Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Extremisté tvoří seznamy žen, které mají vztahy s muslimy a černochy. Napsal o tom časopis Reflex:
http://www.reflex.cz/…echutne.html
Důvodů, proč podle extremistů bude nutné tyto ženy v budoucnu potrestat, uvádí extremisté několik. Například jde o obavy z šíření nových forem viru HIV, které byly objeveny v africké populaci. Tyto důvody shrnují extremisté zde:
http://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 01.02.12 v 10:18
Jestli nám tímto Jarmila pouze nechtěla předat informaci.....?
anebo Jarmila není Jarmila??? Bo hned jako první příspěvek na miminkovském fóru TOHLE? hmmmmmm. ![]()
hartiepa píše:
Taky to vidím tak.
Davdan píše:hartiepa píše:Taky to vidím tak.
Ano..Nejspíš nám to chtěla prostě jen sdělit..Mě to ale přijde celkem hrozné..Vám ne? ![]()
Super,mám se na co těšit.
I kdyz tady tyhle vyleptany mozky,me nechavaj chladnou.
Mi je to jedno, bo s muslimkama ani černoškama nic nemam a navic nejsem žena. Jen je blby, že se jako křesťan nemužu oženit s muslimkou (tedy teoreticky, stejně žadnou muslimku neznam) a nemužu se jet podivat do Mekky.
No diskuse, nad niz se ma clovek rozcilit a pohorsit, se zaklada kazdy tyden enkolik. No je to samozrejme hnusne, nechutne a strasne - stejne jako kazde tyrani deti atd atd. Mozna neni spatne zakldat takovehle diskuse, abychom se trochu zklidnily, kdyz dojde na latkovky vs papirovky, UM vs kojeni nebo pribinacek ve 3 mesicich.
Mno nevim, až budu chtít mít vztah s nějakým fajn chlapem který bude shodou okolností Arab nebo černoch, tak se na to kvůli nějakému debilnímu seznamu určitě nevykašlu. Zatím sice přítele neopouštím
, ale nikdy bych si od nikoho nenechala kecat do toho, s kým mám a nemám chodit. To sorry.
možná, kdybychom se nedejbože měli rozejít, si právě kvůli takovým blbcům vzpomenu, že bych mohla zalovit i v exotičtějších vodách. ![]()
Tak nebezbečí mi zřejmě hrozí jen v létě, páč když se manžel opálí, tak vypadá jako cikán či arab..V turecku si ho pletli s místním ![]()