu na nutrilon, kdyby měl malej hlad a já ještě nebyla doma. ![]()
Ilčo , to máš program nabytý.Prima, že máš hlídání. Já vše obstarávám s Terkou. Jen co jsme byly doma z porodky, běhala jsem kvůli neukončené mateřské s Nikčou. Duant a co pekárna. Daří se. Zkoušela už si buchty. Daizy , odsát 25 po koju je dobrý. Jsi bojovnice a věřím, že budeš kojit dlouho. Mischni , fotečky pěkné. Musím sem taky nějaké dodat.
Musím se naučit ja stahovat do pc.
Mám tady horu na žehlení a vůbec se mi nechce.
Ani nevím jak se mi povedlo to, že co jsem chtěla tučně je normál a naopak. Jsem fakt pc talent.
Ahoj holky,
u nás dost náročný víkend, takže nestíhám, manža pátek přitáhnul domů nějakou virózu, těšila jsem se, že si přes víkend odpočinu, no prdlajs, místo dvou dětí jsem se starala ještě o něj
A aby toho nebylo málo, tak to od něj chytla Anička - zatím teda byla jen protivná, nechtěla jíst a večer měla teplotu, dnes vypadá v pohodě, no ale od dnešní noci to skočilo i na mě, se picnu, hlavně aby malej byl OK…
V rychlosti jsem dočetla a pamatuju si jen: Šupiny v hlavě měl Toníček taky (vzápětí mu na těch místech vypadaly vlasy) - krásně mu na to pomáhá měsíčková koupel od Weledy…
Jo a na to akné jsem začala aplikovat svoji osvědčenou metodu už od Andulky, a to mazat problematický místa mateřským mlíkem (zadním), takže vždycky po kojení nastříkám mlíko na ksichtík a vetřu do kůže… Zdá se, že to zabírá, má to o moc lepší ![]()
Mischni super fotka s holkou z Moravy ![]()
Chocholko ustálený režim rozhodně nemáme, jak to vyjde, tak to vyjde…
Tak jsme po kontrole a máme 4.060g a 56 cm. Paní doktorka byla spokojená a pochválila nás. Dávala ji na bříško-Elče to zrovna šlo
,akorát nesnáším ten cvik,že ji má v sedě,a jakoby ji pustí dozadu-to je na nákej reflex,ale vždycky se bojím,že Elča padne hlavou naznak a zlomí si ji.
Akorát jsem tentokrát čekala dobu v čekárně,bylo tam moc dětí (pondělí je na h..),ale Elinka to nesla statečně,jen jednou si zabrečela.
Dneska je strašně hodná a pospává,jsem zvědavá co nás čeká k večeru
![]()