Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znám… a lehké to není
Nevím co poradit já jsem to nevydržela a všechno co jsem věděla jsem mu vpálila, pochopitelně kdybych neměla důkazy což jsem měla, tak by to ještě otočil proti mě… Bude z toho hádka a obávám se, že účtenka je málo… myslíš že na ten víkend jede s ní?
ja by som to nedokazala nepovedat, asi by som sa zblaznila… myslis ze sa s tebou bude o tom rozpravat? lebo ked ta odbije s tym ze to kupoval kamarat tak toho vela nespravis… jedna uctenka este nie je dokaz o nevere, mozno to je uplne inak vsetko ![]()
Ahoj, okamzite bych se ho zeptala, co ta uctenka ma znamenat. Pokud by argumentoval kamaradem a jeho pritelkyni, hned bych na ne chtela cislo a preptala bych se, co presne za znacku obleceni kupovali. Blbce bych ze sebe delat nenechala.
Nemáš možnost ho jet s dcerkou navštívit? účtenka mi přijde málo, a mohl by to otočit proti tobě. Jako že ti to koupil a je u kamaráda, nebo jak píšeš, že to kupoval jemu.
Nebo vyslat někoho kdo by to okoukl. Tohle je hrozné, co píšeš, já bych udělala scénu jak se znám ![]()
ja bych teda nevydrzela byt zticha ![]()
ale asi bych si na ten vikend udelala taky vylet. pokud mate moznost dat malou na odpo na hlidani a udelala bych jako prekvapko aby mel radost ![]()
ale vubec nezavidim, drz se,posilam spoustu sil ![]()
No jo. Kdyby nepsala na facebooku, že se těší na víkend na hory, přítel si nekoupil včera balík nových trenek a nenechal si komplet vyčistit auto, tak bych to asi taky nechala být. Asi mu neřeknu, že to vím, stejně by se nepřiznal a vymyslel si spoustu nesmyslů. Ale cítím se prostě strašně
. Kdybych mohla, prásknu dveřmi a jdu. Jenže finančně bych to teď nezvládla, musím počkat, až malý půjde do školky. Asi si nechám napsat nějaké antidepresiva, abych to tak nevnímala, jinak mě brzy odvezou
.
Ta účtenka fakt ještě důkaz být nemusí. za jiných okolností. Ale chápu, mně dokáže nastartovat moji fantazii mnohem nesmyslnější věc.
Neříkám úplně šmírovat, prohlížet telefony, atd. Ale zkus to vydržet, až budeš mít pádnější a jasnější důkaz. Kdyby třeba tomu „kamarádovi“ volala a chtěla vědět, mohl by tvého přítele podržet a vzít to na sebe. (Měli jsme takového kamaráda, který … se nechoval úplně fér. A nikdo z nás nebyl schopen říct těm holkám - hrál to na víc stran - jak to je. Všichni !!! jsme ho kryli. Nesouhlasili jsme s tím - ale kryli jsme ho. )
Já bych to nevydžela a vypálila na něj.Sakra já nevim co to mají teď ty chlapi za modu pořád ty ženský podvádět?a ještě když máte mimčo.Určitě mu to řekni a nenech ze sebe dělat blbce.
Jestli jsem to správně pochopila, stejně odejít neplánuješ - kvůli penězům. Já to osobně nechápu, ale pokud to tak máš, nevím, co vlastně řešíš - zůstaneš s ním tak jako tak…
Já bych mu to vpálila. Nebuď moc konkrétní, stav se jako že víš trochu víc. Řekni mu, že jestli to okamžitě neukončí, tak je mezi vámi konec. Pokud je to nějaký úlet, tak je to jediný způsob, aby se vzpamatoval. A pokud není
Jak dlouho bys byla schopná žít jakoby nic s chlapem, o kterém víš, že tě podvádí… Usmívat se na něj, spát s ním? To je podle mě neudržitelné, nakonec ti stejně povolí nervy, když víš, že se něco děje, tak budeš mnohem ostražitější a přijdou další a další důkazy, nakonec bouchneš neplánovaně a bude to o to horší.
Mám za sebou zkušenost, prý to skončilo, ještě několik měsíců jsme to řešili, některé věci nasvědčovali tomu, že to teda neskončilo, některé zase, že jo… A nakonec muselo přijít ultimátum, buď a nebo, protože jsem měla nervy na dranc, přišla o mlíko, psychicky úplně vyšťavená. Nebyla jsem schopná kalkulovat finance, protože zkrátka takhle jsem žít nechtěla a ani nemohla.
U nás to snad dopadlo dobře, vybral si, splnil co slíbil a já doufám, že už to bude jen lepší.
G.
finance jsou těžká věc, ale nevydržela bych mlčet a nechat si kálet na hlavu. Jak se znám, byla by z toho velká hádka a pokud by odjel, tak bych třeba zavolala na tu chatu a chtěla zjistit, jestli např. „můj brácha s přítelkyní dobře dojel a že třeba něco doma nechal…“ a pokud by mi to potvrdili, že tam je s přítelkyní, tak by bylo jasno. Jemu bych dala na výběr, buď já, nebo ona a tzn, beze mě nikam sám už nepojede, bude chodit včas domů atd… a pokud by se cukal, vykašlala bych se na něj. On chrápe s ní, pak s tebou a bůh ví, s kým chrápe ona, aby si nakonec nedonesl domů nějakou nemoc.
To je hajzlik
Radu nemam,nebyla jsem v podobne situaci,ale moje znama je uz asi deset let.Nechapu ji,jak to muzze vydrzet,asi vuci financim.Pokud vis ,kam pojede,nabalilaych se,a jela ho prekvapit i s malou.
Emilie píše:
Ta účtenka fakt ještě důkaz být nemusí. za jiných okolností. Ale chápu, mně dokáže nastartovat moji fantazii mnohem nesmyslnější věc.Neříkám úplně šmírovat, prohlížet telefony, atd. Ale zkus to vydržet, až budeš mít pádnější a jasnější důkaz. Kdyby třeba tomu „kamarádovi“ volala a chtěla vědět, mohl by tvého přítele podržet a vzít to na sebe. (Měli jsme takového kamaráda, který … se nechoval úplně fér. A nikdo z nás nebyl schopen říct těm holkám - hrál to na víc stran - jak to je. Všichni !!! jsme ho kryli. Nesouhlasili jsme s tím - ale kryli jsme ho. )
No kryt by ho ten kamarad samozrejme mohl a pravdepodobne by to i udelal, ale informaci o tom, o jaky obleceni presne slo by si asi z prstu nevycucal. Na uctence pravdepodobne byla uvedena i znacka toho obleceni…
Sepishka píše:Emilie píše:No kryt by ho ten kamarad samozrejme mohl a pravdepodobne by to i udelal, ale informaci o tom, o jaky obleceni presne slo by si asi z prstu nevycucal. Na uctence pravdepodobne byla uvedena i znacka toho obleceni…
Ta účtenka fakt ještě důkaz být nemusí. za jiných okolností. Ale chápu, mně dokáže nastartovat moji fantazii mnohem nesmyslnější věc.Neříkám úplně šmírovat, prohlížet telefony, atd. Ale zkus to vydržet, až budeš mít pádnější a jasnější důkaz. Kdyby třeba tomu „kamarádovi“ volala a chtěla vědět, mohl by tvého přítele podržet a vzít to na sebe. (Měli jsme takového kamaráda, který … se nechoval úplně fér. A nikdo z nás nebyl schopen říct těm holkám - hrál to na víc stran - jak to je. Všichni !!! jsme ho kryli. Nesouhlasili jsme s tím - ale kryli jsme ho. )
Ahoj holky. Přítel jeden o víkendu na hory. Prý s kamarády. Dávala jsem nyní prát prádlo a z jeho kapsy vypadla účtenka z obchodu, jak kupuje dámskou bundu a kalhoty
. Měl pletky s jednou holkou, v prosinci mi slíbil, že to ukončil. Měla jsem tušení, že lže, ale jen tušení. Tohle mě ale dorazilo. Pro mě to určitě není, máme malé miminko, hlídání na víkend určitě nemáme. Odejít nechci, mám tady zařízený byt a občas brigádu. Jen mě to úplně dorazilo
. Kdybych se ho zeptala, řekne, že to kupoval kamarád pro svou přítelkyni a ještě by bylo doma zlá atmosféra. Pokud budu hrát tichého brouka, tak se z toho asi brzy zblázním
. Byli jste někdo v podobné situaci a jak jste dokázali dočasnou dobu žít s někým, o kom víte, že vás podvádí? Řekla jsem si, že to chvíli musím vydržet kvůli financím, ale občas je mi z toho strašně
.