Přiznat, že vím o víkendu s milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
1.2.12 10:23

Moc nerozumím tomu, proč všichni radíte, aby zakladatelka partnera šmírovala, něco na něj vybalovala atd. Čeho tím dosáhne? Hádka a risk toho, že to chlap zabalí s ní místo s milenkou. O což jí evidentně nejde.
Soudit milenku bych taky neměla odvahu. Ona je rozvedená, nemá závazky, co je jí do jiné rodiny? Nic. Jediný hajzl je partner zakladatelky.
Podle mě je nejrozumnější řešení, které už tady asi dvakrát zaznělo. Neříkat nic. Zvysoka se (s prominutím) vysrat na partnera. Věnovat se sobě a dítěti, „parazitovat“ na tom, že partner vydělává, zahrnout se luxusem a on se frajer hned bude divit co se děje.
Co se týká psychického zdraví, na to funguje jediný lék. Taky si najít milence ;) To je asi jediný způsob, jak udržet vztah z rozumu. Je to smutné, ale je to tak.
Chlapi jsou prostě lovci, chtějí nové neokoukané maso. Po několikaletém vztahu už prostě ví málem i kterou rukou si partnerka utírá zadek a to je to, co vztahy zabíjí. Je potřeba být pro muže zajímavá i po letech. Jsou samozřejmě typy mužů, které se budou kur..... za každých okolností, ale to je zase jiná debata.
Zakladatelko, přeju hlavně hodně síly.

Příspěvek upraven 01.02.12 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
1.2.12 10:26

Můj manžel mě podváděl,poprvé jsem to zjistila 2 měsíce po svatbě,všechno popřel a i ty dvšechny další zálety popřel,vždy vše otočil proti mě a snažil se ze mě udělat blázna.Vydržela jsem to 3roky a pak se rozvedla :dance: Bylo to nejlepší rozhodnutí v mém životě.
Na tvém místě bych mu to řekla a záleží na tom jak se k tomu postaví,pokud podobně jako ten můj,dala bych mu nůž na krk,budto ty s mimískem nebo ona.Snaz se být tvrdá,vím je to těžké,ale mám zkušenost,že kdo podvede jednou,nemá problém udělat to i podruhé :,(
Držím ti palečky,snad mu dojde jaký je vůl.Určitě mu řekni,že to víš,pokud mu to neřekneš,nic se nezmění a přeci nebudeš sedět doma s vědomím,že on si někde užívá s jinou-to je kruté :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.2.12 10:26
Anonymní píše:
Anonymní píše:
To je prostě strašné. Já si pořád říkám, jestli i ženské dokážou být takové mrchy, že by až tak podváděli a dělali z chlapů blbce. Nejvíce mě štve ty peníze, společné peníze utrácí za milenku, bunda za 3 tisíce, prupiska za tisíc, bůhví kolik stojí ten víkend. Nemáme společný účet a já nemám moc přehled, kolik si vybírá. Mě nekoupí nic, nikam mě nepozve a jí :cert: .
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Tohle je bohužel fakt na nakopání do zadku, má malý dítě, tebe, ale sype milence.
Je mi to moc líto :( Myslím, že tuším, jak se cítíš, já i teď, když si vzpomenu, tak se mi otvírá kudla v kapse. A to už je to půl roku.
Na hory bych se necpala, bude to akorát trapný a stejně tě sebou nevezme, fakt ne. Vybal to rovnou, řekni mu, že ti slíbil, že už nikdy a místo toho se ti za zády směje. Věř mi, že tohle nevydržíš, tak mu ten víkend aspoň pořádně oslaď, když pojede s vědomím, že se s ním rozcházíš, tak to pro něj nebude zas až tak zábavné a i kdyby jel, tak ti možná přijede domů pokorný beránek, který už bude sekat latinu :hug:
G.

Tak já když bych chlapovi udělala scénu před odjezdem někam s milenkou tak mu to naopak přijde vhod. Bude si moct postěžovat milence jakou má doma hysterku a naopak si to tam bude užívat. Navíc tenhle má výhodu, že zakladatelka už mu jednou odpustila a vrátila se k němu, takže si z toho nic dělat nebude.

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
1.2.12 10:27

tak ted je mi na :poblion:
ty mu z rodicaku musis prispivat na najem a on ze svych penez bere milenku na hory, kupuje znackove obleceni :nevim: :poblion: :poblion: :poblion:
nepremyslela bych ani minutu :zed:

• Citovat
  • Upravit
2979
1.2.12 10:29
Anonymní píše:
Ahoj holky. Přítel jeden o víkendu na hory. Prý s kamarády. Dávala jsem nyní prát prádlo a z jeho kapsy vypadla účtenka z obchodu, jak kupuje dámskou bundu a kalhoty :( . Měl pletky s jednou holkou, v prosinci mi slíbil, že to ukončil. Měla jsem tušení, že lže, ale jen tušení. Tohle mě ale dorazilo. Pro mě to určitě není, máme malé miminko, hlídání na víkend určitě nemáme. Odejít nechci, mám tady zařízený byt a občas brigádu. Jen mě to úplně dorazilo :,( . Kdybych se ho zeptala, řekne, že to kupoval kamarád pro svou přítelkyni a ještě by bylo doma zlá atmosféra. Pokud budu hrát tichého brouka, tak se z toho asi brzy zblázním :( . Byli jste někdo v podobné situaci a jak jste dokázali dočasnou dobu žít s někým, o kom víte, že vás podvádí? Řekla jsem si, že to chvíli musím vydržet kvůli financím, ale občas je mi z toho strašně :( .

Ahoj,

chtěla jsem se tě zeptat, ty víš kdo je ta se kterou to měl ukončit v prosinci? Znáš ji? Já bych to asi řešila přes ní…nebo jestli má přítele tak bych to řešila s ním, ale určitě bude dobré když nasbíráš více informací. A ským ti řekl, že jede??
Já bych udělala to,že bych mu přostě řekla že chci jet taky…i s malým a nebo že ať nejezdí…proč by jste nemohli jet (je mi jasné,že s malinkatým se to asi nedá, ale do poslední chvíle bych to na něj hrála, jak se zachová)..

Máš ještě nějaké jiné důkazy než ty účtenky? Třeba chová se divně, …chodí se schovávat s telefonem ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.2.12 10:31

Já osobně bych to řekla, nedokážu žít s pocitem, že ze mě někdo dělá vola. Snažila bych se mu to říct opravdu v klidu, vyrovnaně, ale jasně. Á už by bylo jen na něm jak se rozhodne. A ano, začala bych si žít tak trochu svůj život, starat se o sebe, scházet se s kamarádkama at vidí, že nejsi na něm závislá, hlavně citově.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.2.12 10:35

Asi by si mu neměla dávat žádné peníze a šetřit si pro sebe a dítě bokem. Jestli v tom bude pokračovat, to přece nebudeš tolerovat, vezmeš dítě a odejdeš.

Thezea to není dobrý nápad vyhledat tu ženskou a řešit to přes ní, to jsem taky udělala, nadala jsem jí, že nám rozbíjí rodinu, ona si obratem postěžovala mému muži a ten hajzl se zastal jí a mě nadal, co si to dovoluju ji OBTĚŽOVAT :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Takže tohle určitě není dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.2.12 10:35

Ja bych teda bud delala blbou a rekla ze dekuju za tu lyzarskou vybavu a ze me moc potesil, nebo delala desne nemocnou, at zustane doma. :nevim:. Horecku nenahrajes, ale zkus zavrate, ze sis prelezela nejakej krcni nerv to se nemuzes starat o mimco. ja je mela z nervu a nemohla jsem ani vstat, jinak mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.2.12 10:37

A kdyz uz, tak bych mu nedavala penize z rodicaku :-( on ma na to davat milence darky za tisice a po tobe chce prachy??? Uaaaaaa! Jeste bych si nasla brigadu, at travi cas s prckem a ty penize si taky setrila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.2.12 10:38
hartiepa píše:
Moc nerozumím tomu, proč všichni radíte, aby zakladatelka partnera šmírovala, něco na něj vybalovala atd. Čeho tím dosáhne? Hádka a risk toho, že to chlap zabalí s ní místo s milenkou. O což jí evidentně nejde.
Soudit milenku bych taky neměla odvahu. Ona je rozvedená, nemá závazky, co je jí do jiné rodiny? Nic. Jediný hajzl je partner zakladatelky.
Podle mě je nejrozumnější řešení, které už tady asi dvakrát zaznělo. Neříkat nic. Zvysoka se (s prominutím) vysrat na partnera. Věnovat se sobě a dítěti, „parazitovat“ na tom, že partner vydělává, zahrnout se luxusem a on se frajer hned bude divit co se děje.
Co se týká psychického zdraví, na to funguje jediný lék. Taky si najít milence ;) To je asi jediný způsob, jak udržet vztah z rozumu. Je to smutné, ale je to tak.
Chlapi jsou prostě lovci, chtějí nové neokoukané maso. Po několikaletém vztahu už prostě ví málem i kterou rukou si partnerka utírá zadek a to je to, co vztahy zabíjí. Je potřeba být pro muže zajímavá i po letech. Jsou samozřejmě typy mužů, které se budou kur..... za každých okolností, ale to je zase jiná debata.
Zakladatelko, přeju hlavně hodně síly.Příspěvek upraven 01.02.12 v 10:27

Chtěla bych vidět třeba tebe na jejím místě, to bys fakt zvládla dělat „jakoby nic“ ? 8o Tohle nepochopím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
1.2.12 10:40
SayaSt píše:
tak ted je mi na :poblion:
ty mu z rodicaku musis prispivat na najem a on ze svych penez bere milenku na hory, kupuje znackove obleceni :nevim: :poblion: :poblion: :poblion:
nepremyslela bych ani minutu :zed:

souhlasím, jak může chcit po tobě pení z rodičáku na nájem…pokud by jste měli společnou kasu…tak je to ok ale, tohle je hrozné.....to by se mi asi moc nelíbilo…a ještě dotovat milenku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.2.12 10:41
kate02 píše:
hartiepa píše:
Zakladatelko, přeju hlavně hodně síly.Příspěvek upraven 01.02.12 v 10:27
Chtěla bych vidět třeba tebe na jejím místě, to bys fakt zvládla dělat „jakoby nic“ ? 8o Tohle nepochopím… :nevim:

Přesně, kdo to nezažije nepochopí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.2.12 10:42

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: musí to být strašné, ale nikdo ti neporadí, sama v tom jsi a sama si musíš rozmyslet, co dál :nevim: :nevim: :nevim: drž se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.2.12 10:43

a jestli víš, že nechceš odejít a nemáš kam, tak nechtěj nic vědět, nepátrej, nehledej, nechej to být…najdi si své…jdi na seznamku a napiš si s chlapama, jestli máš na tohle vůbec náladu a netrap se tím, že budeš vědět toho více a více…když nechceš odejít…
:hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.2.12 10:45

Ježiš, on cpe prachy do milenky, do chlastu a ještě po tobě chce z mateřský na nájem? Fakt se ti to finančně vyplatí s ním být??? :nevim: No debil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí