Příznaky těhotenství?

Anonymní
28.6.20 18:28

Jdu se vykecat

Ahojky všem.
Potřebuji jen slyšet názor zkušených.
Mám přítele cizince, neviděli jsme se 3 měsíce. Přijel 6.6. A byl tu 2 dny. Musela jsem služebně odjet.
Přijel 12.6.a byl tu týden. MS jsem měla 10.6. 3 dny jako obvykle. Cyklus mám 27-32 dní. Žil v domnění, že ovulaci mám někde uprostřed cyklu. Tak nám to vždycky vycházelo, že ano.
19.6.se mi zdálo, že čekám mimi a říkala jsem doktorovi, že to není možné. A on mi řekl ano. S radostí jsem se vzbudila.
24.6.jsem byla na pravidelné kontrole u dr. Ten den a další 2 jsem 1× za den zaspinila, opravdu lehce, spíše hnědý. Kamarádka mi řekla, že to mám z vyšetření, i přesto, že se mi to nikdy dříve nestalo, tak jsem si řekla, tělo se mění.
Od pondělí je mi špatně od žaludku, nezvracim. Nemohu téměř jíst. Tak jsem to neřešila. Ale najednou mi nechutná alkohol, čokoláda…
3.den mě na dotyk bolí bradavky. Taky jsem to nějak neřešila.
Test jsem si udělala jen proto, abych měla klid i přesto, že je asi blbost aby tam něco bylo.
Nevolnost hned na začátku?
Nic se mi z toho nezdá.
O mimi se vyloženě nesnazime.
Co říkáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
28.6.20 18:43

Těhotná nebudeš, příznaky jsou vsugerovane. Pokud bys měla příznaky, na testu by šlo už něco vidět kvůli rostoucímu HCG - které způsobuje právě příznaky.

• Citovat
  • Upravit
27682
28.6.20 18:44

Nechápu co máme říkat, píšeš že ti to mudr potvrdil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 18:45

@mackA159
Děkuji za názor. A vsugerovane z čeho?
Nad možností těhotenství jsem pomyslela až dnes.

• Citovat
  • Upravit
929
28.6.20 18:46

No a test vyšel jak? Ten detailní popis je vcelku k ničemu, buď máš pozitivní test po vynechání ms nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 18:48

@ka2ka
Píšu, že se mi o tom zdálo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.20 18:49

@DeeSocialWorker
Samozřejmě negativní

• Citovat
  • Upravit
27682
28.6.20 18:50
@Anonymní píše:
@ka2ka
Píšu, že se mi o tom zdálo
že to je sen jsem fakt nepochopila, pochopila jsem to tak že jsi měla podezření a byla jsi u mudr
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.6.20 18:58

Takže 10 -13.6. jsi měla menstruaci? sex jsi měla někdy mezi 12-17.6.? Může se stát, že máš pořád ovulaci v prostřed a najednou ji máš hned po ms. Pokud jste se nechránili tak můžeš být těhotná. Nevolnost na začátku jsem nikdy neměla až tak kolem 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 19:02

@Náměsíčná
Díky za názor. Ano nechraneny. Takže ovulace může proběhnout i jindy.
Já jsem tu právě našla diskuzi, ve které paní píše to samé. A pozitivní tt měla až po vynechani ms. Jinak měla nevolnosti před pozitivním tt. Bohužel se mi již nedaří dohledat, tak zkouším tady

• Citovat
  • Upravit
6534
28.6.20 19:12

Příspěvek upraven 15.11.21 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.6.20 19:13

Píšeš jako tatar :roll: no hele když ti nechutná alkohol, tak je to tutovka. Ještě bych zkusila cigára, trávu a pervitin, jak ti to nebude šmakovat, vidím to na dvojčata :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
28.6.20 19:17

Sorry, ale co přesně čekáš, že se tu dozvíš? Je tu denně aspoň pět dotazů na stejné téma (uznávám, bez snů o gynekologovi) a odpověď je vždy stejna - jediná spolehlivá metoda určení těhotenství v ranné fázi je test nebo z krve, ideálně po vynechání ms :zed: a i kdyby to nakrásně někdo měl jako ty, tak to nemusí znamenat, že jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí