Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Raduno - milenka nejsem, nebyla jsem a prozatim nemam v planu byt… ![]()
A presto si porad myslim, ze milenka ma na nevere minimalni podil… ![]()
Ty jo já než vás dočetla.
A asi jsem i tak něco přehlídla. ![]()
Zakladatelko, Ty bys potřebovala být trochu ráznější.
Vzdycháš nad tím, že nemáš peníze, byt, nemáš kam jít - tu je několik (možná i desítek?) holek, který odešly.. a byly na tom možná ještě hůř, měly děti dvě… ![]()
Ty jsi na něj moc hodná a on má normálně zvoraný pole, plnou možnost dělat co dělá. ![]()
Kdyby se jednalo o jednorázový úlet, milenku bych klepla přes prsty a chlapa si pěkně dotáhla zpátky. A musel by hooodně sypat popel na hlavu.
Ale u Tebe to jednorázovka není. ![]()
Nevydržela bych mlčet. I když - u nás se mluví narovinu. ![]()
Když jsem naštvaná, řvu. Když jsem hoooodně naštvaná, mlčim. Asi bych mu to dala se slovy „málem jsem to vyprala“. A nic víc bych neřekla, ať se smaží. A kdyby něco vysvětloval, mlčela bych. Nic nevydusí tolik, jako když víte že na vás někdo něco ví a přitom mlčí.
A k tomu jestli „za to může milenka“ - ano, stejně jako on. Právě proto mi to přijde hnusný, že ona nemá závazky a myslí si, že nic špatnýho nedělá.
Mohla mít jinýho, svobodnýho, rozvedenýho…
Ještě kdyby to byla mladá sedmnácka zblázněná, co neví co je rodina… ale taková stará rašple??
Já jak se znám, tak bych na ty hory zajela na přepadovku. Já prostě musím mít důkazy a musím na vlastní oči vidět jak se věci mají.
Barca12345 píše:
Raduno - milenka nejsem, nebyla jsem a prozatim nemam v planu byt…
Barco, to nevím. Opravuji se: že milenky se zastane zase většinou milenka.
![]()
Fakt to vypadalo, že mířím na tebe
.
Barca12345 píše:
A presto si porad myslim, ze milenka ma na nevere minimalni podil…
To možná, pokud ovšem je stejně obelhávaná jako podváděná partnerka (manželka). Pokud je to ovšem osoba, která přesně ví, s kým leze do postele, není to nic jiného než obyčejná děka a prospěchářská kuva.
Pardon za ty výrazy
![]()
To musíš sama ale rozhodně bych já nebyla s chlapem který mi zahýbá tohle jsem si vyjasnili už na začátku vstahu, že to je jiná věc kterou bych neskousla..i kdybych měla jít s dětma do aziláku terorizovat bych se nenechala.. je to smutný.. drže se a začni si vážit sama sebe
Ahoj zakladatelko,
v první řadě tě obdivuji, že už jsi to jednou zkousla a dala mu novou šanci a že jsi ještě neutekla. A jak bych to řešila teď?
Pokud bych na to měla žaludek, tak bych večer sehrála divadýlko. Večeře, účet za oblečení na stole, rozzářené oči a povídala něco v tom smyslu jak jsem ráda, že změnil názor a vezme nás s malým na hory a ještě ti koupil nové oblečení. A už se moc těšíš jak si to spolu užijete a odpočinete si. Kdyby se kroutil, tak bych přitvrdila a nejspíš na něj vybalila, že všechno víš a ať z tebe nedělá krávu a že jestli pojede, tak už se nemá vracet. Byt je nejspíš vás obou, takže bych mu pak nechala tašku za dveřmi a klíč v zámku nebo se odstěhovala k rodičům. Jednu šanci dostal a očividně si myslí, že mu to bude procházet pořád dokola.
Nesnesla bych, že utrácí tisíce za milenku a od tebe si nechá přispívat na nájem. To bych ihned utnula a naopak bych tahala já peníze z něj a šetřila jak o život.
Pokud s ním chceš dál zůstat, tak nastav nová pravidla, co dá do milenky, dá i do tebe a ty šetři a šetři a utrácej jeho peníze. Začni se věnovat víc sobě, začni cvičit, nakup si nové oblečení, začni chodit víc ven a jeho si zkus nevšímat.
peggy.sl píše:
Já jak se znám, tak bych na ty hory zajela na přepadovku. Já prostě musím mít důkazy a musím na vlastní oči vidět jak se věci mají.
peggy, tak to bych chtěla vidět
asi by to nepřežil ani jeden z nich, že? ![]()
madi píše:peggy.sl píše:peggy, tak to bych chtěla vidět
Já jak se znám, tak bych na ty hory zajela na přepadovku. Já prostě musím mít důkazy a musím na vlastní oči vidět jak se věci mají.![]()
asi by to nepřežil ani jeden z nich, že?
To si piš!!! A ještě by na balkon vzpomínal jako na procházku růžovou zahradou…
![]()
Barca12345 píše:
Raduno - milenka nejsem, nebyla jsem a prozatim nemam v planu byt…
**A presto si porad myslim, ze milenka ma na nevere minimalni podil…
nečetla jsem celou diskusi, jen první a poslední stránku, ale pod toto se podepisuji. Je to hlavně v tom chlapovi, je to nastavené v jeho hlavě - pokud to tam je, tak je pak jedno, jestli je to jedna nebo druhá.. tu kačenku, která je schopná jít s ženatým chlapem najde vždycky ![]()
peggy.sl píše:madi píše:To si piš!!! A ještě by na balkon vzpomínal jako na procházku růžovou zahradou…peggy.sl píše:peggy, tak to bych chtěla vidět
Já jak se znám, tak bych na ty hory zajela na přepadovku. Já prostě musím mít důkazy a musím na vlastní oči vidět jak se věci mají.![]()
asi by to nepřežil ani jeden z nich, že?
![]()
to mi nedělej tohleto
předem ho lituju ![]()
No ale na druhou stranu, pokud by to bylo „ideální“, odmítla by ho jako zadanýho každá ženská, ne jen ta první…
a vo tom to celý je… Začít si se zadaným chlapem, co má doma dítě a tvářit se, že „mě se to netýká, protože zahýbá on“…
![]()
kate02 píše:
No ale na druhou stranu, pokud by to bylo „ideální“, odmítla by ho jako zadanýho každá ženská, ne jen ta první…a vo tom to celý je… Začít si se zadaným chlapem, co má doma dítě a tvářit se, že „mě se to netýká, protože zahýbá on“…
![]()
![]()
Dneska je to asi fuk - zadaný nezadaný, hlavně když je finančně zajištěnej a sype prašule. ![]()
A mezi náma, já bych na ty hory jela přepadnout taky. I kdyby to bylo třeba v Tramtárii. ![]()
anonymní- a proc te podvedl?
Proc ma milenku? T Vam to doma neklape? Vetsinou to chlap udela kdyz mu neco schazi.
Zvlast, kdyz pises, ze miminko jste planovali.......co se deje?
Asi to bude znít krutě,ale já bych udělala vše proto,abych se od něj odpojila.Možná ze začátku i s přispěním rodičů…vždyť ty se přece před nimi nemáš za co stydět.Buď trochu hrdá a nedělej ze sebe blbku.Takový chlap se v životě nezmění.A ještě když má kecy o tvém šetření a buhví co ještě…To už je moc
Máš celý život před sebou !!Na čas to možná bude pro tebe kruté,ale najdeš si lepšího chlapa,určitě.Věř tomu!!A potom budeš šťastnější.Přece se nechceš takhle strachovat celý život..A doufat,že ho to přejde??Těžko.Už to udělal a vesele v tom pokračuje…

Požádej o pomoc rodiče.Toť moje rada…jinak se psychicky utrápíš