Dovolená s milencem

Melody
1.2.12 21:40

dovolená s "milencem"

Ahoj všichni… potřebuju nezaujatý názor, spíš pro klid mojí duše než cokoli jinýho…
Jsem rozvedená, se dvěma dětmi (skoro 9 a 5). Bydlím s matkou (někdy bohudík, někdy bohužel). Hodně pomáhá, když jsou holky nemocný a tak. I je dost často vyzvedává s „ústavů“, aby nemusely být dlouho ve školce/družině. Metál jí za to. Nicméně dost jsme se teď chytly (což vo to, chytáme se často)… Mám pár měsíců přítele, vypadá to celkem vážně. Nelíbí se jí to, už dost těžko rozdejchávala můj rozvod, přestože byl nezaviněný. Holky se s přítelem znají, líbí se jim. Na léto plánujem společnou dovolenou. Teď mi ale nabídl dovolenou jenom ve dvou (ani by tam děti vzhledem k organizaci nemohly)… Začala jsem sondovat, zda by to vůbec šlo a se zlou jsem se potázala… Můj plán byl, nastěhovat na ten týden ex-manžela domů (bydlí jinak celkem daleko, nemohl by zajistit pravidelnou školní docházku; s mojí matkou vycházejí dobře, má ho ráda). Počítala jsem s tím, že by matka musela trochu asistovat, 100%péči by dětem ex asi nezajistil (nezvládne je vyzvedávat, jak jsou od babičky zvylké, po obědě)… A taky jsem počítala, že se to matce nebude líbit (její morální zásady jsou extrémní). No a taky že jo. Říkám, sice jsem počítala s tím, že to neprojde, ale snesl se na mě gejzír: že jsem špatná matka, že mi jde jen o chlapi, že se ve mě zklamala (mi zrovna přišla říct), že mám teda odložit děti do útulku, když mi tolik jde o sebe a o milence, že jsem se neměla rozvádět/vdávat/mít děti, že… no bylo toho hodně. Chápu a uznávám, že není její povinností mi děti hlídat a akceptovat tu mýho ex, když bych si chtěla udělat sama dovolenou. Jen mě zajímá, jestli je to fakt takovej „úlet“ a jsem taková mrcha a krkavčí matka, když mě „něco takovýho vůbec napadlo“??? Co myslíte? Tak do mě!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10895
1.2.12 21:44

Nemyslím si že je to úlet, je to na naprosto normální potřeba se taky někdy odreagovat. To nastěhování ex do vašeho bytu je trošku nestandartní, napadlo mě jestli by nešla ta dovolená posunout na dobu prázdnin aby děti byli u tatínka a ty jsi měla klid a nemusela se stresovat jestli vše klape jak má?
Jinak ti přeju aby ten nový vztah dopadl lépe než ten předchozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.2.12 21:47

Ja nevim, jak by se k tomu stavil ex?
A jak se k tomu stavi ten nynejsi chlap? A deti?

Nevim, neprijdes mi jako krkavci matka a neni to tak hrozny, aby jsi deti davala do utulku! :mrgreen: Ale mozna bych kvuli budoucim vztahum partnera a deti chtela, aby ta prvni dovolena byla spolecna - deti ho prvne musi prijmout jako clena rodiny a potom to asi bude volnejsi,a le to je jen muj nazor… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A co nato říká exmanžel?

• Citovat
  • Upravit
23847

Tak jasně že není. Jsi řádně rozvedená, máš tudíž svaté právo jet na dovolenou třeba s třemi milenci najednou :mrgreen: no ale taky je fakt, že matka nemá žádnou povinnost děti hlídat. Je fakt, že ty její morální důvody jsou značně ujetý, ale má právo ti říct ne. Teda ten myšllenkový průjem by si mohla odpustit, ale co holt naděláš - jedním uchem tam, druhým ven ;)
Kdybych teda měla vyřešené hlídání dětí, klidně bych na dovolenou s přítelem odjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
1.2.12 21:49

Myslím si,že na tom není nic špatnýho.Co by chtěla tvoje máma…aby si byla až do smrti sama :nevim: Já když jsem poznala manžela,tak jsem měla už tříletýho prcka.Pozval mě na týden na hory(byl to krásný týden,jejda klidně bych si ho dala ještě jednou).Moji rodiča a expřítel se starali o prcka a problém v tom nebyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
1.2.12 21:52

Exmanžel souhlasí, docela spolu vycházíme. Další věc je, že jsme tu s matkou a exem několik let bydleli, takže jsou na sebe „zvyklý“, proto mě to nastěhování napadlo… První dovolená by byla společná v létě, ve čtyřech. Další, soukromá, v září, termín přesunout nejde, je muzikant, jedou hrát nějakýmu papalášovi na jachtu…
Dík, opravdu, jen jsem chtěla slyšet nezaujatý názory. Vzhledem k tomu, jak moc matku teď „potřebuju“, mi ta dovolená prostě neprojde… Řekla mi i, že kdybych si to zařídila jinak (např. nastěhovat děti na tejden k ex, kterej by to, myslím, dal), tak už s ní nemám počítat. Doufám, že až já budu jednou babička, že nebudu svoje děti vydírat „láskou a péčí“ a vyžadovat oddanost až za hrob :zed: Je to na hovno, bejt rozvedená matka dvou malejch dětí :zed:

• Citovat
  • Upravit
20518
1.2.12 21:55

Moje jedna příbuzná chodila s klukem snad už od střední školy. Vzali se po dlouhé známosti … a zase rozvedli. Stará babička si toho kluka moc oblíbila. Tak moc, že jí dosud navětšvuje se svou novou rodinou. Nového přítele své vnučky prostě neakceptuje a vzkázala rovnou, že není vítán. Prostě to, že se vztah rozpadl, „nerozdýchala“. A nejde o pár měsíců. Ten nový vztah trvá už .. pár let.

Nic na tom nemění to, že tím, že se rozvedla, ses nestala jeptiškou. Máš právo žít. Se vším všudy. No, a holt on musí počítat s tím, že bude žít s mámou dvou dětí. A její mámou, který holt bude trvat, než ho přijme. (Takže to bude tchýně se vším všudy, která ne že by vás nakonec neměla ráda, ale ty zkoušky pevnosti vašeho vztahu a oodanosti jeho k tobě budou pěkně tvrdý.)

Si prostě myslím, je to máma. Přeje si, aby ses měla dobře, byla šťastná. Ale prostě … bude vám to trvat, než jí to dokážete. Nebude věřit. Žes našla toho pravého. Sice na druhý pokus … tak ať ti to vyjde!

A že doma nechce ex? Co na to říct … byl to pokus, no a nevyšel. Já jí chápu, že tak vyváděla. Je to skutečně dost netradiční řešení hlídání. :nevim:

Příspěvek upraven 01.02.12 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.2.12 21:56

To že chceš jet s přítelem na dovolenou mě nepřijde divné.Ale je nestandartní,pokud by u tvé matky bydlel ex-on nemá práci,že může třeba týden bydlet u bývalé tchyně?A maminka by nezvládla sama péči o děti?Nápad dovolená ve dvou je dobrý,ale musíš brát ohledy na to,zda to jde zařídit tak,aby si všechny nepostavila do pro ně nepříjemné role a zbytečně si všem nekomplikovala péči o děti.A hlavně oni musí chtít,nikoho nutit nemůžeš.Pokud matka řekne,že hlídat nechce-a nemusí k tomu mít ani důvod-tak ty nemáš právo jí vysvětlovat,proč by hlídat měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
1.2.12 21:58

Ale prd není to nahovno. A nejde to nějak aby ten týden byli děti u ex? Nějak bys je omluvila ze škol a školky nešlo byto?

• Citovat
  • Upravit
1724
1.2.12 21:59

Jako když exmanzel souhlasi, tak proc ne…
neboj, ja tohle sice nemam od sve mamy, ale od babicky, ktera mi delala skoro mamu…musim jeste pred ni mlzit, ze chci jit vecer s kamoskou parit „jsi matka ditete, co by jsi mela kde ponocovat“ atd atd atd…
Takze já jako matka ve svych 27letech chodim potaji jednou za mesic nekam s kamoskou, manzelovi to vubec nevadi, ale i tak jsem spatna…
Nejedes na rok a ex si taky chvili muze uzit deti…
Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
1.2.12 22:00
Melody píše:
Exmanžel souhlasí, docela spolu vycházíme. Další věc je, že jsme tu s matkou a exem několik let bydleli, takže jsou na sebe „zvyklý“, proto mě to nastěhování napadlo… První dovolená by byla společná v létě, ve čtyřech. Další, soukromá, v září, termín přesunout nejde, je muzikant, jedou hrát nějakýmu papalášovi na jachtu…
Dík, opravdu, jen jsem chtěla slyšet nezaujatý názory. Vzhledem k tomu, jak moc matku teď „potřebuju“, mi ta dovolená prostě neprojde… Řekla mi i, že kdybych si to zařídila jinak (např. nastěhovat děti na tejden k ex, kterej by to, myslím, dal), tak už s ní nemám počítat. Doufám, že až já budu jednou babička, že nebudu svoje děti vydírat „láskou a péčí“ a vyžadovat oddanost až za hrob :zed: Je to na hovno, bejt rozvedená matka dvou malejch dětí :zed:

To není od ní pěkný takový chování,přece pokud by si děti měla u ex,tak jí to může být jedno ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 22:00

A taky mysli nato že přítel musí brát ohled i na tvé děti aby třeba nebral jen tebe na dovolené atd. Když tebe tak se všim všudy děti jsou součástí.

• Citovat
  • Upravit
marra
1.2.12 22:03

Tak deti na tyden omluv ze skol,ci skolek,a dej je k ex.

• Citovat
  • Upravit
23847
1.2.12 22:06
Melody píše:
Dík, opravdu, jen jsem chtěla slyšet nezaujatý názory. Vzhledem k tomu, jak moc matku teď „potřebuju“, mi ta dovolená prostě neprojde… Řekla mi i, že kdybych si to zařídila jinak (např. nastěhovat děti na tejden k ex, kterej by to, myslím, dal), tak už s ní nemám počítat. Doufám, že až já budu jednou babička, že nebudu svoje děti vydírat „láskou a péčí“ a vyžadovat oddanost až za hrob :zed: Je to na hovno, bejt rozvedená matka dvou malejch dětí :zed:

To by fakt udělala? Jako že by ti přestala pak ty děti vyzvedávat atd? 8o 8o 8o No tak to je teda hustá máti, to bych jí asi neodpustila :think:
No moje máma měla oblíbeného jednoho exe, ke konci jsem ho furt pomlouvala, že je línej makat, nemá prachy a ona furt, jen se ho drž, nechlastá, nehulí. Pak jsme se rozešli, já to ořvala a matka „Co řveš, stejně byl chudej.“ :mrgreen: takže překvapila, no ale to u vás asi nehrozí, co? :nevim: A zná vůbec toho nového? Třeba by si ho nakonec oblíbila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí