Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná nebudeš, příznaky jsou vsugerovane. Pokud bys měla příznaky, na testu by šlo už něco vidět kvůli rostoucímu HCG - které způsobuje právě příznaky.
@mackA159
Děkuji za názor. A vsugerovane z čeho?
Nad možností těhotenství jsem pomyslela až dnes.
No a test vyšel jak? Ten detailní popis je vcelku k ničemu, buď máš pozitivní test po vynechání ms nebo ne ![]()
@Anonymní píše:že to je sen jsem fakt nepochopila, pochopila jsem to tak že jsi měla podezření a byla jsi u mudr
@ka2ka
Píšu, že se mi o tom zdálo
Takže 10 -13.6. jsi měla menstruaci? sex jsi měla někdy mezi 12-17.6.? Může se stát, že máš pořád ovulaci v prostřed a najednou ji máš hned po ms. Pokud jste se nechránili tak můžeš být těhotná. Nevolnost na začátku jsem nikdy neměla až tak kolem 7tt.
@Náměsíčná
Díky za názor. Ano nechraneny. Takže ovulace může proběhnout i jindy.
Já jsem tu právě našla diskuzi, ve které paní píše to samé. A pozitivní tt měla až po vynechani ms. Jinak měla nevolnosti před pozitivním tt. Bohužel se mi již nedaří dohledat, tak zkouším tady
Píšeš jako tatar
no hele když ti nechutná alkohol, tak je to tutovka. Ještě bych zkusila cigára, trávu a pervitin, jak ti to nebude šmakovat, vidím to na dvojčata ![]()
Sorry, ale co přesně čekáš, že se tu dozvíš? Je tu denně aspoň pět dotazů na stejné téma (uznávám, bez snů o gynekologovi) a odpověď je vždy stejna - jediná spolehlivá metoda určení těhotenství v ranné fázi je test nebo z krve, ideálně po vynechání ms
a i kdyby to nakrásně někdo měl jako ty, tak to nemusí znamenat, že jsi těhotná
Ahojky všem.
Potřebuji jen slyšet názor zkušených.
Mám přítele cizince, neviděli jsme se 3 měsíce. Přijel 6.6. A byl tu 2 dny. Musela jsem služebně odjet.
Přijel 12.6.a byl tu týden. MS jsem měla 10.6. 3 dny jako obvykle. Cyklus mám 27-32 dní. Žil v domnění, že ovulaci mám někde uprostřed cyklu. Tak nám to vždycky vycházelo, že ano.
19.6.se mi zdálo, že čekám mimi a říkala jsem doktorovi, že to není možné. A on mi řekl ano. S radostí jsem se vzbudila.
24.6.jsem byla na pravidelné kontrole u dr. Ten den a další 2 jsem 1× za den zaspinila, opravdu lehce, spíše hnědý. Kamarádka mi řekla, že to mám z vyšetření, i přesto, že se mi to nikdy dříve nestalo, tak jsem si řekla, tělo se mění.
Od pondělí je mi špatně od žaludku, nezvracim. Nemohu téměř jíst. Tak jsem to neřešila. Ale najednou mi nechutná alkohol, čokoláda…
3.den mě na dotyk bolí bradavky. Taky jsem to nějak neřešila.
Test jsem si udělala jen proto, abych měla klid i přesto, že je asi blbost aby tam něco bylo.
Nevolnost hned na začátku?
Nic se mi z toho nezdá.
O mimi se vyloženě nesnazime.
Co říkáte?