Poradna duly
Jana Čurdová
Duant , jo, jo, Vendulka je kus ženský. 7,5 kg ve třech měsících. Šamotka má holt místo mlíčka smetánku. A váš přírůstek ja akorát. Mae , vše nej k narozeninám.Holčičky jsou činčací a u těch mimi je to obzvlášť roztomilé.A penízky ani neřeším.
Jdu uvařit bramborový guláš, dokud tygr spí. ![]()
CHOCHOLKO:děkuju,nechtěla jsem aby to vypadalo,že se hlásím o přání
,ale tak to ze mě vypadlo..no jo,taky koupím co se mi líbí,taťka sice sem tam koulí očima,ale nenadává,ještě to tak
![]()
Ale teď jsem na řadě já,dneska jedem po nákupech,mamka bude hlídat,tak si chci něco pořídit a rovnou koupit i kvítka do truhlíků a po víkendu za:,–(it…už bude snad teploučko pořád…
Ahojky!
Tak jsem ani dr nevolala včera bylo vše ok a po krvi ani památka.tak jsem to nechala být.
Někdo psal že na fotce vypadá Jindřiška spokojeně a hodňoučká..To je vždy Ráno po probuzení tak 1-2 hodinky..pak je protivná a musíme ven s kočárkem a pak je zase asi ho´dku v pohodě, když jí má ta´tka a pak spinká po koupání.
omlouvám se víc Reágovat nestíhám.Chválím foto dětiček a miminek.jsou krásný
Ahoj mamušky ![]()
přiznám se, že jsem nedočítala, pač nám dva dny blbnul PC…nejdřív viry a ted zase toto.....píská bedna a nechce se rozject ![]()
mysleli jsme, že je v čoudu ventilátorek, ale neni.........tak jsme rozdělali bednu, vysáli prach vevnitř
no snad to bude dobrý..........
Jo a teda nechci někoho dráždit, pač to se může všechno změnit-k opačnýmu, že(klep, klep, klep) ale malá mi spala dneska už třetí noc za sebou bez probuzení
jako fakt nevim, jak si to mám vysvětlovat, jestli mě chce jenom namlsat a pak začne nějaký rodeo, nebo co…fakt nechápu…aby to nebyl nějakej klid před bouří..........a to prosim pěkně spí až do 8.hodiny ranní
![]()
No ale zase mě trápí jiná věc
holky už od včera hledám různá info a diskuze, poradny apod.................malá ještě nepase koníky a já mám z toho opět nervy jako tenkrát u Terezky.............chjo......přitom od porodnice měla tendenci hlavu zvedat, dokonce vždycky když jsem jí držela na krknutí mezi svejma prsama, tak mi sama odtahovala položenou hlavičku a koukala mi do ksichtu-bylo to strašně roztomilý a já se bála, že bude mrštná, až ji neuhlídám a ono prt............................
Tenkrát s Terkou to byly ty samý nervy-všichni říkaj hlavně nesrovnávat, hlavně nesrovnávat…chjo, to vim taky a přesto už je to tu zas ![]()
Za tři týdny jdeme na tříměsíční a tam doktor zkouší jak pase koně a já přesně vidim, jak bude ležet s hlavou na podložce a on nás pošle na neurologii..............achjo, zase plašim, přesto, že si říkám, že budu v klidu a nebudu jak pako se něčím pořád nervovat..................
Jenom, co jsem postřehla............dočtu a budu reagovat, je to spoustu zajímavých témat ![]()
Miruš sláva, že už to máš za sebou-hlavně přeju, co nejrychlejší zotavení…když jsem četla, žes psala, že to bylo horší než porod-úplně mě mrazilo, to je teda mazec ![]()
A manžel je teda senzační-smekám před ním fakt..................
Jinak moc všem díky za pochvalu fotek…
Ilco díky za pochvalu kočárku, máš taky moc pěknej, světlej, koukala jsem-fakt pěknej..............Ten můj to je Mutsy-byla to taková láska na první pohled už před třema rokama.....je to trošku špecialitka-má zatáčecí podvozek, úžasně se s ním manipuluje ![]()
Všimla jsem se, jak mi ho těhule hodně okukují
(teda i netěhule)
AHOJ DITTY
děkuju za vše-však víš sama a díky za pochvalu manži..ani mu to nebudu říkat,ještě by měl nahoru nos
..ale ne,musím fakt říct,že každý kdo viděl a věděl,že tak sám hlídá a stará se,tak ho chválil,říkal jak mám suoper chlapa,že by nikdy neřekli,že to tak dovede..a dovede…
Včera mi malou vzal a šel ji koupat,ať se s ní nenosím a já tam přijdu,ta kopala a vískala,smála se na něj,to tatinčák
![]()
Jinak to nemusí znamenat ticho před bouří,malá už asi taky tak měsíc spí celou noc(někdy teda se vzbudí jednou na jídlo)ale většinou usne tak v 20-21h a spí do půl šesté bez přestávky..a s pasením koníků…mě teda u nás říkala doktorka,že Adu je o měsíc dřív,tak nějaké věci může dělat později(což jsem ještě ani tak moc nezaznamenala),ale pasení koníků taky moc nechce..zvedne hlavu,chvíli kouká a pak lehne a leží.....lenoška.
Však si myslím,že mimi nemusí na povel pást a pást,já ji teda dávám každý den po koupání a někdy pase,někdy ne…je to i na únavě asi…
Dai Jindřiška je kočka......krásnná holčička a fakt taková spokojená
![]()
Mischni jééé tys myslela, že jsem blondýna ju???To je sranda, jak máš o určitém člověku určité představy a ta realita je něco úplně jiného…to znám-taky mě to mírně vykolejí ![]()
Sammy moc děkuju za radu ohledně fotek…je fakt, že přesně takhle jsem to dělala a dělám a stejně je to špatně-kontroluju přesně i lomítka, nebo aby někde nebyla nějaká mezera, nebo cokoli, ale stejně marně.....nechápu, co je špatně, přesně jak říkáš, velikost je dobrá, pač kdyby nebyla, tak by to neschroupala ani galerka ![]()
No schválně................................
Miru no manža je opravdu super, to se nedá ani jinak říct-klidně mu to můžeš říct, jak jsme ho všechny chválily-má být na co pyšný.....no jo Aduš ho miluje-to se mi líbí, jak ty holčičky vždycky milujou tatínky-Emička taky když ho vidí, tak úplně zrychleně dýchá, oči vykulený, pusu dokořán a povídá mu-je to krásný…U Terky to bylo to samý
A s tím pasením-to máš pravdu, že Aduška má nárok klidně o měsíc déle na všechno, četla jsem, že když je mimi dřív, že se to o ty týdny počítá do toho psychomotorického vývoje-že třeba když se narodí o dva týdny dřív-má nárok dělat tu určitou věc taky o ty dva týdny déle..ale Adulka je šikovná, dělá to tak, jak to má být ![]()
Ditta77 píše:
Ahoj mamušky![]()
přiznám se, že jsem nedočítala, pač nám dva dny blbnul PC…nejdřív viry a ted zase toto.....píská bedna a nechce se rozject
mysleli jsme, že je v čoudu ventilátorek, ale neni.........tak jsme rozdělali bednu, vysáli prach vevnitř![]()
no snad to bude dobrý..........
Jo a teda nechci někoho dráždit, pač to se může všechno změnit-k opačnýmu, že(klep, klep, klep) ale malá mi spala dneska už třetí noc za sebou bez probuzení
![]()
![]()
jako fakt nevim, jak si to mám vysvětlovat, jestli mě chce jenom namlsat a pak začne nějaký rodeo, nebo co…fakt nechápu…aby to nebyl nějakej klid před bouří..........a to prosim pěkně spí až do 8.hodiny ranní
![]()
![]()
No ale zase mě trápí jiná věc
![]()
![]()
holky už od včera hledám různá info a diskuze, poradny apod.................malá ještě nepase koníky a já mám z toho opět nervy jako tenkrát u Terezky.............chjo......přitom od porodnice měla tendenci hlavu zvedat, dokonce vždycky když jsem jí držela na krknutí mezi svejma prsama, tak mi sama odtahovala položenou hlavičku a koukala mi do ksichtu-bylo to strašně roztomilý a já se bála, že bude mrštná, až ji neuhlídám a ono prt............................
Tenkrát s Terkou to byly ty samý nervy-všichni říkaj hlavně nesrovnávat, hlavně nesrovnávat…chjo, to vim taky a přesto už je to tu zasZa tři týdny jdeme na tříměsíční a tam doktor zkouší jak pase koně a já přesně vidim, jak bude ležet s hlavou na podložce a on nás pošle na neurologii..............achjo, zase plašim, přesto, že si říkám, že budu v klidu a nebudu jak pako se něčím pořád nervovat..................
Jenom, co jsem postřehla............dočtu a budu reagovat, je to spoustu zajímavých témat
Miruš sláva, že už to máš za sebou-hlavně přeju, co nejrychlejší zotavení…když jsem četla, žes psala, že to bylo horší než porod-úplně mě mrazilo, to je teda mazec
Jinak moc všem díky za pochvalu fotek…
A manžel je teda senzační-smekám před ním fakt..................
Ilco díky za pochvalu kočárku, máš taky moc pěknej, světlej, koukala jsem-fakt pěknej..............Ten můj to je Mutsy-byla to taková láska na první pohled už před třema rokama.....je to trošku špecialitka-má zatáčecí podvozek, úžasně se s ním manipuluje
Všimla jsem se, jak mi ho těhule hodně okukují(teda i netěhule)
Mě taky koníky moc nepase..Bu´d se vzteká nebo leží..Občas tu hlavičku zvedne, ale nic moc..Bu´d v klidu a pokládej jí na to bříško často..Ono se to srovná.....Já na bříško pokládala jen při koupání..Páč se jí to vůbec nelíbilo a te´d 14 dní nebo jen týden?už ani neví pokládám i dopoledne.A přijde mi že den ode dne to je lepší.
Holky tak ta naše holka dneska spí už přes hodinu a půl, to koukám, páč normálně spí jen půl hodiny přez den a pak až v kočárku
![]()
tak čekám až se probere, nakojím a jdem ven.
Jinak Jindřiška je taky tatínková..A co dělala na Dědu to by jste čučeli.Povídala tak nahlas, že jsem myslela že chce brečet, tam přijdu a ona se směje a povídá mu ![]()
Miruš:manžela máš super..ani nevím jestli by R.toto zvládnul…Omlouvám se ale nějak mi uteklo proč jsi byla v němocnici?Hlavně že už jsi doma… ![]()
Ditu : zdá se mi,že tam nemáš zkopírovanou celou adresu,minimálně ti tam před posledním IMG chybí .jpg
Jo a ta melírovaná blondýna co Drží Jindříka je moje ségra..já jsem ten úchyl v zadu co si škrábe bradu ![]()
Mě řekla doktorka že očkujou hexa, až tak ve 4 měsících, že ve 3 je to brzy a že uvidí podle TBC…Ale že tak ve 4 měsíci očkujou.Tak uvidíme.Jinak jsem se jí ptala na Pneumokoka a na to se moc netvářila, že dřív jak v půl roce by ho nedávala a nejlépe až v 1roce.Takl jsem zvědavá......Jinak nevím zda stihnu reágovat na další věci,malá se začíná probírata to je v postýlce teprve 10 minut..nechápu, spí jen v kočárku a v noci…Dai