Poradna duly
Jana Čurdová
Samousi , krasny fotky, a Sabca bezva vohoz ![]()
Bef , tak to asi muselo bejt uz probrany…je fakt, ze toho tam nebylo nejak zavratne, ale vybrala bych si…mne se zas libi fialova barva, a ty je vsude dost ![]()
Musim taky nekdy do H&M, ty jejich veci na mimca se mi taky vetsinou libej ![]()
Vubec nevim, jestli se u nas chysta nejaky vitani obcanku, zadny pozvani jsme nedostali…
Přeju hezkou neděli,
ta naše hérečka dokáže první půlku noci spát 6h,ale pak už jen 3,to je děs,takže vstávačka po 5h. Před 6jsem jí tam po jídle šoupla znova,ale už prostě nespí,mrška jedna,a zkouší mou trpělivost,jak dlouho dokážu být imunní vůči jejím skřekům ![]()
Jinak už jsme asi najeli definitivně na celkovou dávku jednoho krmení 120, 90 už prostě nestačí.. Ale zase jsem jí prodloužila intervaly,takže včera bylo krmení jen 6× místo 7×,tak jí to ve finále vyjde skoro na stejno,to netuší
![]()
Sammy: fotky parádní!!! Jak to Sabča zvládla,dokázala nebrečet? a ta kolíbka,to je tam erární?
Ad vození: mě sice relativně dost vozí,ale nejvíc by se všem líbilo,kdybych jim ji přivezla domů pod nos
Škoda,že tu nebydlí moje mamka,ta by tu byla denně
Ale přítel jezdí,včera byl dvakrát a ve všední den ji většinou vezme navečer.
Jo,kdo tady chce ty kila? taky tak 3-4 klido daruju a k tomu jako přídaveček trošku břišního špekáčku ![]()
Zdravím při neděli!
Sammy - krásná dokumentace z vítání. A co pěknýho vám nadělili?
ad vození - u nás nula nula prd. Tatouch i puboš slibovali, ale skutek utek. Tcháni jsou staří, ti už ani ven nechodí a moje mamka dělá…Ještěže mám aspoň tu zahradu… ![]()
A do Tesca dnes jedu, kdyby se všichni na hlavu stavěli. Mám nakupovací absťák jako prase. A když velkej nebude mít čas, protože bude montovat brzdičky chlapečkovi, tak přislíbil účast puboš - ale to bude zae drahý!
Mě strašně štve, že se něco domluví, pak se rozrazí dveře, je tady mladej od tatoucha a všechno je jinak…
Já nesnáším přepadovky a podobný akce. Oni jsou tečda možná domluvený, akorát se mi to nikdo neobtěžuje říct, což je jednak neslušný a jednak je pak problém třeba s jídlem - nemám vždycky porci navíc.
Nazdarecek,
to nase obvykla davka je 150, ale kdyz ji kojim, nekdy ji necham jen pri 110. Jak nakojime pod sto, tak prikrmuju. Jasmina je schopna spat od 19.00 do 3.00 a pak zas do 7.30.
Je lepsi, kdyz stridam kojeni a UM, to mam pak ob kojeni vic mlika. ![]()
Mischni , u nas tatka vozi (kdyz neni v praci, kde je skoro stale), protoze se boji, ze by jinak musel dole skrabat zdi!
![]()
To by radeji vozil od rana do vecera. No, ale musim ho i pochvalit, vcera odpoledne skrabal… ![]()
Tady abyste videli, ze u nas taky spinkame s tatinkem
:
Duant : tak náš tatínek takhle akční není,ten si zaleze do svýho pokoje a v klidu spí ![]()
jo,taky kojím ob krmení,takymám víc mlíka,ale já mám nejvíc tak 70 ![]()
ty jo,to spaní…chjo,se máš,že se vyspíš. já po mateřský klidně můžu začít chodi do Kolbenky,nebudu mít problém se vstáváním
![]()
Dobré dopoledne.
Befi, asi tě taky trošku potrápím, ale u nás noc parádní. Najedla se v 19:30, pak až v 5
a vstávali jsme v 8:30. Takže dnes jsem vyspaná do růžova
.
Děkuju za pochvalu foteček. Sabi tam byla opravdu hodňoučká. Koukala po holčičkách, poslouchala, jak děti zpívají a povídala si
. Ta kolíbka byla erární. Rodiče se podepisují do pamětní knihy, tak děti jsou do kolíbky a děti z mateřské školky je hopaly a zpívaly jim. Bylo to fakt moc hezké..
A dostali jsme poukaz na 500,– do lérárny, 20% slevu na boty, pamětní knížku, plyšáka a bryndák s nápisem "Jsem z Bílovce, heč! "
. Ten je fakt super. Když s ním někam pojedeme, hned každý bude vědět, odkud jsme
.
U nás tatínek taky akční není. Přes týden je pomalu do 5 v práci, to ho ale většinou čekáme a projdeme se spolu, ale teď už druhý víkend spí na chatě a maká. Rozšiřujeme ji, tak je tam sice spousta práce, ale malá jej pomalu nevidí…
No a včera jsem večer zkoušela odstříkat, ať vím, kolik mlíka ještě mám. Vůbec se nedivím, že to malé nestačí, protože z obou prs dohromady jsem vytáhla jen 50 ml
.
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
TĚHULKY
Zuzulenda / (Zuzka) / TP 16.4.2009 / 0 dětí / holčička Ellinka
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 --------- 21.11. / Judita PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 --------- 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50cm --------- 6 týdnů - 3,70kg a 56cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 --------- 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 --------- 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29kg a 48cm MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 --------- 30.1. / Alex - 3,2kg a 48cm LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 --------- 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43kg a 52cm DITTA77 / (Ditta, 31) / TP 16.2.2009 --------- 6.2. ve 23:02 / Emička - 3,1kg a 50cm PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 --------- 6.2. v 18:30 / Terezka - 3,95kg a 51cm KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 --------- 11.2. ve 20:24 / Jakub - 3,12kg a 50cm MAJĎULA / (Magda, 28 ) / TP 9.2.2009 --------- 13.2. ve 3:20 / Nelinka - 3,85kg a 50cm CHOCHOLKA / (Monika,27 ) / TP 22.2.2009 --------- 15.2. v 16:38 / Terezka - 3,9kg a 52cm --------- 6 týdnů - 4,65kg a 57cm VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 --------- 17.2. v ? / Vojtíšek - 3,8kg a ?cm MEDUŇKA / (30 ) / TP 10.3.2009 --------- 17.2. ve 13:47 / Stelinka - 2,73kg a 47cm --------- 6 týdnů - 4,2kg JITKAD / (30 ) / TP 24.2.2009 --------- 18.2. v ? / Terezka - 3,66kg a 51cm BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 --------- 23.2. v 11:33 / Eliška - 2,94kg a 48cm --------- 6 týdnů - 4,06kg a 56cm SAMMMY / (Míša, 24) / TP 12.2.2009 --------- 24.2. ve 21:50 / Sabinka - 3,6kg a 49cm --------- 6 týdnů - 4,62kg a 54cm DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 --------- 26.2. ve 13:12 / Yasmin Nia - 4,08 kg a 54cm ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 --------- 27.2. ve 12:00 / Maxim - 3,40kg a 49cm JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 --------- dne ? / Anička - 3,71kg a 50cm ELIANI / (Eliška, 33) / TP 4.3.2009 --------- 3.3. v 1:55 / Toníček - 3,41kg a 51cm ILCA / (26) / TP 5.3.2009 --------- 6.3. v 9:10 / Mikulášek - 4,10kg a 51cm --------- 6 týdnů - 4,72 kg NIKYNKA86 / (22 ) / TP 29.3.2009 --------- 20.3. v 8:21 / Davídek - 2,95kg a 49cm KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 --------- 21.3. v 0:05 / Tobiášek - 4,25kg a 54cm PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 --------- 22.3. v 16:47 / Jakoubek - 3,9kg a 49cm MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 --------- 26.3. v 10:02 / Barunka - 4,1kg a 50cm MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 --------- 31.3. ve 2:37 / Stella - 3,15kg a 49cm
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/napis/60.gif …
Ahojky všem ![]()
Moc vás všechny zdravím a chválím fotečky, js se zase potěšila v galérce
jinak opět nemám dočteno
Stelinka už přes den skoro vůbec nespinká a vyžaduje si mojí pozornost, takže nic nestíhám ![]()
Manžel je marod, od středy bere antibiotika, tak je všechno na mě, raději mu malou nesvěřuju, aby něco nechytla (hlavně rýmu) ![]()
Miruš , připojuji se ke gratulaci všeho nej k narozeninám!
koukám, že jsme tu hezky po sobě, samý ovečky
my slavíme dneska. A jaký jsi nakonec sehnala balkˇonovky? Já mám surfínky a včera vykvetl první kvítek a js nadšená, nádherná červená, takový js ještě neměla ![]()
Ilco , tak zkoušíš taky BabyCalm? A pomáhají vám trochu? je to boj s těma prďolama, co? ![]()
Befi , ty mě vždycky probereš, abych se dokopala sem napsat
Elinka je nádherná! ![]()
Ostatní zdravím!! ![]()
Jinak Stelince konečně začaly dorůstat vlásky, co jí vypadaly! ![]()
Kojení , kojíme každé 2 hod.
většinou z obou prsou, delší přestávka nehrozí, jen v noci
ahoj holky,
velice se omlouvám, ale opravdu nestíhám reagovat. Vždycky jen dočtu a než to mám vůbec dočteno, tak se probudí malý. Jinak poctivě mám všechno dočteno.
Fotečky miminek všech nádherné.
My kojíme po 2 hodinách, max po 2,5. Ale pořádbez příkrmu. V noci je to na prdlačku, budí se po těch 3 hodinkách a má i noc, že se budí každou hodinu a půl, nebo je ve 3 vyspaný, a hodinu s ním musím být vzhůru.
U nás žádné vození. By se mi mohlo jenom zdát. A tak by mi to bodlo, ale zavolat někomu s tím, aby si ho vzal? to mi přijde ujeté. Ať si naprdnou, taky vždycky sliby a pak nic. Takže jsme pořád venku, práce doma stojí nebo jsme doma a to spí Maximek, tak že nespí, takže je za 3/4 hodinky vždycky vzhůru, to se tak najím, a udělám nějakou maličkou část práce. Zahradu taky nemáme a když ho nechám za barákem, tak mi ho tam vždycky někdo vzbudí.
Kdybych měla jen malého, tak to není tak hrozné, ale máme ještě našeho hyperaktivního a neutišitelného Páju, tak jsem někdy fak na šlak trefení, jak jsem unavená.
Doufám, že mě vezmete zpátkyy, budu se snažit, to tak neflákat, pokud teda satánek dovolí. tak že zase nakecáte deset stránek, kdo to má stíhat dočítat a ještě psát ![]()
Pa drahoušové
http://emimino.cz/…IMG_0022.jpg /> zabořený Maximek
http://emimino.cz/…IMG_0008.jpg /> Důležitý rozhovor s taťkou
Adel: krásná fotka,jak spí Maximek v tý peřince ![]()
Medu : teda,to ti nezávidím ten kolotoč po 2h. Elča už vydrží přes den 3-4h,tak i když nemáme ideální noci jako ostatní,tak za tohle jsem ráda.
Ale někdy mě taky zlobí celý den,nechce spát,jen v kočárku,a to doma fakt nic neudělám ![]()
Stelinka už má krásně výrazné obočí,ta bude jasná tmavovláska! ![]()
U nás zatím netuším..
Tak jsem dneska v H&M neco pokoupila
:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…317436_n.jpg
A sobe dziny, tilko, dve haleny a boty!
Jo a Befi , stejnou vahu jsme si uz objednali na internetu koupit. Ja kvuli tomu kojeni. Stoji jen jednou tolik, co ten pronajem na 14 dni.
Medu , Stelca je krasna…
p.s. vsimejte si, ze ke vsem miminkum pisete, ze jsou krasna a nasi Jasmine furt jen jak je vlasata…to snad neni krasna, ci co?
(delam si srandu
)
Ahoj holky!
V rychlosti jsem dočetla než se mládež probudí, u nás dnes docela pohoda, až na obvyklej předobědovej maratón - malá řvala, že chce chovat, malej pofňukával, já kmitala po kuchyni, náš tatínek samozřejmě fuč
- fakt dost dobrej trénink trpělivosti…
Sammy moc pěkný fotky z vítání, jste pěkná rodinka ![]()
Bef Eliška v té vaničce vypadá hodně dlouhá!
Medu krásný fotky, Stelinka je k sežrání ![]()
Adel Maximek je moc roztomilej ![]()
Duant holt má Jasmina tak překvapující háro, že každý zapomíná poznamenat, že je krásná! Takže Jasmina je krásná a ještě krásnější bude v tom nádherným ohozu, který jsi ji koupila - stejně pro holčičky je nějak větší výběr…
Jo, mmch, jste mě tak navnadily s tím nakupováním v Tescu, my tam včera byli, těšila jsem se, jak koupím něco dětem, hlavně Toníčkovi, který ze všeho rychle vyrostl a výsledek… kulový
Jsem fakt nas.aná, měli to tam šíleně přebraný a hlavně prakticky vše je ve velikosti newborn
Vůbec tady v HK koupit oblečení pro dítě je fakt kovbojka, takže mi nezbývá než to řešit přes net.
Spaní první část noci vydrží spát 6 hodin, pak už se ale budí po 3 hodinách a k ránu i po 2…
Mischni úplně tě chápu, já taky nesnáším (jako správný kozoroh) tyhle náhlý změny plánu, ale jelikož je můj manžel vodnář, který mění plány neustále, tak už jsem za těch skoro 5 let, co jsme spolu, docela vytrénovaná…
Tak ať je tvůj nakupovací absťák brzy uspokojen ![]()
Vození neznám, sice moje rodina bydlí taky tady v HK, ale všichni jsou hrozně zaměstnaní, ještě že funguje moje babička, ale je jí už skoro 80, tak mi hlídá Aničku, když po obědě spí a já můžu jít s Toníčkem do poradny, no a občas, ale velmi zřídka Andulku vezme ven ségra nebo mamka nebo tchánovci, když jsou u nás na návštěvě…
Eliani , fakt jsem si delala srandu, vsak vis… ![]()
Vis co jsem si jeste vzpomnela co se HK tyce? Kdysi jsme tam byli kousek otdamtud na dovoleny (zase v pronajaty chalupe), Vojta mel v tom tydnu narozeniny (2 roky), tak jsme jeli do Hradce Kralove, ze mu koupime nejaky hracky a my tam tenkrat nenasli obycejny hrackarstvi!!! Proste nebylo! Myslim tim v centru a blizkem okoli…byl to rok 1996.