Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak mi měli suoer noc „tuk tuk“ ale co tomu předcházelo,večer sem vykoupala, nakapala do nosíka, vysála soplík a pak sem dala malýmu žličku Baba calm (10kapek) jenže já tele sem to skoro neprotřepala a dala mu to moc silný tak řval jak tor snad půl hodiny, pak se malinko nabaštil a usnul kolem 8 pak vstával v 11 a pak ve 3 a pak až ráno v 7, no pro mě super noc, jo a po prvním kojení hned vytuhl, takže žádná uspávačka ![]()
Dneska už zase pěkně spinká v postýlce a já odsávám, sice po kojení až skoro hodinu a baštil jen 5minut ale už sem odsála 70-tku.
Dneska mám taky v plánu zajet nakoupit do tesca, potřebuju na sebe ryfle nebo nějaký kalhoty (musím nosit ještě těhu kalhoty, žádný nezapnu v pase) a nějaký tričku, musím během dnes střídat několikrát (blinkáníčko) a asi nějakou jarní budndu nebo sako, do ničeho se nevlezu díky prsám
Jo a prckovy chci nakoupit nějaký pyžámka a bodýčka a tepláčky. \v tescu mu sou teď nejlíp 0-3 ale asi koupím už 3-6 nevím ještě uvidím. jo a chci mu koupit nějaký „botičky“ hlavně do sedačky a tak, mám pocit že jen v ponožkách má studený nožičky.
ILI: ![]()
Taky dávám malé už punčošky a na to ponožky tlustší,nebo takové jakoby „botičky“ z látky…
Tak já jsem trumpeta,kupuju vždy aby jí to bylo,třeba jen o kousek větší a pak jen nakupuju a nakupuju,protože z toho roste rychle..ale za 3měsíce vyrostla o 12cm,což jistě značí o tom,že bude vysoká po taťkovi/ten má 186cm/ já jsem přece jen malá(167)..promiň DAISY ![]()
ILI:tak pěkně nakup,mají tam toho dost,no jo,jaro,léto se blíží…včera jsem se smála,měli tam pidi plavky,tak jsem říkala Michalovi,že v létě do bazénku už malá bude nosit
to bude leháro,všichni v práci a mamča s ADU se budou čvachtat v bazéně ![]()
Miruš, na ty pidi plavečky jsem se taky koukala. Jsou roztomilé a na léto jsou určitě jedny naše
.
A Aduš spí s Vámi v posteli? Sabi ne a ani nechce. Usne jedině u sebe v postýlce (dobře jsem ji naučila
), nebo v kočáře. Když jsem třeba u našich, tak je to ale docela boj. Na velké posteli neusne, takže musí na rukách a když ji položíš, tak se většinou budí do 20 min
.
Ilčo, malé jsem taky kupovala v Tescu pyžánka a jsou senzační. A jen 240 Kč za 3 ks !
Duant, já to od ženy bývalého nepochopila jako vtip
. To víš, s bývalou ženou mého bývalého manžela (bože to je spojení..) a ani s bývalou od Petra se v lásce nemáme, takže mě to netrklo…
Jak spolu vycházíte vy?
Sammmy …my mame skvelej vztah, ja mam v tomhle neuveritelny stesti…ja vychazim s jeho soucasnou zenou i s partnerkou, kterou mel pred ni. A s nim taky
![]()
Tak to máš fakt super. Já bývalku Petra totálně nechápu. mají spolu 9ti leté kluky dvojčata a když jim péťa vykládal, ař Sabi povyroste, že spolu budou lumpačit, tak ona na to, co mají jako kluci společného se Sabinou?
. Že to je nevlastní ségra nějak vůbec nebere a snaží se kluky od ní úplně distancovat… ![]()
Uf,tak náš malý raubíř si zas vybral své řvací dopoledne,po půl hodině jsem to nevydržela a narvala ji do kočáru,a vyslala je oba ven. Jsem se zas od rána nezastavila,ale aspon mám vyžehlenou kopu prádla. ale bolest hlavy už je tu zase…dneska nějak brzo ![]()
Opětně jsem dala do kočárku fusak - snad jí neupeču,ale přijde mi tam tak vlezlo ![]()
Jé, tak to u nás Befi od rána svítí pořád sluníčko.
Fusak už jsem schovala. Kdy je chladněji, dávám zavinku a deku a když je fajn, tak jen deku..
Tak také hlásím, že je vyžehleno. Ještě upéct buchtu.
Terka ještě chrupe v postýlce.
Odpoledne vyrazíme ven, snad nebude pršet.
Vztahy s bývalými partnery nemůžu posoudit. Pavel byl moje první vážná známost a dosud jsme spolu.Letos 12 let od seznámení a 5 let jako manželé.
A co vaříte k obídku?
Nazdáár!
Jsem rafinovaná jak cukr…
:sedím na zahradě, jednou rukou drndám kočár a druhou serfuju. akorát mi brzy dojdou baterky v notasu…
Báru od rána trápí prdy, jsou to rány, jak od velkýho chlapa.Tak se prolívám fenyklem, jí jsem dala 1ml střiknou a odvětrala rektální rourkou, tak snad bude už dobře.
Taky jsem měla slíbený dnes Tesco a DM, ale zjevil se mladej od tatoucha a montují něco na brzdách, takže mám po ptákách.
Snad zítra. potřebuju udělat celkem velký nákup a samy s B. teda nezvládnem - a proč taky,že? ![]()
Jste mě navnadily s tím Cherokee, že snad taky něco koupíme. ![]()
Co dnes vaříte? Já jsem se včera inspirovala rajskou, tak snad to dám po etapách časem dokupy.
Jo a u nás slunečno, lehce větrno a trochu se objevují mraky.
SAMMY:ona večer spí v postýlce,jak ji nakrmím a položím,sama usne,ale k ránu po papkání ji někdy vemu k sobě a o víkendu vidíš-Michal ji bere a ona s ním chrupe
ale taky se snažím ji tam dávat minimálně,fakt jen v to ráno,jinak nee,ať si potvůrenka nezvykne a ještě v 15ti nechce spávat mezi náma ![]()
Já už taky fusak schovala,teda měli sme jen ten od emitexu jak se dá i do vajíčka,letos jsem veliký nechtěla,když mám v kočárku ještě tašku…tak až na tuto zimu co bude koupíme…už mám i vybraný…
Já dávám jen deku a když je víc zima,tak ještě na to takovou tu slídu…myslím ale když je venku 17st tak není potřeba zase to přehánět…doma je 21st a má jen dupajdy a bodýčko a je to ok…
MISCHNI:my dneska máme kuřecí polívku a druhé jídlo manžovi dělám zapečené těstoviny a já mám kuřecí prsa na přírodno na másle s bramborem…
Odpoledne budem grilovat,to taky můžu kuřecí a večer dojede kámoška,tak jak půjde manža na pivko,aspoň budu mít společnost ![]()
CHOCHLKO:jsi holka šikovná…tolik věcí stihnout
já teda zatím jen převlíkla peřiny,hodila druhu pračku a jdu vařit,ale už na to kašlu,nebudu nic přehánět,ať mi večer není ouvej
![]()
TAk holky vidím,že nakupování se rozbíhá,tak hoďte pak úlovky,vesměs asi budeme mít stejné,to je jasné ![]()
Mae , já chci taky sluníčko.U nás je zazaženo a trochu pofukuje. Koukám, že máš zase nové fotečky.
Mě Terka bohužel po večerním nakojení sama v postýlce neusne.Usne u prsa a pak opatrně přenesu do postýlky.
Hlásím, že dnes je mimořádně hodná. Vzbudila se na 12, pak se najedla a zase usnula a spinká.
Já zatím venku stihla přeházet na vozejk hromadu písku a zamést dvorek. Á, Terka se budí, tak jdu a pak zase juknu.
CHOCHOLKO:tak změna je život
já oblíkla malou tchýni a jdu chvíli dáchnout,tak zatím páčko kočky.
Ahoj mamušenky zlaté ![]()
to je změna počasí co?????? ![]()
To počasí mi připomíná Emouška
má podobnej sklon k extrémům
![]()
Malá mi normálně už skoro týden fakt chrní celou noc(klep, klep, klep) ale ona normálně chrní pomalu i celej den.....už si připadám jak pako-fakt.....když skoro nespala, tak jsem si řikala, estli je to normální a ted když spí, tak si zase říkám, jestli to je normální
![]()
No nenakopaly byste mě kamsi???
![]()
Vozí mi kamarádka-opět, ale za chvíli jsou tu.............tak honem honem, reaguju vždycky tak chaoticky, že na někoho zapomenu
![]()
Miruš vše nej nej nej k narozkám-hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější
a ta fotka, jak tam Aduš chrupe s tatkou-no ta je nádherná-mi normálně slzely oči-to je dvojka-tvůj manža a Aduš, fakt ![]()
Befi děkuji za pochvalu foteček a za Terezku-já jí pořád říkám, že jí jednou přihlásím na Miss
navíc je to děsnej hubenour, lezou jí kosti, takže ideální
![]()
Jo a já jsem byla den předtím u holiče, takže je to asi vidět, co????
A koukám, že taky už sis byla udělat radost.......máš nehtíky ju????
Já chci takýýýýýýý-jenže já jsem jelito, já bych určo poškrábala malou ![]()
Mám svoje trochu delší a tuhle jsem malou nechtěně škrábla, ona nějak hrábla kolínkem a škrábla se mi sama o můj nehet, ale řvala jak blázen-bych si v tu chvíli nafackovala ![]()
Jo a opožděně-vše nej nej nej k narozeninám-hlavně zdravíčko, je to fakt to nejdůležitější
Asi jsme přesně o rok a měsíc od sebe-já mám narozky ted 12. května a bude mi 32
-jěžíííš to je hrozný, nedávno mi bylo 20
![]()