Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj máte někdo prosím osvědčený recept na jarní závitky?
Moc děkuji
Nikdy jsem je nedělala, ale s dovolením si počkám.
Vždy si je někde ráda dám.
Osmahnu na panvicce mrazenou čínskou směs z Lidlu, přidám k tomu na malinkaty kousicky kureci maso. Az je hotovo tak pridam uvareny ryzovy nudle. Do studeného pak ještě klíčky mungo a balím do ryzovyho papíru. Podavam se sladkou chilli omáčkou.
Nesmazim. Myslím, že jsem to jednou zkoušela a strašně se mi to pripalovalo, možná ve friteze by to bylo asi lepší (nemam) a zabalit do dvou papiru aby se to pri smazeni tak netrhalo. Mě chutnají i jen tak prirodne, akorát vždycky říkám že to je jak kdybych držela v ruce schlíplej penis
koreni tam žádný extra nedávám, kdyžtak jen trochu na to maso co doma najdu. Je to takový domacky recept, ale každýmu to vždycky chutná.
Doporučím na YouTube vyhledat NonLa channel, dělám je podle nich a jsou luxusní. Nestyděla bych se na ně pozvat Vietnamce ![]()
Je to klasika, mleté vepřové, vajíčko, cibule, sůl, pepř, rybí omáčka (ta tam hraje největší roli), mungo klíčky, Jidášovo ucho, mrkev, kedlubna, skleněné nudle.. Smíchat, rýžový papír namočit, nejlépe pivem, ale i voda je možná, zabalit, usmažit.. Pak je výborné k tomu připravit zálivku (voda, cukr, jablečný ocet, rybí omáčka, česnek, chilli) a podávat s rýžovými nudlemi ![]()
@eržule píše:
Doporučím na YouTube vyhledat NonLa channel, dělám je podle nich a jsou luxusní. Nestyděla bych se na ně pozvat Vietnamce
Je to klasika, mleté vepřové, vajíčko, cibule, sůl, pepř, rybí omáčka (ta tam hraje největší roli), mungo klíčky, Jidášovo ucho, mrkev, kedlubna, skleněné nudle.. Smíchat, rýžový papír namočit, nejlépe pivem, ale i voda je možná, zabalit, usmažit.. Pak je výborné k tomu připravit zálivku (voda, cukr, jablečný ocet, rybí omáčka, česnek, chilli) a podávat s rýžovými nudlemi
Ano ano, tohle je nejlepší recept!
@Lamátko píše:
Kde se dá sehnat to ucho?
U Vietnamců, sušené mají i v Kauflandu.
@eržule píše:
Doporučím na YouTube vyhledat NonLa channel, dělám je podle nich a jsou luxusní. Nestyděla bych se na ně pozvat Vietnamce
Je to klasika, mleté vepřové, vajíčko, cibule, sůl, pepř, rybí omáčka (ta tam hraje největší roli), mungo klíčky, Jidášovo ucho, mrkev, kedlubna, skleněné nudle.. Smíchat, rýžový papír namočit, nejlépe pivem, ale i voda je možná, zabalit, usmažit.. Pak je výborné k tomu připravit zálivku (voda, cukr, jablečný ocet, rybí omáčka, česnek, chilli) a podávat s rýžovými nudlemi
Chci se zaptat, jak asi dlouho smažíte a je nějaký fígl, že neprasknou? Budu dělat zítra ![]()
A rybí omáčku podáváte k tomu že, já jsem koukala na to video a on tam dává i nějaké koření ale nepíše co to je, pouze u pepře to píše ![]()