Je 7. rok opravdu kritický?

3929
2.2.12 11:20

Je 7 rok opravdu kritický???

Milé děvčata - maminky - manželky .
Chtěla bych se zeptat co je na 7 roku kritického - slyšela jsem že, spousta manželských páru se rozvádí - nebo se i rozcházejí lidé kteří nejsou manželé.
Já právě s přítelem začínáme 7 rok .
Co si o tom myslíte vy - jak je to u Vás doma ???? :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
2.2.12 11:24

Já jsem zase slyšela, že krize přichází každý 3 roky :lol: Já nevím. Já jsem se poprvé rozvedla právě po těch 7 letech, ale tam to nefungovalo od začátku. Já si myslím, že jaký si to uděláš, takový to máš a jestli je to 3 nebo 7 let to je asi jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.2.12 11:25

My už budeme mít v létě 10. výročí, ale můžu říct, že ano, u nás se to 7. rok zlomilo a naše manželská krize v podstatě ještě doznívá. Vyvolalo ji narození dcerky a paradoxně dcerka je i to, co nás udrželo pohromadě.
Tak teď už to snad zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
2.2.12 11:27

U nás teda kritický byl. Ani nevim proč :nevim: Najednou mě štvalo všechno co mě předtim nikdy nevadilo. každopádně jsme to překonali a pak to bylo jak kdybychom se zrovna znovu zamilovali-a od té doby, máme za sebou další tři roky,nás to drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.2.12 11:27

Myslím že ne,my spolu budem 7 let až na podzim teda :lol: I když stát se může cokoli.Ale pokud je trochu tolerance a důvěry,tak ten vztah funguje.Alespoň u nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.2.12 11:28

Slysela jsem, ze 7. rok je kriticky jen pokud se ve vztahu neudela nejaky krok dopredu. Tzv. pokud jste spolu 7 let a neprobehla ani svatba ani dite, ani zadny jiny podobne dulezity krok. :nevim:
Pak to je vztah prechozeny a hrozi krize. Ale jinak si myslim, ze to je rok jako kazdy jiny a pokud vztah funguje tak jak ma, tak zadna krize nehrozi. :)

• Citovat
  • Upravit
1258
2.2.12 11:29

ahoj, ja teda vetsinou slysela o 6. roku a musim rict, ze po tech sesti letech jsem se rozesla s klukem,kde nas vsichni brali uz jako hotovou vec-bude svatba,decka… asi 3 roky z toho jsme spolu bydleli. vetsinou jsem teda slysela o tom,ze se rozchazeji nemanzleské páry,ktere nic neplánuji a nebo plánuji hooodne do budoucna. pokud se to nikam nehne,tak se tomu rika prechozeny vztah a konci to tim,ze se partneri rozejdou. podle me je hlavni (z vlastni zkusenosti) porád neco vymyslet a budovat a hlavne nezustat ve stereotypu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
2.2.12 11:31

Můj přítel se právě sedmý rok rozváděl - a teď bych řekla že je to pořád stejný jak předtím ty roky - takže musím zaťukat a máme se pořád rádi - ale občas mě přijde že třeby tu hádku vyvolám já ale kvůli pitomosti - tak se držím zkrátka . Zatím jsme neměli ani jednu krizi za ty roky tak doufám že to vydrží .
Ale přijde mě že on sám se bojí co ted bude následovat když on se rozváděl 7 rok.
Přijde mi že se snaží čím dál víc :srdce: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Ano, nikdy jsme teda nebyli dvě vrkající hrdličky, ale 7.rok byl opravdu kritický, a hrabeme se z toho právě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30663

Já jsem měla dva sedmileté vztahy, takže u mě to platí. První skončil kvůli gamblerství, druhý proto, že EX neunesl, že je otcem a začal pít a pak byl agresivní. Ale problémy to byly delšího rázu, jen mi asi po 7 letech došla trpělivost :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
Bersaba píše:
My už budeme mít v létě 10. výročí, ale můžu říct, že ano, u nás se to 7. rok zlomilo a naše manželská krize v podstatě ještě doznívá. Vyvolalo ji narození dcerky a paradoxně dcerka je i to, co nás udrželo pohromadě.

U nas taky probehla krize po narozeni ditete. To jsme spolu ale byli 4 roky. :)

• Citovat
  • Upravit
50186
2.2.12 11:32

U nás kritický nebyl, už jsme spolu 9 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929

Sousedka mi právě taky říkala že měli sedmý rok kritický a řekla bych že to u nich trvá dodnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22219

U nás to neplatí. Jsme spolu dvanáct let, občas přijde horší období, ale krizí bych to nenazvala. Fungujeme tak nějak přirozeně, chvíli super, chvíli ponorka… na roky si nehrajeme.

Myslím, že na vztahu je potřeba pracovat pořád - a vztah buď funguje nebo nefunguje.

Počítání, kolikátý rok bývá krize, mi přijde stejně praštěné jako princip „Jáchyme, hoď ho do stroje“… „už jsem dvacet minut v krizi, navrhuji odložení zápasu na čtyřiadvacátého příštího měsíce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
2.2.12 11:33
Scarlett2011 píše:
Bersaba píše:
U nas taky probehla krize po narozeni ditete. To jsme spolu ale byli 4 roky. :)

my zatím prcka nemáme ale už plánujeme dlouho :mrgreen: ( plánovat se může :mrgreen: ) Tak doufám že to potom bude stejně pěkný jako do teď :lol: :lol: ( Si fandím žé ????) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí