JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
23.4.09 13:36
Sammmy píše:
Duant, srazík musel být bezva. V tom mě taky mrzí, že nejsem z Prahy. Tady sice kamarádky s miminkama mám, ale sejít se s někým odsud by byla bomba. Takže severní morava, ať se hlásí :lol: .
A moc Vám to všem sluší!

Hlásím se ze Studénky :lol: :lol:

Pardon, ale nějak mi to nedalo si nezareagovat 8)

Občas vás šmíruju, tak se nezlobte :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.4.09 13:38

Ilčo:No trošku jí vypadali, ale do délky rostou…abych jí za chvilku nemusela dělat culík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.4.09 13:41

Zdarec!

Duant - KROUPY? To snad nee! A výlet na /Petřín vypadá super.

ilčo - to boleníčko je horor,co? Báře někdy taky trvá věčnost, než odříhne. Kolikrát ji položím a ona se kroutí a začne řvát a odvětrá, až ji znova zvednu.A v úterý na ortopce to paní dělal fikaně. Držela dítě ve svislé poloze, pak se s ním předklonila a zvedla a brklo si hned. Tak to můžeš zkusit.
A z rektální rourky bych strach neměla. Přece je nenecháme trápit!

Sammy - krásný fotky. Tvář na tvář je fakt vydařená.
A ty už zase makáš - nebo pořád? 8) Mě to čeká asi od června. Ale vůbec se mi nechce. Jenže v rámci zachování klientely budu muset aspoň pianko začít… :roll: :?

Dnes ráno jsem si byla přezout auto( konečně). V noci cvelkem lilo, teď to nevypadá valně, tak jsme doma. Bára spala v kočárku, jak jsme přijely.

Sudičky včera byly super, Bára šla z ruky do ruky a žrádla bylo po chobot.Dostala další deku, další metr a hrqacího medvídka na postýlku.

Daisy - fotka náhodou dobrá, troicha erotiky nezaškodí. A Jindřiška se fakt změnila. Jo, roste nám to. A jak se bydlí v novém?

kacud - super, jak to s klukama zvládáš. A vařím dnes francouzské brambory, neb včera přišel velký balík uzenýho od táty( ještě z té lednové zabíjačky). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.4.09 13:47

Evi, já jsem z Bílovce, takže co by kamenem dohodil :wink: . Klidně šmíruj a určitě se můžeme potkat :wink: .

Mischni, já pracuju pořád, bez přestávky. Vrátila jsem se z porodnice a za týden už jsem makala. Ale většinou si to rozvrhnu do několika dnů. Teď jsem se na to vybodla a musela všechno stihnout za 1 den. Jsem flink, jj :? .
Mňam uzené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
23.4.09 14:10

Ahojky
U nás je taky hnus fialovej a babička dokonce topí.
A Terka je dnes podezřele hodná.Tak jsem zvědavá, jak jí to dloho vydrží.
Sammy , bezva fotečky.
Mischni , taky bych si dala uzené.Taky bych brala občas nějaké sudičky.
Duant , tak v Praze kroupy, jo. Tak u nás je to za chvíli taky.
Mae , nevěš hlavu. V pondělí to bude ještě lepší. A kino s véčou, to by se mi líbilo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.4.09 14:28

Hele, Duant ,u nás žádný kroupy nebyly ani déšt :lol:
Nebo jsem je možná mihla,když jsem byla po krámech.

Jako v Ikee bylo takový maso v restauraci,tam měly sraz snad všechny maminky z Prahy 8O . Ale Elča byla hodnoučká a nechala mě v klidu najíst. Celkově to téměř celý prospala,až na pár breků,když se jí do očí posunula čepice. a to byla celou dobu v atuosedačce-tam se jí líbí.

Sammy: dnes jsou fakt erupce na slunci,Eli od rána jenom spí a spí :)

Ilčo: zkus na odříhnutí ještě polohu tygříka,že si jí přehodíš přes ruku a hlava jí jakoby bude viset dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.4.09 15:02

HOLKY!!!
Tak ÁĎA spala dneska od 6-9,potom od 11-13 a teď je vzhůru a vzteká se potvora malá…
My s manžou jedem do tesca na nákup,taky koupit dárek švagrovi(zítra má narozky)a tchánovi k svátku a pak budu konečně :,-(it ty truhlíky :oops: musím se už do toho dát,páč už je to ostuda,mám je tak dlouho doma a nic…

BEFI:a co sis dala dobrého v Ikei na papu? Mě tam nechutnalo nikdy nic,nejhnusnější bylo rizoto s krevetou bléééé
Ale věci tam mají dobré,jen vždy hrůza lidí,ale máme z tama židle a stůl do kuchyni,krásně nám to ladilo ke kuchyni…

DAISY:malá je oprqvdu kukačka krásná,má veliké oči-a jakou barvu?!
A jak v noci spává?!

DUANT:tedááá,ty výletuješ :wink: ale tak to má být(viz já) :lol:

Tak já končím,maža jel zavést kamarádovi půjčit lešení a pak frčíme,tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.4.09 15:16

Nakonec jsem objednla tu cestovní postýlku,doufám,že nebude naprd,zítra mi má dojít,ale když je máte taky…a kupovat další dřevěnou k mamce nechci......tak už valím,paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.4.09 15:50

Mae : lososa s bramborou kaší - výborný to bylo :wink:

Eliška už je vzhůru a vypráví mi tady,ale má dobrou náladu a čertíky v očích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.4.09 19:04

Mirus , Jasmina min jak 150 vubec neakceptuje, ale je fakt, ze ona kolikrat ji jen 5× denne.
Za posledni tyden tedy pribrala 250 g, tak nevim…ubirat ji nemuzu, vzdyt ona kolikrat spi pres den 6 hodin v kuse, zvlast, kdyz je nekde na vylete! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.4.09 21:06

Duant: my taky přibíráme 250g týdně,to je v pohodě,ne? :wink:
Já myslím,že se to stejnak brzo zastaví,ten rychlej růst.

Já jsem pěkně naštvaná.na dnešek se ohlásila švagrová s malým synovečkem,že přijedou v 16h.tak jsme ani nešli odpoledne ven a čekali na ně.No,a ona přijela v 17.15! Eli byla od rána do odpoledne jak andílek,ale po 17h to začlo…nevrlá, nevyvětraná,unavená…takže řev řev řev…Nakonec jsem ji v 19h vykoupala,dala Nutrák (vypila jen 70!) a šlal do postýlky.No,a oni tady dřepěli dál,asi do půl devátý.
Jako absolutně žádný ohled na potřeby 2měsíčního miminka 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.4.09 21:07

Befi , to je taky svagrova za vsechny prachy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.4.09 21:14

A to v 19.30 přijel ještě švagr,chápu,má náročnou práci,a volal,že dorazí jen na skok,kouknout na Elinku.
Já měla před 14dny narozky,jen mi přáli po telefonu.dnes my jako měli ještě popřát.Ale on když přijel,tak se omlouval,že toho měl dneska moc,a že nestihl nic koupit… 8O Jsem čuměla jak péro z gauče :lol: (hlavně švagrová je na mateřský,ale stejně to nechá zařizovat jeho..)
No,jsou takový svérázný,ale jinak v pohodě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.4.09 21:19

Ahojky!
Tak R. teď odjel na kešku.Tak mám chvilku čas.Tak koukám sem. Ale pak se půjdu vyspršit a hajat.
Miruš:Tak malá má očíčka šedo modro hnědý (bo co to je za barvu).A v noci spinká docela dobře.Spala mi 5 nocí od 8 do 5 a pak do se budí kolem 7.Akorád tu včerejší noc se probrala ještě ve 23, páč se po koupání nenapila.Jináč cestovní postýlku mám od babypointu tu s ovečkou a maximální spokojenost.kterou si si teda objednala?
Mischni:V novém se bydlí dobře, ale je to tu skoro stějný jako v tom starým bytě…Sousedi pořád něco tlučou a vrtaj, brzo mě odvezou… :lol:

tak papa nějak už si nevzpomenu na co jsem chtěla ještě reágovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.4.09 21:21

Befi:to si děláš srandu…Tak to by mě taky naštvalo.Teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie