Prudič

Anonymní
1.2.12 11:22

prudič

Ahoj holky,potřebovala bych radu.No možná spíš před hubu!S přítelem máme malé mimi,on se o něj stará,když chci,tak uvaří atd atd.Jenže mě asi jeblo a já do něj furt prudim.Uplný nesmysli,vím to ale nemůžu si pomoct.Včera jsem to opravdu přepískla,ale i on POTOM na mě byl hnusný.Dnes jsem si zjistila,že si hledal byt na netu.Vím,že to nemusí nic znamenat,přesto bych se mu nějak chtěla omluvit,ale bojím se.Byla bych ráda za váš názor.Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
1.2.12 11:25

Tak to, že si hledal byt na netu je alarmující. Hoď zpátečku, je to jedna z vyjímek, že ti tak pomáhá. A omluv se hned, jak přijde domů. Nemá třeba nějakou oblíbenou buchtu? Já bych upekla perník, manželovo oblíbená, a hned jak přijde, bych se k němu hrnula s tou buchtou a omlouvou, prostě bych řekla, že je mi líto, že jsme to přehnala a nečekala omluvu za to, že byl pak taky hnusný. nejsi ještě v šestinedělí? Že by to byly hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 11:26

Jejda..To ještě nemusí nic znamenat..Připrav mu nějakou večeři,buď na něj milá,udělejte si příjemný večer,promluvte si a omluv se..To bude dobré..Neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
319
1.2.12 11:27

Tak se mu omluv a nepruď!!! Ale asi kvůli blbostem to nebude, když si hledá bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 11:28

Terinko4444:nejsem v šestinedělí,máme 7,5měsíců mimnko,ale já jsem vesměs takováhle od začátku!!!

• Citovat
  • Upravit
31594
1.2.12 11:29

Omluvou nikdy nic nezkazíš.
Nebereš náhodou HA, že bys prudila kvůli tomu? Mě vadilo kdysi na muži úplně všechno, vysadila jsem prášky, to byla taková úleva, najednou mi nevadili takové ty přiblblé drobnosti, protože jsem zkrátka nebyla věčně napružená z hormonů.

A jinak se zkrátka musíš krotit, člověk kolikrát skřípe zuby, když drahá polovička dělá něco, co se mi nelíbí, co mi komplikuje život, ale zkrátka to přejdu, vždyť on taky přechází spoustu mých chyb, ne proto, že by mu nevadili, ale protože mě má rád, tak holt se musí vyrovnat s tím, že nejsem dokonalá.

Pokud muž pomáhá v domácnosti, vaří - važ si toho, není to zas až tak obvyklé. Jestli tě náhodou nepálí dobré bydlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.2.12 11:51

Ahojky, . Tak ja mam doma taky poklad, ktery se stara, pecuje a vari a i ja obcas vybouchnu a a prudim kvuli malickosti - blbosti. Hned jak to doreknu, tak uz me to mrzi, protoze vidim ze jemu je to lito. Tak k nemu prijdu a skemram prstickem :-) prituleni, obejmuti a omluva je asi to nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
18305
1.2.12 11:56

Děvčata, jste hodně naivní. Jestli si myslíte, že chlapa utáhnete na žvanec a sex, tak vám můžu říct, že devatenáctiletá vyučená kuchařka zvládne obojí líp. (Nic ve zlém, nechci do vás rýt. Jen poopravit obecně zažitý názor.)
Co chlapa udrží doma? Klid, pohoda, zaběhaný stereotyp. Když je domov místem, kde se doma opravdu cítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 11:59
Jura007 píše:
Děvčata, jste hodně naivní. Jestli si myslíte, že chlapa utáhnete na žvanec a sex, tak vám můžu říct, že devatenáctiletá vyučená kuchařka zvládne obojí líp. (Nic ve zlém, nechci do vás rýt. Jen poopravit obecně zažitý názor.)
Co chlapa udrží doma? Klid, pohoda, zaběhaný stereotyp. Když je domov místem, kde se doma opravdu cítí…

No já nevím,ale roky rokoucí to na vás platilo.. :mrgreen: Ale je pravda,že když už to není ve vztahu ideální,tak to jídlo a sex nezachrání..
Ty řeči o malých pipkách sis ale mohl odpustit.. :?

• Citovat
  • Upravit
18305
1.2.12 12:02

Silwinko, bohužel jenom komentuju chování chlapů v mém okolí. Nebudu přece tvrdit, že bílé kolečko je ve skutečnosti černý čtvereček… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.2.12 12:03
renatkau píše:
Tak se mu omluv a nepruď!!! Ale asi kvůli blbostem to nebude, když si hledá bydlení.

100× nic umořilo osla. Ženská nemusí udělat nic zásadního, ale může chlapa tak dokonale otrávit, že si sbalí svých pár švestek a radši půjde pryč.
Takže když se pak člověk bojí cokoliv říct, tak i to může být důvod k rozchodu. A žít s někým, komu se člověk nezavděčí a furt řve kvůli blbinám, je peklo, takový vztah měli moji rodiče. Moje máma prudila a prudila, pak jí i vadila tátova pomoc s něčím, on třeba uklidil kuchyň a ona zuřila, že vyhodil půl roku starý noviny atd.
Nechápu, jak to s ní vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.2.12 12:05

Stereotyp? Nepodvadi chlap nahodou proto, ze uz ma doma stereotyp a nudi ho ??
Pokud si partneri nerozumi, tak uz je u sebe nic neudrzi anideti, jidlo, sex, majetek.
A pak sice nejsem 19ti leta, ale 22ti leta a vim, kterym jidlem utahnu svyho chlapa ;-)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.12 12:07
Jura007 píše:
Silwinko, bohužel jenom komentuju chování chlapů v mém okolí. Nebudu přece tvrdit, že bílé kolečko je ve skutečnosti černý čtvereček… ;)

Jako já vím,jak to chodí..Můj švagr je taky pěkný deb..!A taky má ženské a ještě svojí ženě,která mu to deset let toleruje řekne,že vyprané,navařené a uklizené není ve vztahu vůbec důležité…
Iluze o chlapech už jsem dávno ztratila..

• Citovat
  • Upravit
18305
1.2.12 12:07

No záleží na tom, jaký ten chlap je. Jestli je to hooodně společenský typ, tak se mu stereotyp zamlouvat nebude. A jestli je to domácí kutil a papučák, tak ho každé vybočení rozhodí..... No tak vám nějak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 12:10
Jura007 píše:
No záleží na tom, jaký ten chlap je. Jestli je to hooodně společenský typ, tak se mu stereotyp zamlouvat nebude. A jestli je to domácí kutil a papučák, tak ho každé vybočení rozhodí..... No tak vám nějak nevím… :think:

Právě,že tady se radí dost špatně,když nevíme,jaký je typ.. :think: Ale jedno je jasné,když se snaží a zakladatelka ho prudí,tak to odradí asi každého chlapa..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky