JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.4.09 11:02
ppetra píše:
tak kde všechny jste? já mám prostě na ten počítač blbý načasování :( jenže já se přes den když je tohle počasí mrvím na zahradě - dneska jsem jela na druhej konec města pro dlažbu na ven, Mates byl se mnou, já musela naskládat dlažbu do auta a doma jí zas vyskládat a to celé 2×, protože naráz by to moje autíčko nezvládlo - a zrovna jsem jí potom položila kam jsem chtěla (je to jen tak nalehko do záhonku jako nášlapný, takže žádný betonování), no ale teď mám lehce zničený celý tělo. Pak jsem ještě sekala trávník, prala Matesovo věci no a teď bych měla ještě luxovat a žehlit, Mates chrápe v obýváku a mě se už děsně nic nechce, asi se na to vybodnu.očkování po TBC měl mates taky hnisavou ranku, jednou jsem mu to trochu vymáčkla :oops: i když se to nemá, ale jinak jsem s tím nedělala nic a teď už to má zahojený, jen barevnej flíček. A další očkování mi dr řekl že mu nebude dávat ve 3 měsících, ale až v 6ti, že v těch třech je to tělíčko na tu hexa vakcínu ještě příliš bezbraný a jsou pak hořší reakce …

Mě řekla doktorka že očkujou hexa, až tak ve 4 měsících, že ve 3 je to brzy a že uvidí podle TBC…Ale že tak ve 4 měsíci očkujou.Tak uvidíme.Jinak jsem se jí ptala na Pneumokoka a na to se moc netvářila, že dřív jak v půl roce by ho nedávala a nejlépe až v 1roce.Takl jsem zvědavá......Jinak nevím zda stihnu reágovat na další věci,malá se začíná probírata to je v postýlce teprve 10 minut..nechápu, spí jen v kočárku a v noci…Dai

• Citovat
  • Upravit
9096
16.4.09 11:02

Duant , jo, jo, Vendulka je kus ženský. 7,5 kg ve třech měsících. Šamotka má holt místo mlíčka smetánku. A váš přírůstek ja akorát. Mae , vše nej k narozeninám.Holčičky jsou činčací a u těch mimi je to obzvlášť roztomilé.A penízky ani neřeším.

Jdu uvařit bramborový guláš, dokud tygr spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.4.09 11:09

CHOCHOLKO:děkuju,nechtěla jsem aby to vypadalo,že se hlásím o přání :lol: :oops: ,ale tak to ze mě vypadlo..no jo,taky koupím co se mi líbí,taťka sice sem tam koulí očima,ale nenadává,ještě to tak :lol: :wink:
Ale teď jsem na řadě já,dneska jedem po nákupech,mamka bude hlídat,tak si chci něco pořídit a rovnou koupit i kvítka do truhlíků a po víkendu za:,–(it…už bude snad teploučko pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.09 11:14

Ahojky!
Tak jsem ani dr nevolala včera bylo vše ok a po krvi ani památka.tak jsem to nechala být.
Někdo psal že na fotce vypadá Jindřiška spokojeně a hodňoučká..To je vždy Ráno po probuzení tak 1-2 hodinky..pak je protivná a musíme ven s kočárkem a pak je zase asi ho´dku v pohodě, když jí má ta´tka a pak spinká po koupání.
omlouvám se víc Reágovat nestíhám.Chválím foto dětiček a miminek.jsou krásný

• Citovat
  • Upravit
11484
16.4.09 11:47

Tady je pár slíbených foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.4.09 12:01

DAISY:malá je krásňoučká,okatá a celá TY!!!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.4.09 12:02

Ahoj mamušky :-)

přiznám se, že jsem nedočítala, pač nám dva dny blbnul PC…nejdřív viry a ted zase toto.....píská bedna a nechce se rozject :roll:
mysleli jsme, že je v čoudu ventilátorek, ale neni.........tak jsme rozdělali bednu, vysáli prach vevnitř :oops: :oops: no snad to bude dobrý..........

Jo a teda nechci někoho dráždit, pač to se může všechno změnit-k opačnýmu, že(klep, klep, klep) ale malá mi spala dneska už třetí noc za sebou bez probuzení 8O 8O 8O jako fakt nevim, jak si to mám vysvětlovat, jestli mě chce jenom namlsat a pak začne nějaký rodeo, nebo co…fakt nechápu…aby to nebyl nějakej klid před bouří..........a to prosim pěkně spí až do 8.hodiny ranní 8O 8O 8O

No ale zase mě trápí jiná věc :roll: :roll: :roll: holky už od včera hledám různá info a diskuze, poradny apod.................malá ještě nepase koníky a já mám z toho opět nervy jako tenkrát u Terezky.............chjo......přitom od porodnice měla tendenci hlavu zvedat, dokonce vždycky když jsem jí držela na krknutí mezi svejma prsama, tak mi sama odtahovala položenou hlavičku a koukala mi do ksichtu-bylo to strašně roztomilý a já se bála, že bude mrštná, až ji neuhlídám a ono prt............................
Tenkrát s Terkou to byly ty samý nervy-všichni říkaj hlavně nesrovnávat, hlavně nesrovnávat…chjo, to vim taky a přesto už je to tu zas :roll:

Za tři týdny jdeme na tříměsíční a tam doktor zkouší jak pase koně a já přesně vidim, jak bude ležet s hlavou na podložce a on nás pošle na neurologii..............achjo, zase plašim, přesto, že si říkám, že budu v klidu a nebudu jak pako se něčím pořád nervovat..................

Jenom, co jsem postřehla............dočtu a budu reagovat, je to spoustu zajímavých témat :lol:

Miruš sláva, že už to máš za sebou-hlavně přeju, co nejrychlejší zotavení…když jsem četla, žes psala, že to bylo horší než porod-úplně mě mrazilo, to je teda mazec 8O
A manžel je teda senzační-smekám před ním fakt..................

Jinak moc všem díky za pochvalu fotek…
Ilco díky za pochvalu kočárku, máš taky moc pěknej, světlej, koukala jsem-fakt pěknej..............Ten můj to je Mutsy-byla to taková láska na první pohled už před třema rokama.....je to trošku špecialitka-má zatáčecí podvozek, úžasně se s ním manipuluje 8)
Všimla jsem se, jak mi ho těhule hodně okukují :lol: (teda i netěhule)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.4.09 12:21

AHOJ DITTY
děkuju za vše-však víš sama a díky za pochvalu manži..ani mu to nebudu říkat,ještě by měl nahoru nos :lol: ..ale ne,musím fakt říct,že každý kdo viděl a věděl,že tak sám hlídá a stará se,tak ho chválil,říkal jak mám suoper chlapa,že by nikdy neřekli,že to tak dovede..a dovede…
Včera mi malou vzal a šel ji koupat,ať se s ní nenosím a já tam přijdu,ta kopala a vískala,smála se na něj,to tatinčák :lol: :srdce:
Jinak to nemusí znamenat ticho před bouří,malá už asi taky tak měsíc spí celou noc(někdy teda se vzbudí jednou na jídlo)ale většinou usne tak v 20-21h a spí do půl šesté bez přestávky..a s pasením koníků…mě teda u nás říkala doktorka,že Adu je o měsíc dřív,tak nějaké věci může dělat později(což jsem ještě ani tak moc nezaznamenala),ale pasení koníků taky moc nechce..zvedne hlavu,chvíli kouká a pak lehne a leží.....lenoška.
Však si myslím,že mimi nemusí na povel pást a pást,já ji teda dávám každý den po koupání a někdy pase,někdy ne…je to i na únavě asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.4.09 12:24

Dai Jindřiška je kočka......krásnná holčička a fakt taková spokojená 8) :wink:

Mischni jééé tys myslela, že jsem blondýna ju???To je sranda, jak máš o určitém člověku určité představy a ta realita je něco úplně jiného…to znám-taky mě to mírně vykolejí :lol:

Sammy moc děkuju za radu ohledně fotek…je fakt, že přesně takhle jsem to dělala a dělám a stejně je to špatně-kontroluju přesně i lomítka, nebo aby někde nebyla nějaká mezera, nebo cokoli, ale stejně marně.....nechápu, co je špatně, přesně jak říkáš, velikost je dobrá, pač kdyby nebyla, tak by to neschroupala ani galerka :roll:

No schválně................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.4.09 12:33

DITTY:a jak to děláš?Mě to sem tam taky udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.4.09 12:34

Miru no manža je opravdu super, to se nedá ani jinak říct-klidně mu to můžeš říct, jak jsme ho všechny chválily-má být na co pyšný.....no jo Aduš ho miluje-to se mi líbí, jak ty holčičky vždycky milujou tatínky-Emička taky když ho vidí, tak úplně zrychleně dýchá, oči vykulený, pusu dokořán a povídá mu-je to krásný…U Terky to bylo to samý
A s tím pasením-to máš pravdu, že Aduška má nárok klidně o měsíc déle na všechno, četla jsem, že když je mimi dřív, že se to o ty týdny počítá do toho psychomotorického vývoje-že třeba když se narodí o dva týdny dřív-má nárok dělat tu určitou věc taky o ty dva týdny déle..ale Adulka je šikovná, dělá to tak, jak to má být 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.4.09 12:39
Ditta77 píše:
Ahoj mamušky :-)

přiznám se, že jsem nedočítala, pač nám dva dny blbnul PC…nejdřív viry a ted zase toto.....píská bedna a nechce se rozject :roll:
mysleli jsme, že je v čoudu ventilátorek, ale neni.........tak jsme rozdělali bednu, vysáli prach vevnitř :oops: :oops: no snad to bude dobrý..........

Jo a teda nechci někoho dráždit, pač to se může všechno změnit-k opačnýmu, že(klep, klep, klep) ale malá mi spala dneska už třetí noc za sebou bez probuzení 8O 8O 8O jako fakt nevim, jak si to mám vysvětlovat, jestli mě chce jenom namlsat a pak začne nějaký rodeo, nebo co…fakt nechápu…aby to nebyl nějakej klid před bouří..........a to prosim pěkně spí až do 8.hodiny ranní 8O 8O 8O

No ale zase mě trápí jiná věc :roll: :roll: :roll: holky už od včera hledám různá info a diskuze, poradny apod.................malá ještě nepase koníky a já mám z toho opět nervy jako tenkrát u Terezky.............chjo......přitom od porodnice měla tendenci hlavu zvedat, dokonce vždycky když jsem jí držela na krknutí mezi svejma prsama, tak mi sama odtahovala položenou hlavičku a koukala mi do ksichtu-bylo to strašně roztomilý a já se bála, že bude mrštná, až ji neuhlídám a ono prt............................
Tenkrát s Terkou to byly ty samý nervy-všichni říkaj hlavně nesrovnávat, hlavně nesrovnávat…chjo, to vim taky a přesto už je to tu zas :roll:

Za tři týdny jdeme na tříměsíční a tam doktor zkouší jak pase koně a já přesně vidim, jak bude ležet s hlavou na podložce a on nás pošle na neurologii..............achjo, zase plašim, přesto, že si říkám, že budu v klidu a nebudu jak pako se něčím pořád nervovat..................

Jenom, co jsem postřehla............dočtu a budu reagovat, je to spoustu zajímavých témat :lol:

Miruš sláva, že už to máš za sebou-hlavně přeju, co nejrychlejší zotavení…když jsem četla, žes psala, že to bylo horší než porod-úplně mě mrazilo, to je teda mazec 8O
A manžel je teda senzační-smekám před ním fakt..................

Jinak moc všem díky za pochvalu fotek…
Ilco díky za pochvalu kočárku, máš taky moc pěknej, světlej, koukala jsem-fakt pěknej..............Ten můj to je Mutsy-byla to taková láska na první pohled už před třema rokama.....je to trošku špecialitka-má zatáčecí podvozek, úžasně se s ním manipuluje 8)
Všimla jsem se, jak mi ho těhule hodně okukují :lol: (teda i netěhule)

Mě taky koníky moc nepase..Bu´d se vzteká nebo leží..Občas tu hlavičku zvedne, ale nic moc..Bu´d v klidu a pokládej jí na to bříško často..Ono se to srovná.....Já na bříško pokládala jen při koupání..Páč se jí to vůbec nelíbilo a te´d 14 dní nebo jen týden?už ani neví pokládám i dopoledne.A přijde mi že den ode dne to je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.4.09 12:45

Holky tak ta naše holka dneska spí už přes hodinu a půl, to koukám, páč normálně spí jen půl hodiny přez den a pak až v kočárku 8O :)
tak čekám až se probere, nakojím a jdem ven.
Jinak Jindřiška je taky tatínková..A co dělala na Dědu to by jste čučeli.Povídala tak nahlas, že jsem myslela že chce brečet, tam přijdu a ona se směje a povídá mu :lol:
Miruš:manžela máš super..ani nevím jestli by R.toto zvládnul…Omlouvám se ale nějak mi uteklo proč jsi byla v němocnici?Hlavně že už jsi doma… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.4.09 12:52

Ditu : zdá se mi,že tam nemáš zkopírovanou celou adresu,minimálně ti tam před posledním IMG chybí .jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.4.09 12:55

Jo a ta melírovaná blondýna co Drží Jindříka je moje ségra..já jsem ten úchyl v zadu co si škrábe bradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí