Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ten odkaz jeste jednou, dnes uz jsem natocila i video, kde ‚mluvi‘, ale to bude muset Toby pozdeji upravit, tak to potom vlozim…
Ahojky,
Ilčo - ty jo, 540ml za 3 týdny? To je 180ml/týden. Za hraniční se bere 100ml za týden, prý normál je 100-250ml/týden. Nepleteš si to? Nebo další dr., co neumí počítat?
Duant - video je úžasný. Moc se mi taky líbily ty fotky od Marušky.
Taky mě bavilo takhle blbnout, když jsem ještě měla nainstalovaný ACDSee.
Malvíno - bratranec má 7 dětí a většina už jich je dospělých.
Meduňko - rodiče bydlí ve Rtyni v Podkrkonoší. Tam jsem bydlela do 19 let, pak ještě nějaký čas s přestávkama. V Trutnově občas míváme sraz se spolužákama a docela to tam znám.
Obrázku - já pohyby výrazně necítila skoro až do 26.týdne, spíš jenom takový něžný ťukání a taky ne moc často. Záleží dost na tom, jak je miminko natočený.
Mae - vítej zpátky mezi zdravými, hyperaktivními maminami. ![]()
Bef - nejsi náhodou z Klánovic nebo z okolí?
Ditto - moc vám to s holkama sluší.
Koukám, ža jste na tom s vlasama podobně jako my. ![]()
Ty malý koledníčci jsou fakt správný, ty velký už trochu méně.
Ostatní vlasáčci i plešounci jsou taky moc miloučký!
Ilčo - promiň, myslela jsem „g“ NE „ml“…Já už zase plavu ve fyzice. ![]()
Ahoj holky!
Sláva nazdar výletu!!!Dnes jsme s Barčetem podniklys samostatný výlet do města autem - jela jsem ji ukázat k mamce do práce. No, bylo to trochu organizačně náročný pro jednu ubohou osůbku( tedy mě), ale nakonec jsme to se sedačkou i kočárkem a taškama zvládly. Barbořík celou dobu spala, takže poohoda a vyšlo nám pěkně kojení a přebalení až do auta než jsme jely domů. Jsme holt holky šikovný. A pro velký úspěch ve čtvrtek opakujeme akci. Tentokrát holky z mojí bývalé práce + poradna. Jsem zvědavá, kolik Droběna přibrala, živí se furt. ![]()
DUant - krásný video! Ještě až bude to mluvící…
My jsme zatím skončili u zakoupení kazety do kamery… ![]()
Mae - vítej doma a taťka je nejen šikovnej, ale i sympaťák.
Hlídat!!!
![]()
ilčo - no to jsou zpráva smíšené. A bynklomaty mě taky štvoiu, že plivou jen velký. A ten strýček je taky moc fešnej. Já snad budu na starý kolena koukat po zajících…
![]()
Daisy - že by už zub?8O To berete teda hopem!
Ostatní zdravím a chválím fotky velikonoční i civilní.
no 540g, říkala že ještě sme v tabulkách ale ta zelená stolička a častý kojení že to projistotu pohlídáme a skontrolujem,
teď sme přebalovali a byla žlutá ![]()
Ahojky!tak jsem to bílý zkoumala víc a zjistila jsem že toho má plnou pusu..takže Moučnivka,ach jo..Takže budem všichni od genciány…
No a aby toho nebylo málo tak se dneska 4× posrala a po pátý toho bylo málo s příměsí krve tak čekám na další kakání a pak se rozhodne co dál…Té krve bylo malinko..Jen tak potřísněný…Holky co by jste dělali, počkali do zítra nebo jeli někam hned?Teplotu nemá…Dopoledne jí bříško bolelo a le teď asi už ne…Je mrzutá, ale hraje si.
Daisy
ahojky maminky zelená stolička je prostě kakání co už je tam dřív. Takžře žádné obavy zelená neni hladová
Ahoj holky,tak jsem zpět,stehy vytáhnuty,vše ok,ale ještě pořád chodím jak lazar..ale cítím jak je to ode dne lepší,tak snad to bude ok…brzo.Řek že za 4týdny mám pomalu začít jíst vše…tak už se těším,hihi…
MISCHNI:děkuju,hlídám,neboj
![]()
BEFI:a jak to máš s kojem,kojíš nebo jsi už rezignovala?Já zatím dávám co odstříkám,zbytek dokrmím nutrilonem,nemlžu si jí dát ještě na břicho,mám tři jizvičky -na pupku,pod prsama a na boku,takže zrovna tam kde ji mám mít položenou
ale mlíko je…zatím teda…
PETI.Matýsek je geniální,fakt naprosto super…miláček.A jaktože jste se jako nestavili,když ste byli od nás takový kousek,že je Zlín super-ZOO? ![]()
ILČI:ahojky,taky chválím,prostě ti tatínci fakt jsou s miminkama naprosto sladcí…ale kde sme na fotkách sakra my?Jen za foťákem
a kašli na lékarnici,jsou potroubené…mají tam mít rozměněné,mě tak kdysi nadal řidič busu,že jsem mu dala 100kč…a s váhou,taky sme vážili,ta se zase přepíjela,ale třeba se vážně napije moc předního(že máš víc vodnatého,to ji zasytí a pak už nechce to husté)Zkus vše možné…
DAISY:jej,jsem se lekla že zub
moučnivku,potírej fialkou a je to,my to měli dva dny…
REBI:hyberaktivní ještě být nemůžu,snad za nějaký ten týden,no… ![]()
ELIANI:díky za pochvalu…myslím,že kdyby byla nouze,tak tatínci zastoupí všichni a ve všem..teda věřím,když tak kukám na toho mého..i když je teď z malé víc podělaný než když se narodila,fakt
asi jak s ní byl 5dnů…
Jinak už nic nepamatuju ![]()
Ahojky
Ilčo , mě 540g také nepřijde málo.Zkus tu odsávačku, kolik odsaješ. Můžeš pak trochu předního odsát a pak Mikiho nakojit aby pil více toho zadního mlíčka.A podle váhy poznáš, kolik vypije.
Daisy , genciána moučnivku spraví. Jen je vše fialové.A jaká je ta krev. Jsou to takové vlásečky.Niky to také jednu chvíli měla a nic jsem s tím nedělala a samo to zmizelo.
Mischni , to jste holky šikulky.
Duant , video super. Yasmínka je rozená herečka. A jak dopadl mazanec.
My dnes na RHB dobrý. Terka je šikula.Jen tam pokaždé brečí. U holek jsem byla ale nevážila jsem. Měly práci.V Kolíně se teď rodí samí kluci. Dneska 4.
Chocholko.No trošku tam toho bylo..Něco víc než jen vlásečky.Ale když jsem šla koupat tak na plence nic nebylo..Tak vyčkám a kdyžby něco v noci tak sjedem na pohotovost.Nebo zítra zavolám dr..teplotu nemá…A te´d už spinká.Má fialové prstíky, páč je pořád rve do pusinky ![]()
Omlouvám se že nereáguji,ale nestíhám.teď jdu poklízet.přez den vůbec nic neudělám.Chce pozornost,ale už jí pořád nenosím, hraju si s ní na dece.No a když už je opravdu protivná jdem na 4 hodinky do kočárku…
Tak až se to tu uklidní (stále nemám všechny věci roztříděné, jsem to ale ostuda) tak se zas zapojím do diskuze…tak se na mě nezlobte, že jen přijdu a něco napíšu a zas odejdu…někdy dodám i fotky.Dneska jsem malou nafotila s Brumdou
a z víkendu máme taky pěkné foto… Tak někdy dodám.Tak sa majte a díky
tak tady uz trosku mluvi, ale chce to trpelivost …vydrzet na to koukat do konce ![]()
včera večer jsem rychle něco dočetla,ale nebyl čas psát.
Ilčo: mě 540g taky nepřijde vůbec málo!!!Kdyby t bylo 300 tak neřeknu,ale tohle je v poho. Každopádně váha je fajn,aspon budeš vědět na čem seš. Já vážím už skoro týden,ted jsem zrovna dokojila 80tku,to už dlouho nebylo ![]()
Mae: jo,stále kojím a pak dokrmuju,nakojím tak 40-70ml,což je málo,ale zase ne tak,abych se na to úplně vyprdla.Zatím jsem dokrmovala do 90tky,ale už budu muset asi zvýšit na 120,má nějaku žížu.
Kolikrát denně kojíte ,krmíte? My doteraz 7×,a včera jsem to zkusila stáhnout na 6×,za cenu vyšší dávky na jedno krmení.ale je to pohodlnější.
tak a jdu ještě zkusit spát,snad už je tam Elda uvelebená ![]()
JO, Rébi : bydlíme v Újezdě,od Klánovic kousíček.Ty tu někde taky bydlíš??? a včera jsme procházkovali pro změnu v Dolních Počernicích.akorát mě štve,že nás nenechá v klidu posedět v restauraci-na zahrádce,začne vždycky blbnout,jen nám přinesou jídlo - takže jíme každý sám,a druhý vozí
![]()
Tak jsem si, Befi , taky objednala tu vahu…protoze ja vubec nevim, jak ji vlastne krmim…nekdy ji musim po kojeni prikrmit a to vypije i 120! Nekdy (zvlast pres noc) jen nakojim a spi…nekdy dostane jen UM, protoze proste kojeni nejde a to vypije i 180!
Ale my krmime max. 6 x denne…
ahoj holky,
nestíhám, jedu s malým na kyčle, ale váhu už mám doma a dneska ráno vypil 60-tku, což je málo (pokud to dobře chápu z 4,96-5,02) a usnul ale já tam mlíko ještě mám sice nevím kolik ale koupím si dneska odsávačku. Jinak Bef nevím kolikrát denně kojím ale asi hodně často, no když sem koukla na zápisky tak od včera 11 do teď tak 10× ![]()
Jo a aby toho nebylo málo tak se malej oprudil tak v noci kňoural, chudáček.
Teď uspávám, pak nás musím nachystat a nakojíme a valíme.
Dai snad to nic nebude, držím pěsti
víc sem nestihla přečíst