Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.
My taky celý den někde lítaly, takže jsem tu v klidu až teď.
Duant, fotečka krásná, jak se taťka pyšní
.
Vidím, že se poslední dobou všechny zkrášlujete. Já byla u kadeřnice před měsícem, ale ty krátké vlasy zase potřebují přistřihnout
.
Ad lahvička - koupila jsem v Tescu protikolikovou od MAMu se savičkou 2. A Sabi pije krásně. Právě mi na noc zblajzla 140 ml
. Ale je pravda, že od 13 hod. jsem ji jen kojila. I to je úspěch, že vůbec vydržela jen s prsem
.
Tak, jdu něco sníst a vyžehlit. Zítra máme vítání občanků, tak dopoledne musím s malou udělat modní přehlídku, ať vím, v čem bude nejhezčí .
Dobrou matky
Ha, ha…tu fotku, co jsem sem ted naposled posilala mam taky na Facebooku a manzelka myho byvalyho manzela k ni napsala komentar: ‚Proc ma paruku?‘
![]()
Pavel je ještě v dílně. ![]()
Holky jsou v pelíšku a já sama samička.
Sammy , tak se zítra hezky uvítejte.Také bych radši šla teď a ne až v září. To už bude Terka velká.
Ahojky,tak jsem TU
jeli sme ve tři a vrátili jsme se v sedm…jsem totálně ko,ještě to ne mě není
ale mám vše!!!
Koupila jsem si orchidejku,potom sloní slzu a nakonec ty muškáty…převislé..potom ještě koupím něco do kulatých květináčů na pověšení a kašlu to…
Jinak jsem koupila bílé kalhoty,svetřík a ještě tričko takové co se uvazuje pod prsama,takže ke kalhotům snad něco na neděli vyberu… ![]()
Taťka ochotně semnou chodil po obchodech s hadrama,což jsem mu byla vděčná,sice s chlapem je to na houby,ale nebaví mě to samotnou ![]()
A Aduš sme koupili od Lamaze panenku Emilku,koukala na ni snad půl hodiny a povídala jí ![]()
BEFI:tak šup sem fotku jakou máš hlavičku,sme zvědavé ![]()
SAMMY:a ty taky fotečky ze zítřka,hm?!
DUANT:já normálně taky koukala a říkala si,že to není možné kolik má Yasminka vlásků
je krásňoučká a manža frajer ![]()
CHOCHOLKO:buď ráda,šupni taky do postýlky a odpočívej…já už taky jdu…
A ještě něco z fotek…
MAMKA,TAŤKA a ADUŠKA
http://emimino.cz/…al_010~5.JPG
A ADUŠ a JEJÍ SESTŘENKA KATUŠKA
http://emimino.cz/…l_004~15.JPG
A ADULE V POSTÝLCE…
http://emimino.cz/…al_011~9.JPG
Pro dnešek se loučím,všem přeju klidně prosněnou noc a zase brzo papa maminky!!!
Dobré ránko.
Dnes první?
.
Jsem jako pytlem praštěná. Večer jsem nemohla usnout, tak jsem do půl jedné hleděla na „Santa je úchyl“ a teď bych spala, až bych brečela
.
Sabi se dívá na televizi a něco tam těm kresleným postavičkám hudruje
, tak si můžu v klidu vypít kafčo..
Duant, manželka bývalého určitě závidí
.
Miruš, ty hlavně pomalu a ještě se šetři. Na to, že máš pár dní po operaci jsi hyperaktivní
.
Ty kytičky závidím. já jsem ale takový kozel zahradníkem, takže bych asi nevypěstovala nic. Má mdoma jen 8 květin a ty jsou už saharní. Jsou naučené zalívat 1× měsíčně, divím se, že dávno nepošly
. I to svědčí o mém pěstitelském talentu
.
Jdu se ještě k malé natáhnout..
dobré ráno,
Sammy,já bych byla zase první,ale nepsala jsem,a čekala,až mě taky někdo někdy předběhne ![]()
My krmili po 5h,a Eli si ode mě vytáhla 70tku,tak jsem měla radost,není to ještě tak žalostný.pak si ale taky už brumlala v postýlce,tak jsem si ji do 6.45 vzala k sobě a hrály si s dudlíkem („vtipná“ hra,že jí ho nandám a ona ho hned vyplivne,tlemí se na mě a chce ho zase nandat…když s ní nespolupracuju,tak si už zkouší chytat za to držátko a manipuluje s ním sama
,ale řehnila se od ucha k uchu
)
Početla jsem si Dity diskusi o nezvedání hlavičky,tak jsem hned na ni nastoupila,páč jsem si uvědomila,že to občas pěkně flákáme. Tak bylo pár pokusů a pak „rejpání hubou v zemi“ a vztekání se
Tak šla pěkně na zádíčka na lehátko,kde spokojeně usnula ![]()
Sammy: jakou kupuješ v tom tescu velikost?zítra tam asi vyrazíme ![]()
Nazdar bazar!
Sammmy , mozna zavidi, ale ona ma taky miminko
, Alex Antonin je narozenej v lednu
…maji jeste ctyrletyho Jana Mikolase a rikaj jim Jenda a Tonda
![]()
Befi , maj tam pekny saticky ![]()
Duant: tak razíme dneska shopingovat. Eli odložíme u tchýně na Proseku ![]()
Ale to bylo doma přemlouvání… ![]()
Elinda se ted krásně vykadila a je tůze spokojená ![]()
Ahojky
U nás venku hnus, tak to na nějaké dlouhé větrání venku nebude.
V noci zase vstávačka v 1.
Teď má Terka nějaké blinkací období. Včera to odnesl děda a dneska ráno já. Čisté triko mi vydrželo asi 10min.
Musím dnes bezpodmínečně vyžehlit, jinak Terka nemá v čem chodit.
Mae , fotky krásný.Tvůj manžel je prototyp ideálního muže.
Befi , to pojedete do Tesca v Kolíně, nebo už jste doma.
Ahojky,zdravím a opět mrtvo,no totok ![]()
Ale chápu,je víkend,manžové doma a je pěkně(teda u nás)počítám s tím,že zítra na vítání nám bude padat štěstí(pršet)
SAMMY:neboj,šetřím,musela jsem si něco pořídit,když máme „slávu“…a vy si to taky dneska užijte…
BEFI:já si myslím,že velikost ti bude stačit 0měsíců nebo 0-3,protože v Tescu mi přijde,že je to takové větší…tak třeba šatičky má 0měsíců a to má Aduš 59cm a 5,20kg a jsou jí ještě větší,takže posuď sama…já to beru od oka,jak se mi to zdá…a pak hoď cos nakoupila,uvidíš,že si užiješ nakupování ![]()
DUANT:tak třeba to nemyslela zle,kdo třeba neví a viděl první fotku a zorvna takovou,tak si to může myslet..i když je to praštěné-kdo by dával mimískovi paruku,co?! ![]()
CHOCHOLKO:ohó,děkuju…ale neboj,nikdo není ideální a má své mouchy snad každý…
Momentálně ještě chrápe a to je skoro deset,ale abych mu přičetla bod,má v posteli i malou,která chrupe s ním,no není to tatinčák?
![]()
BEFI:přemlouvání-manžovi se nechtělo?!To je všude stejné..já kukám třeba po hadrech a to už koulí očima jako ať už jdeme a za pár minut už stojí u elektroniky a nemůžu ho z tama dostat..prostě chlapi!!!
![]()
Mae …neeeeeeee, to bylo mysleno jako sranda, ma tenhle druh humoru, ja taky…pobavila mne
![]()
Befi, pokud chceš věci na teď, tak vezmi 0-3m. Já jsem brala body na léto, tak už jsem koupila 3-6m..
Valím krmit…
DUANT:ahááá,já to pochopila od tebe tak,že tě jakoby urazila,nebo tak ![]()
A TADY DUKAZ ,ŽE JSEM FAKT TATINČÁK… ![]()