Jazyková škola v Praze - máte zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonym1892 píše:
Zdravím, ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s jazykovkami v Praze/Mělníce? Čerstvě jsem odmaturovala, přijímačky jsou za mnou a zvažuji možnost jít na jazykovku v případě, že se na vysokou školu nedostanu. Jinak se tu naskytuje možnost jít pracovat, ale raději bych si ještě udržela status studenta a mimo jiné jazyky jsou mým velkým koníčkem. Buď bych to viděla na studium Angličtiny C1-C2 nebo Španělštiny B1-B2.
Poku jste měli/máte dobré zkušenosti s nějakou a není třeba TAK drahá, můžete mi, prosím, doporučit?
Děkuji moc předem.![]()
Ahoj, už víš, jak jsi dopadla u přijímaček na VŠ? Kam ses hlásila? (Nemusíš odpovídat, pokud nechceš). Nebo půjdeš na to pomaturitní? Ještě mě napadá Bohemia Institut, tam mají taky španělštinu, ale nevím, jakou úroveň. Držím moc palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lollitka Zdravím, výsledky se dozvím až v červenci. A o té jazykovce uvažuji, ale nejsem si pořád jistá. Děkuji za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym1892 píše:
@Lollitka Zdravím, výsledky se dozvím až v červenci. A o té jazykovce uvažuji, ale nejsem si pořád jistá. Děkuji za tip.
Ahoj, mohla bych se tě zeptat, jak ses nakonec s jazykovkou rozhodla? Kterou by sis vybrala? Já jsem sice starší (maturovala jsem už dříve), ale hlásila jsem se letos taky na VŠ, kam jsem se ale asi nedostala a něco bych studovat chtěla. Zvažuji ještě nějakou VOŠ, kde mají 2. termín, ale nevím. Já si říkám, k čemu by mi ta francouzština byla, když chci stejně dělat něco jiného, ale zas ji mám ráda. Studovala jsem stránky toho Bohemia Institutu a tam píší, že se na pomaturitku člověk dostane o 2 úrovně výš, tak to by asi bylo lepší, než v tom Spěváčkovi, nebo Jipce. Každopádně ti moc držím palce, ať ti vyjde VŠ, to vás tedy napínají, když výsledky budou až v červenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit