JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
15.4.09 16:30

Ta Eliska je na ty fotce v podpisu uplne k sezrani :wink:

Chocholko , vzdycky zapomenu…v pekarne jsem nechala jen zadelat testo (2.20!) hod., nedelala jsem to podle odkazu, ale podle receptu od kamaradky…pak jsem ho dala pict normalne do trouby, protoze jsem chtela klasickej tvar…no, chutove byl vynikajici, akorat ze v prostredku srazenej, nebo co…nechapu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.4.09 16:35
Mae píše:
Já to videjko DUANT prostě nevidím,nic mi tam neukazuje :(No nic,jdu chvíli ven na zahradu,je tam fakt nádheně,co?!

Tak nevim, a jiny videa se ti zobrazuji? Jinak se to zobrazilo vsem :wink:

Vecicky pro Adulku nadherny, dneska jsem zrovna koukala na nadherny saticky v Tescu a k tomu balerinky, ale to musim pockat, az ji povyroste nozicka, byly tak na 6 mesicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.4.09 17:54

Duant: já zas tuhle koukala na balerinky v HM,taky se mi hrozně líbily,ale pak jsem si říkala,že to ted asi ještě nemá cenu. My jsme dostaly darem už malý adidasky,a jsem zvědavá,kdy je vytáhnem… Éliška děkuje za poklonu :wink:

Já se musím do Tesca taky vypravit,ale nejbližší je pro mě v Letnanech a tam to sama s malou zatím nezvládnu.
Já tam nakupovala novorozenecký bodýčka a overálky a udělaly jsme s nima nejvíc parády,sedlo jí to nejlíp ze všech hadýrků.

Uf,já dožehlila tunu prádla,vyprala povlečení a jsem k.o. S malou převzal štafetu venku Tomáš,tak se jdu mrsknout k televizi-už skoro ani nevím,jak ta bedýnka vypadá :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.4.09 18:26

Befi a proc to nezvladnes do Letnan? Dojet tam s ni sama autem? Jinak bychom si tam nekdy mohly dat spicha…my tam byly dnes s kocarama s kamaradkou a zpatky sly pesky, to bylo fajn, da se jit pres sidliste, pak vilovou ctvrti a zadem za Globusem kolem dvou rybniku a pak k nam, takze super prochazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.4.09 20:28

Tak my máme nejen zelenou stolici jak špenát,ale ještě nám začalo hnisat rameno po očkování TBC… :? :(
Do toho se kroutí jak had,a nemůže chudák usnout :cry:

Duant: my máme jen jedno auto,a s tím jezdí Tomáš většinou do práce..,takže já jezdím busem,když chci někam vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.4.09 20:28

Tak moje holka si dala prihlasku ‚pro jistotu‘ na 5 oboru na filde, takze od 1.-6. cervna dela kazdej den nekam prijimacky, tak snad ji nekam vezmou :roll:

Zkousi to na: svedstinu, finstinu, norstinu, anglictinu-prekladatelstvi a politologii… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.4.09 20:45

Befi klid, to hnisa skoro kazdymu, aspon na Lednatkach to tak bylo…a ta stolice bude po tom prikrmu…ted mi privezli tu vahu…a teda fakt sympatickej kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.4.09 21:08

MISCHNI:jasně,musíme pak porovnat,já můžu hodit fotku hned v neděli :lol:

BEFI:koupila jsem to v Tescu,nakupuju výhradně tam,je to levné a fakt pěkné a hlavně to často obmněňují a navíc ještě ten včerejší obchod,tam jsou taky super věci,ale plno toho dostala,tak máme nějakou zásobu…botičky jsem koupila v CA,jsou jí na punčošky akorát,takže budou dělat parádu :lol:

DUANT:nevím,jinak videa ostatních se mi zobrazují,zkusím to pak znova,ale vždy mi tam zůstala prázdná obrazovka…a nic víc…

Jinak Aduš dneska chrněla 4hodiny v kočárku venku,tak jsem ležela i já,no a potom půl hodiny řev a to byla vykakaná,popapaná,přebalená,tak sme ji okupkali,položili a za deset minut vytuhla…vždy se divím co jí je a ona chce prostě jen položit a usnout :roll: já to nezkušená matka :wink:
Pro dnešek se loučím,jdu do vany,kukat s manžou na Tv a hajat,tak všem klidnou noc a papa zítra,berunky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.4.09 21:26

Zdravím po skoro dvou dnech :oops: .
Ale taky jsme s malou pořád někde výletily a byly převážně venku..

Když už jsme u těch nákupů v Tescu, byly jsme tam právě včera. Jsou tam opravdu úžasné věci za pár korun. Koupila jsem bodyčka s krátkým rukávem na léto- 5ks za 180 kč 8O .

Miri, šatičky krásné. V neděli se na fotečky těším. My máme vítání občanků v sobotu, tak snad taky dodám nějaké foto.

Befi, Sabi už to po TBC vyhnisalo. Ale taky to měla škaredé. Natírala jsem to 2 dny 60% líhem, pak se ji udělal stroupek, ale pod ním pořád hnis. Po koupeli jsem tomu stroupku pomohla dolů, pořádně vyčistila lihem a zalepila. To bylo včera. Dnes při koupání oddělala, umyla, vydezinfikovala a znovu zalepila. Má to o mnoho lepší, tak snad Vám to taky pomůže, pokud to zkusíš…

Duant, video jsem viděla a Yasminka je opravdu úžasná. To její Agggg dělá Sabi taky :lol: .

Michni, tak Bára je další nespavec? My jsme se tady nějak sešli :lol: .

Tak, Petr se před chvíli vrátil ze služebky z Maďarska a dožaduje se přístupu k PC :lol: . Takže vyklízím pole a jdu do vany.
Zítra dopoledne malou vozí moje babi, tak až dám domácnost do původního stavu, tak kouknu.
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.4.09 21:31
befana píše:
včera večer jsem rychle něco dočetla,ale nebyl čas psát.

Ilčo: mě 540g taky nepřijde vůbec málo!!!Kdyby t bylo 300 tak neřeknu,ale tohle je v poho. Každopádně váha je fajn,aspon budeš vědět na čem seš. Já vážím už skoro týden,ted jsem zrovna dokojila 80tku,to už dlouho nebylo :lol:

Mae: jo,stále kojím a pak dokrmuju,nakojím tak 40-70ml,což je málo,ale zase ne tak,abych se na to úplně vyprdla.Zatím jsem dokrmovala do 90tky,ale už budu muset asi zvýšit na 120,má nějaku žížu.

Kolikrát denně kojíte ,krmíte? My doteraz 7×,a včera jsem to zkusila stáhnout na 6×,za cenu vyšší dávky na jedno krmení.ale je to pohodlnější.

bef, ty kojíš a ještě dokrmuješ 120? není to na Eli nějak moc? Já dávám jen nutrilon 6-7× denně jak nám to vyjde, ale vařím jen 120 každý krmení …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.4.09 21:40

Petro , mne Jasmina po kojeni je schopna vypit 120 a bez kojeni 180!

Proto jsem si pronajala tu vahu, abych si udelala predstavu, kolik vlastne ‚nakojime‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.4.09 21:41

tak kde všechny jste? já mám prostě na ten počítač blbý načasování :( jenže já se přes den když je tohle počasí mrvím na zahradě - dneska jsem jela na druhej konec města pro dlažbu na ven, Mates byl se mnou, já musela naskládat dlažbu do auta a doma jí zas vyskládat a to celé 2×, protože naráz by to moje autíčko nezvládlo - a zrovna jsem jí potom položila kam jsem chtěla (je to jen tak nalehko do záhonku jako nášlapný, takže žádný betonování), no ale teď mám lehce zničený celý tělo. Pak jsem ještě sekala trávník, prala Matesovo věci no a teď bych měla ještě luxovat a žehlit, Mates chrápe v obýváku a mě se už děsně nic nechce, asi se na to vybodnu.

očkování po TBC měl mates taky hnisavou ranku, jednou jsem mu to trochu vymáčkla :oops: i když se to nemá, ale jinak jsem s tím nedělala nic a teď už to má zahojený, jen barevnej flíček. A další očkování mi dr řekl že mu nebude dávat ve 3 měsících, ale až v 6ti, že v těch třech je to tělíčko na tu hexa vakcínu ještě příliš bezbraný a jsou pak hořší reakce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.4.09 21:43

duant no záleží kolikrát denně to taky je žejo, ale myslím že pro jasmínku by bylo až moc za den vypít víc než 800ml …

jo jinak nákupy - taky ujíždím na tescu :lol:, zrovna se chystám tam vyrazit až se mi chlap vrátí ze služebky, odvezl mi omylem kreditku :roll: - musím už nakoupit vel. 68 tepláčky - trička a body jsou zatím 62 akorát, ale teplátky jsou mu už krátký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.4.09 21:45

koukám dneska píšu jak ichtyl, samej překlep, ale nebudu to opravovat, jsem unavená, tak mi to odpusťte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.4.09 21:52

Ještě tu straším, táta je ve vaně :D .

Peti, to jsi fakt dnes všechno stihla? Jak to prosím Tě zvládáš? Já nemám už pár dní uklizeno a jsem ráda, že jsem ráda…

Já Sabi taky vařím 120 ml a když před tím kojím, tak 90 ml a jíme asi taky 7× denně. Vychází to co 2-2,5 hoďky přes den a 2 krmení v noci..
Duant, to malá zvládně fakt 180 8O . To tedy hledím. Taky pěkný jedlík :lol: .

Táta z vany právě leze, tak já lezu opravdu na kutě. Doboru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital