Poradna duly
Jana Čurdová
Duant no téééda to byla sešlost, taky sem hned chtěla napsat co to máš za super čepku, taky budu muset něco takovýho pořídit, malej má z těch bavlněnejch čepiček zapoceneou hlavičku.
Holky mě je dneska do breku jak ten náš uzlíček trpí, od rána si nemůže po jídle brknou a prdění taky žádná sláva, jo a asi sem mu ublížila tou rourkou, dneska sem mu ji dávala 3× a našla sem uplně pidi kapičku krve (menší než špendlíková hlavička) tak sem zvědavá co bude mít v plence. No teď mi spinká se uřval bolestí, ani vana mu nepomohla. Ach jo, je mi ho tak líto.
Ilčí:jejda, to je mi líto!Chápu tě, mě když malá trpěla na prdíky tak nic nepomáhalo. Ani cvičení s nožičkama ani nahřávání bříška ani pokládání na bříško.prostě nic.Musí se to hold jen přetrpět, ani kapičky nepomáhali ani mastička od Justu, prostě nic.Pomalu jsem brečela s ní…
A v plínce snad nic nenajdeš, ještě tím se stresuj.Bu´d v klidu…(A ještě jedna věc, jak hodně používáš tu rek.rourku? Prý se moc používat nemá, pak se mimi sami nevykakají, když si zvyknou kakat s ní.)
Holky jdu do hajan, teda nejdřív do vaničky a spát.
papa
Dai: co to máš za sexy fotku v metříku? ![]()
Ilčo: chuděro,vy teda s tou kolikou trpíte,je mi tě líto ![]()
snad bude dobrá noc.
už sem si i teďmamce pobrečela do telefonu, když mi volala jak je Mikšovi.
On se dneska vykakal i bez rourky, sice dneska sem ji použila 3× ale asi po 4 dnech, snažím se ji moc nepoužívat, vím o tom návyku ikdyž není 100% prokázanej, ale u nás je to hlavně o tom že si skoro vůbec nebrká ![]()
Holky dík za podporu, už aby nám bylo minimálně 3 měsíce pěkně ty prdy rozehnali pohybem.
Dai taky sem čučela co je to za sexy fotku a malá má na ty prsa vykulený správně očíčka ![]()
No nic du rači zalehnout ať aspoň něco naspím.
Ilco , ach jo…ale to se spravi, ti kluci na tohle opravdu trpi vic a skoro vsichni ![]()
ILI:musíš to přetrpět,my tak trpěli dva měsíce
taky nic nepomáhalo,ani kapky,nahřívání,vana-nic!!! Prostě je to období a maličký je opravdu ještě malinký…a jak dlouho necháváš malého brknout? U mě Aduš někdy brkne i po 10ti minutách,snažím se ji prostě držet až brkne,ale někdy se stane taky,že nebrkne a potom kňourá,že ji bolí břicho…
No,doporučila bych ti ty probiotické kapky,pokud je nemáš…nám pomáhají,nevíém čím to je zda jimi,ale každý den kaká i 2-3× a to dřív jednou,někdy i jednou za pár dnů…
DAISY:ahoj ty ztracená
chválím fotečku… ![]()
I já jdu do hajan,malá už byla ke konci návštěv nevrlá,protože spala dneska málo,tak doufám,že aspoň noc bude lepší..
Jinak zítra dojede kamarádka a pak pojedu s ní k ní,chceme si udělat výlet-čeká za dva měsíce Karolínku,tak chce poradit co koupit…
Tak zatím papa,mějte se hezky a hlavně co nejnejhodnější miminka!!!!
To jsme si fakt nemohly stoupnout k lepsi ceduli ![]()
Dobré ráno,
Duant: jak tak koukám na ty fotky,já už se na Petříně prd vyznám.to když vyjedete lanovkou,tak tam je takovejhle park?a jak vůbec jízda lanovkou s kočárama?? já vím že pod Petřínem dole je náký dětský hriště.jednou sem tam byla s kámoškou.
A kde jste parkovali?
Cau Befi , jo, jo, je tam ruzova zahrada ![]()
S kocarkama v pohode. Jely jsme dokonce tri v jednom tom ‚kupatku‘
Parkovani horsi, Tea parkovala v arealu ministerstva skolstvi, jeji mamka tam pracuje a nevzala ten den auto, takze misto jejiho… a ja, bohuzel, na Malostranskym, takze 50 za hodinu, no, ale poradila mi Keit , ze priste muzu parkovat nahore na Petrine u koleji, to by bylo fajn
, nepojedu lanovkou, ale to ja si rada odpustim ![]()
tak já´nevím,co budem robit,když je tak hnusně. odpo má přijít švagrová s prckem,ale co ted? asi směr nákupy,ale nevím,zda vzít korbu nebo jen autosedačku ![]()
Eli je dnes nějaká spavá,to je tím počasím,snad se to brzo nezmění do protivný nálady.
To se teda mas, Befi , ze nevis, do ceho doma pichnout.
Ja kdybych se tu zavrela na mesic, tak mam porad co delat…no, a nedelam nic…
![]()
Dobré ránko, u nás noc perfektní, malý usnul o půl 8 a vstával až v půl 2
a potom v půl paté, pak si dáchl jenom hodinku a pomaloučku jsme vstávali.
Teď chrupe už hodinku, takže jsem vyžehlila velehoru prádla, udělala ze sebe člověka-to trvalo nejdýl
a vyrazíme ven.
U nás zatím neprší, tak toho musíme využít.
Dnes odpoledne jdeme na kyčle, tak doufám, že bude všechno ok tak jako v porodnici.
Už se mi prdelka budí, tak příště snad napíšu víc.
jo, Duant, závidím takový babinec, já bloumám pořád sama po městě nebo tvrdnu sama na písku a čekám až se Pája vyhraje ![]()
Ahojda
Teda srazík vypadá super. Já bych taky chtěla, škoda že nejsem pražanda.
My jsme včera měly zakončení cvičení pro děti. Opékaly se buřtíky a děti dostaly diplomy, samolepky a lízo.Začínáme zase po prázdninách.
Ili , Terku také bolí bříško. Myslím, že je to z toho jak někdy nekrká a když pláče dýl(to se taky napolyká vzduchu), A když pošťourám, má to chudák napěněný.
Adél , kyčle budou OK, to je jasná věc.
Ahojky!

Medu, tak vy taky máte široké balení?Kolik dáváš plenek?Ke komu jezdíš, do Náchoda?My do Opočna. A včera jsme byly na kontrole a široké balení po celý den a na kontrolu jedem 23.6 (teda pokud je to úterý)Prostě v úterý kolem tohoto data.Pěkně mě to rozčiluje, to široké balení.já jí ty pleny vážu plenou.Páč se mi oprudila z těch kalhotek co jsem jí na to navlíkala.
Jo a už by jsme se mohli taky konečně sejít Medu, už si to slibujem od těhu, ne?