Přiznat, že vím o víkendu s milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
1.2.12 16:15
SayaSt píše:
kometa32 píše:
SayaSt píše:
Silwinka87 píše:
SayaSt píše:
Barca12345 píše:
Akorat ja nemam obalku ale ucet :-)

ja mela obalku schovanou ve skrini pod dcerky bodyckama. tam jsem mela jistotu ze nepoleze :P
a ted, vse co se strhava mam trvalym prikazem (SIPO,NET,MOB..), pak z uctu platim nakupy a co zbyva dodavam do obalek. v jedne na skolu, v dalsi dceri na skolku (chodi do soukrome 1× tydne), dalsi mam na jeji narozeniny a posledni na vybaveni pokojicku. nikdy bych neverila kolik se tim da nasetrit :palec:
jinak teda neutracim za kraviny, sobe obleceni nekupuju a kdyz tak vyprodej nebo sekac, dceri z druhe ruky nebo takko,kik. Jidlo vetsinou co je v akci. ale nechybi nam nic, mame co potrebujem,i neco navic. :palec:
ziju z materske a alimentu=9600 kc. s pritelem nezijeme,tak ho jen zaukoluju koupit pecivo, mliko, zaplati kdyz nekam jdem. vic me nepodporuje,zatim.

omlouvam se zakladatelce za OT, to jen, aby vsechny maminky vedeli ze to jde kdyz se chce! :kytka:
Já si myslím..Že když si člověk odkládá i po malých částkách,tak se to časem projeví..Já tak dávám malému do pokladničky 10,20,50 Kč..Už ji má pěkně těžkou,ale sama jsem se ještě nedívala kolik tam vlastně má…
ja tak davala dcerce nebo babicky kdyz prisli a za necely trictvrte rok 8 tisic :palec: . ted uz to ma na sporeni a setrime dal
No ale tak to jsi musela do té pokladičky dávat každý den peníze, néé? :think:
sla jsem z nakupu a hodila tam aspon dvacku. potkali jsme babi, dostali stovku, uz tam putovala. mamka vedela, takze jsem k prilezitostem dostavala malickost (aby se nereklo) a pak hotovost bokem tajne,do obalky. prodavala jsem veci po male, to jsem taky davala do obalky.

Takže vlastně jenom šetříš a žádnou radost si nedopřeješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.2.12 16:15
Silwinka87 píše:
Nejspíš ty nevěry ze strany mužů pramení i z toho,že se cítí na koni..Si řeknou,kam by šla?Nemá peníze je na mateřské,ta těžko někam odejde.. :think:
Podle mě tak nějak smýšlí i partner zakladatelky,má to na háku,protože ví,že je na něm finančně závislá…

Jistěže. Třeba můj chlap ví, že mám rezervu. Neví kolik, neví kde všude, ale ví to. :mrgreen: (My si ani v tomto nelžeme…) A zatím jsem takový problém, jaký má zakladatelka, řešit nemusela. Čímž netvrdím, že k tomu nemůže jednou dojít. Doufám, že ne. Ale kdyby ano, přežiju to. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.2.12 16:21
SayaSt píše:
Ty chceš, aby vás jednou někdo vykradl, ne? 8o Nebo abyste vyhořeli nebo je chlap našel nebo dítě… Založ si spořící účet! Nikdy nenechávej prachy takto doma… :roll: ;) (se omlouvám za nevyžádanou radu :oops: )
taky uz jsem nad tim premyslela :oops: . ale takhle to mam tak hezky rozpoctene,prehledne. v kazde na urcitou vec :oops:

Jako jestli jsou to drobný, tak to tak nech. Ale jestli to jde do tisíců, tak bych to doma nenechávala - poslala bych to na spořící účet.

Však si můžeš založit deníček, jednotlivé stránky si nadepiš třeba „školka“, „narozeniny“ atd. a tam si připisuj ty drobné, co na to postupně odkládáš (nebo si udělej tabulku v excelu, to je jedno). A nebo si ty obálky nechej tak, ale strkej tam čísla napsaná na obyčejném papírku. Ale fyzické peníze pošli na účet. ;) (však ne denně každou dvacku, třeba 1× za měsíc) No a na tom spořícím účtě bude celková suma. A jak bude hezky vypadat, když to bude všechno dohromady. Bude taková větší… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt

to neni pravda. co jsem doplatila dluhy co mi zbyli z manzelstvi, tak uz muzu :palec: . ale jsem skromny clovek, moc nepotrebuju. pro me je nejvetsi radost koupit neco malej, stavebnici, hru, knizku, lego.
nebo hezky vylet. vloni jsme ji vzali do chorvatska, letos taky neco planujem. ale to uz budu muset bud sahnout do obalky nebo pomuze pritel. na vypomoc k materske uz nechodim a nevzali mi ji do skolky,tak musim jen na polovicni uvazek a to neni na vyskakovani.
proto jsem se snazila nasetrit co slo v dobe kdy jsem mela rodicak+alimenty+brigada

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
Anonymní píše:
Holky, mně je z toho smutno, hlavně jsem si připomněla, co se stalo mně. A to jsme neměli děti, takže jsem na něj uhodila, když na naše výročí musel jít ven a nedalo se to změnit. Věděl, že vařím atd. Takže jsem se zeptala a řekl, že jde s někým jiným. Udělala jsem scénu, přesto šel. Chtěla jsem zamnknout a nepustit ho, ale neudělala jsem to, vrátil se, řekl, že to urovná. Na to jsem mu pověděla, že si to musí rozmyslet, co chce, ale že ji nechci nikdy vidět a potkat.
Za týden jsem měla večer přednášku, ale udělalo se mi zle, takže jsem šla domů s takovým divným pocitem, že bych třeba měla zavolat, no, nezavolala a cizí kozačky v předsíni. Manžel v trenýrkách vyběhl z obýváku. Ona tam seděla, tak jsem se představila, ona taky, řekla jsem, že si můžeme popovídat, jak si to tedy představují. Můj muž mě taky označil za hysterku, a dokonce mi vyčetl, že se neměli kde sejít! Paní se otočila a že jde. Ten můj ji musel odvézt. Šli oba a já přemýšlela. Bylo to měsíc před Vánoci, takže jsem mu řekla, že s ním na Vánoce hrát hru skvělého manželství nebudu, ať jede ke svým rodičům sám, já budu u svých a sdělila jsem mu, že má měsíc nato najít si bydlení.
Což nakonec udělal, ještě tři měsíce mi pak psal smsky a mejly, že se vrátí, že mám počkat, že si všechno musí promyslet. Neměla jsem na to nervy, požádala o rozvod a potkala někoho jiného.
Můj exmanžel bydlí stále v podnájmu, s paní se už nevídá, ona se nakonec nerozvedla, asi si spočítala, že se třemi dětmi by to nebylo ono.

Pravda je, že jsem to měla jednodušší v tom, že jsme neměli děti, ale deset let je kus života a vzalo mě to. Navíc jsem musela platit celou hypotéku a půjčku, takže to bylo dost náročné a musela jsem si najít ještě jednu práci atd.

Ale teď jsem ráda, jsem ráda, že jsem nebyla s někým, kdo mě dokáže opustit ve chvíli, kdy jsem to nejmíň čekala.

Omlouvám se za dlouhý příběh, ale muselo to ze mě ven :-)

myslim ze mas taky byt na co hrda :palec:

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
1.2.12 16:23
Wiolla píše:
SayaSt píše:
Ty chceš, aby vás jednou někdo vykradl, ne? 8o Nebo abyste vyhořeli nebo je chlap našel nebo dítě… Založ si spořící účet! Nikdy nenechávej prachy takto doma… :roll: ;) (se omlouvám za nevyžádanou radu :oops: )
taky uz jsem nad tim premyslela :oops: . ale takhle to mam tak hezky rozpoctene,prehledne. v kazde na urcitou vec :oops:

Jako jestli jsou to drobný, tak to tak nech. Ale jestli to jde do tisíců, tak bych to doma nenechávala - poslala bych to na spořící účet.

Však si můžeš založit deníček, jednotlivé stránky si nadepiš třeba „školka“, „narozeniny“ atd. a tam si připisuj ty drobné, co na to postupně odkládáš (nebo si udělej tabulku v excelu, to je jedno). A nebo si ty obálky nechej tak, ale strkej tam čísla napsaná na obyčejném papírku. Ale fyzické peníze pošli na účet. ;) (však ne denně každou dvacku, třeba 1× za měsíc) No a na tom spořícím účtě bude celková suma. A jak bude hezky vypadat, když to bude všechno dohromady. Bude taková větší… :lol: 8)

dekuju za radu, asi neco takoveho zaridim :palec:
jsme mensi mesto, tak asi budu muset najit nejakou variantu pres net.
ale asi to bude lepsi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8911
1.2.12 16:23
kometa32 píše: …Takže vlastně jenom šetříš a žádnou radost si nedopřeješ…

No a ta co nešetří, radost si dopřeje, tak pak pláče, že ji chlap podvádí a ona ho nemůže ani poslat do prd.le, protože by to finančně neutáhla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.2.12 16:25
SayaSt píše: …dekuju za radu, asi neco takoveho zaridim :palec:
ale asi to bude lepsi :kytka:

Nemáš zač. Přes net třeba funguje ING konto (snad to není nežádoucí reklama :oops: ). I založení jde přes net. ;) Nemusíš kvůli tomu vůbec vytáhnout paty z baráku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 16:25
Wiolla píše:
kometa32 píše: …Takže vlastně jenom šetříš a žádnou radost si nedopřeješ…
No a ta co nešetří, radost si dopřeje, tak pak pláče, že ji chlap podvádí a ona ho nemůže ani poslat do prd.le, protože by to finančně neutáhla. :nevim:
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
SayaSt
1.2.12 16:31
Wiolla píše:
Nemáš zač. Přes net třeba funguje ING konto (snad to není nežádoucí reklama :oops: ). I založení jde přes net. ;) Nemusíš kvůli tomu vůbec vytáhnout paty z baráku. :mrgreen:

ja ted koukam i na fio banku a dokonce ji mame i tu ve meste, je bezpoplatkova :-)

• Citovat
  • Upravit
8911
1.2.12 16:32
SayaSt píše:
Wiolla píše:
Nemáš zač. Přes net třeba funguje ING konto (snad to není nežádoucí reklama :oops: ). I založení jde přes net. ;) Nemusíš kvůli tomu vůbec vytáhnout paty z baráku. :mrgreen:
ja ted koukam i na fio banku a dokonce ji mame i tu ve meste, je bezpoplatkova :-)

Super. Taky dobrá volba. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.2.12 16:48
kometa32 píše:
SayaSt píše:
kometa32 píše:
SayaSt píše:
Silwinka87 píše:
SayaSt píše:
Barca12345 píše:

ja mela obalku schovanou ve skrini pod dcerky bodyckama. tam jsem mela jistotu ze nepoleze :P
a ted, vse co se strhava mam trvalym prikazem (SIPO,NET,MOB..), pak z uctu platim nakupy a co zbyva dodavam do obalek. v jedne na skolu, v dalsi dceri na skolku (chodi do soukrome 1× tydne), dalsi mam na jeji narozeniny a posledni na vybaveni pokojicku. nikdy bych neverila kolik se tim da nasetrit :palec:
jinak teda neutracim za kraviny, sobe obleceni nekupuju a kdyz tak vyprodej nebo sekac, dceri z druhe ruky nebo takko,kik. Jidlo vetsinou co je v akci. ale nechybi nam nic, mame co potrebujem,i neco navic. :palec:
ziju z materske a alimentu=9600 kc. s pritelem nezijeme,tak ho jen zaukoluju koupit pecivo, mliko, zaplati kdyz nekam jdem. vic me nepodporuje,zatim.

omlouvam se zakladatelce za OT, to jen, aby vsechny maminky vedeli ze to jde kdyz se chce! :kytka:
Já si myslím..Že když si člověk odkládá i po malých částkách,tak se to časem projeví..Já tak dávám malému do pokladničky 10,20,50 Kč..Už ji má pěkně těžkou,ale sama jsem se ještě nedívala kolik tam vlastně má…
ja tak davala dcerce nebo babicky kdyz prisli a za necely trictvrte rok 8 tisic :palec: . ted uz to ma na sporeni a setrime dal
sla jsem z nakupu a hodila tam aspon dvacku. potkali jsme babi, dostali stovku, uz tam putovala. mamka vedela, takze jsem k prilezitostem dostavala malickost (aby se nereklo) a pak hotovost bokem tajne,do obalky. prodavala jsem veci po male, to jsem taky davala do obalky.

No a jako co je lepsi??? 8o 8o 8o 8o
Setrit tak, aby dite v tezkych chvilich nestradalo a nebo si ty penize uzit (navic kdyz jsou po malych castkach tak jak si je chces uzit) a potom nemit na skolku? Svou skolu? Popripade treba dcerce na poradne boty??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.2.12 16:54

Hmm, zrovna u toho ING spořícího konta je podmínkou být majitelem bankovního účtu, ale co dělat v případě, kdy účet je společný a psaný na manžela, pokud chce dotyčná účet utajit? Nebo stačí, když je disponent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
1.2.12 16:56
Gina108 píše:
Sepishka píše:
Ahoj, okamzite bych se ho zeptala, co ta uctenka ma znamenat. Pokud by argumentoval kamaradem a jeho pritelkyni, hned bych na ne chtela cislo a preptala bych se, co presne za znacku obleceni kupovali. Blbce bych ze sebe delat nenechala.
No akorát by ze sebe udělala blbku roku, to by fakt nikam nevedlo.
Zakladatelka má už stejně jasno, že ho opustí, až jí skončí rodičák, takhle aspoň ví, že je to fakt nutné a přece si nebude dělat dusno. Mně by teda děsně sralo, že někomu kupuje oblečení za drahý peníz asi, že? Pěkně bych ho teda oškubala, založit konto separato a pěkně šetřit, samosebou jen na něm :jazyk:

pokial ma v tom naozaj jasno ze ho chce opustit a teraz kvoli financiam nemoze tak by som teda nejaku dobu vydrzala a odkladala by som peniaze… ked on dotuje milenku, tak ja by som dotovala svoju buducnost… ale to obdobie robenia sa ze mi je to fuk by ma desne ubijalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.2.12 17:01
Barca12345 píše:
kometa32 píše:
SayaSt píše:
kometa32 píše:
SayaSt píše:
Silwinka87 píše:
SayaSt píše:
Barca12345 píše:

No a jako co je lepsi??? 8o 8o 8o 8o
Setrit tak, aby dite v tezkych chvilich nestradalo a nebo si ty penize uzit (navic kdyz jsou po malych castkach tak jak si je chces uzit) a potom nemit na skolku? Svou skolu? Popripade treba dcerce na poradne boty??? 8o

Co je lepší? Asi zlatý střed :lol: Šetřit bokem v manželství dítěti na boty by bylo moc smutné… :,(
Malému taky dáváme do pokladničky, ale za třičtvrtě roku tam 8tisíc mít nebude, tak proto jsem se ptala, že musí dávat do obálek denně. Nic špatného jsem tím nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí