Přiznat, že vím o víkendu s milenkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
1.2.12 18:34
rohlice píše:
Silwinka87 píše:
Holky,vraťme se chvilku k zakladatelce..Tak co?Už přišel z práce domů?Budeš s ním o tom mluvit?
:think: jj,taky jsem zvědavá :think:
já se vlastně vetřela a zakladatelce ani nic neporadila :oops:
mno takže za mě:já jsem horká hlava a já bych udeřila hned,já se neumim přetvařovat a dělat,že nic :nevim:
ale hodně záleží jak on se k tomu postaví no :think: jak jako to s tou „slečnou“ má :think:

Hlavně je potřeba si PŘEDEM odpovědět na otázku: "Chci s ním být, anebo ne? A až podle toho volit taktiku jak na něj. Aby to vedlo k žádoucímu výsledku. :nevim:

Zakladatelka píše, že ANO, že s ním chce zůstat. Nač potom ale dělat bengál, dávat ultimáta, vyhrožovat? Povede to ke kýženému výsledku? Těžko… Chlap bude vytočenej, bude „útočit“, obracet to proti ní, obviňovat z paranojil, stupidně se vymlouvat, bude neskutečně dusno, protože bude nas.anej, že mu „kazí plány“. Navíc ona nemá páky, jak ho zastavit.

Jedině že by zafignovala kolaps a nechala se hospitalizovat. To by pak musel zůstat sedět doma na zadku a starat se o dítko. :mrgreen: A ani by se „milenka“ nemusela vytahovat, jen by „oželel výlet s kamarády“. ;) No, ale to je nereálné, že jo…

Jako fakt nevím, jak toto vyřešit tak, abych se sama před sebou nemusela stydět (neponížila se) a navíc aby chlap udělal to, co chci já…
(rozumějte, v její situaci, já bych měla jiné možnosti (auto, peníze), takže bych se na hory byla schopná vypravit i s dítkem :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 18:36
IvkaH píše:
Anonymní píše:
A teda musím říct, co mě šokovalo, bylo to, že když byli u nás o víkendu na návštěvě mí rodiče, tak si nalil do třídecové skleničky colu. Vypil takto tři sklenice. Když jsem pak sklízela ze stolu, něco jsem z té coly ucítila, tak jsem zkusila a holky, bylo to snad půl na půl řízlé něčím jako whisky 8o .
Jestli má i problémy s chlastem, tak vem opravdu roha, takový zmetek nestojí za to, aby ses s ním zdržovala, máš na lepšího!!! Ať si ožralu nechá ta misska, když jí to imponuje :poblion:

Tak jí hlavně imponuje to, že on jí kupuje :cert: . A čím více je opilý, tím více dokáže rozhazovat peníze a nesmyslně utrácet, takže se scházejí v nedaleké hospůdce a ona mu zamilovaně vrká a on sype hezky korunky :cert: .

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.12 18:36
Anonymní píše:
Tak už přišel domů, osprchoval se a když jsem ho zastavila v předsíni, tak že nemá čas a strašně pospíchá. Kam jde, to neřekl. Oblékl se a odešel. Dosud doma není :( .

To už je teda opravdu moc..To je haj..!!! :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.12 18:40
IvkaH píše:
Anonymní píše:
A teda musím říct, co mě šokovalo, bylo to, že když byli u nás o víkendu na návštěvě mí rodiče, tak si nalil do třídecové skleničky colu. Vypil takto tři sklenice. Když jsem pak sklízela ze stolu, něco jsem z té coly ucítila, tak jsem zkusila a holky, bylo to snad půl na půl řízlé něčím jako whisky 8o .
Jestli má i problémy s chlastem, tak vem opravdu roha, takový zmetek nestojí za to, aby ses s ním zdržovala, máš na lepšího!!! Ať si ožralu nechá ta misska, když jí to imponuje :poblion:

Asi tak..Však ona si to rozmyslí,až s ním bude muset řešit každodenní problémy a on jí bude domů chodit ožralí..
To už jí tak pochuti nebude,nádheře… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.12 18:44
Silwinka87 píše:
IvkaH píše:
Anonymní píše:
Asi tak..Však ona si to rozmyslí,až s ním bude muset řešit každodenní problémy a on jí bude domů chodit ožralí..
To už jí tak pochuti nebude,nádheře… :cert:
Silwinka87 píše:
IvkaH píše:
Anonymní píše:
To už jí tak pochuti nebude,nádheře… :cert:

Tak oni budou v té hospodě vysedávat spolu. Ona má dvě děti, osm a deset let a je tam prý každý večer. Jak to pak vše stíhá, když ve čtyři jezdí z práce, do šesti je doma a pak do desíti s tím mým sedí v hospodě, to nechápu :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
446
1.2.12 18:47
Wiolla píše:
rohlice píše:
Silwinka87 píše:
Holky,vraťme se chvilku k zakladatelce..Tak co?Už přišel z práce domů?Budeš s ním o tom mluvit?
:think: jj,taky jsem zvědavá :think:
já se vlastně vetřela a zakladatelce ani nic neporadila :oops:
mno takže za mě:já jsem horká hlava a já bych udeřila hned,já se neumim přetvařovat a dělat,že nic :nevim:
ale hodně záleží jak on se k tomu postaví no :think: jak jako to s tou „slečnou“ má :think:

Hlavně je potřeba si PŘEDEM odpovědět na otázku: "Chci s ním být, anebo ne? A až podle toho volit taktiku jak na něj. Aby to vedlo k žádoucímu výsledku. :nevim:

Zakladatelka píše, že ANO, že s ním chce zůstat. Nač potom ale dělat bengál, dávat ultimáta, vyhrožovat? Povede to ke kýženému výsledku? Těžko… Chlap bude vytočenej, bude „útočit“, obracet to proti ní, obviňovat z paranojil, stupidně se vymlouvat, bude neskutečně dusno, protože bude nas.anej, že mu „kazí plány“. Navíc ona nemá páky, jak ho zastavit.

Jedině že by zafignovala kolaps a nechala se hospitalizovat. To by pak musel zůstat sedět doma na zadku a starat se o dítko. :mrgreen: A ani by se „milenka“ nemusela vytahovat, jen by „oželel výlet s kamarády“. ;) No, ale to je nereálné, že jo…

Jako fakt nevím, jak toto vyřešit tak, abych se sama před sebou nemusela stydět (neponížila se) a navíc aby chlap udělal to, co chci já…
(rozumějte, v její situaci, já bych měla jiné možnosti (auto, peníze), takže bych se na hory byla schopná vypravit i s dítkem :mrgreen: )

Přesně tak, to bych udělala taky, sbalila se a hurá na hory :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.2.12 18:49

Ženy, právě mi došlo díky debatě „Tajný účet“ že tajný účet, který si založíte v manželství může být brán při rozvodu jako SJM a pokud se to provalí, bylo by to děleno dvěma. Takže kdo je vdaný, radši to řešte prasátkem :nevim: nebo to nějak včas před rozvodem vybrat a zrušit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 18:50

Já bych se ráda sbalila a hurá na hory, ale zaprvé nemám auto, zadruhé prostě bych to neuřídila a za třetí ani nevím, do jakého hotelu vlastně jedou…

• Citovat
  • Upravit
446
1.2.12 18:50
Gina108 píše: Ženy, právě mi došlo díky debatě „Tajný účet“ že tajný účet, který si založíte v manželství může být brán při rozvodu jako SJM a pokud se to provalí, bylo by to děleno dvěma. Takže kdo je vdaný, radši to řešte prasátkem :nevim: nebo to nějak včas před rozvodem vybrat a zrušit. :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 18:53
Anonymní píše:
Já bych se ráda sbalila a hurá na hory, ale zaprvé nemám auto, zadruhé prostě bych to neuřídila a za třetí ani nevím, do jakého hotelu vlastně jedou…

Promiň, ale s kým to vlastně bydlíš? tak to je fakt mazec, něco na moje nervy. normálně se mu naser do auta a co? vyhodí tě? tak to by byl fakt konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.2.12 18:54

Zakladatelko, a jak to víš, že spolu vysedávají v hospodě ???

Já jsem z diskuse pochopila, že jsi mu na něco přišla v prosinci, on ti slíbil, že to ukončil, ty sis až do dneška myslela, že jsou rozejití a až dnes jsi přišla ny ty kalhoty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
446
1.2.12 18:55

A neber to zakladatelko zle, já stojím při tobě, tohle bych fakt nedala, je mi tě fakt líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.2.12 18:55
Anonymní píše:
Já bych se ráda sbalila a hurá na hory, ale zaprvé nemám auto, zadruhé prostě bych to neuřídila a za třetí ani nevím, do jakého hotelu vlastně jedou…

Ale to je jasné. Já bych to asi uřídila, ale nervy bych z toho měla neskutečný. To je děsná dálka, navíc ten sníh… :roll: Bála bych se. K tomu děcka v autě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.2.12 18:56
Anonymní píše:
IvkaH píše:
Anonymní píše:
Tak jí hlavně imponuje to, že on jí kupuje :cert: . A čím více je opilý, tím více dokáže rozhazovat peníze a nesmyslně utrácet, takže se scházejí v nedaleké hospůdce a ona mu zamilovaně vrká a on sype hezky korunky :cert: .

darebák, tak mě napadá, že jak se změnil systém placení rodičovské od nového roku, tak mu řekni, že ti ještě nic nedošlo, že potřebuješ prachy na potraviny, na plenky ..... ať cáluje, když má na udržování nějaké cuchty laciné, tak proč by nedal peníze manželce, které se jako spozdila mateřská. Nebo řekni, že ti nevyšly peníze, že jak se vše zdražuje. Ty mu dáš svoji rodičovskou a on svůj plat rozháže za tu frndu, hraje si na haura :pocitac: :pocitac: :pocitac: a ještě s toho začne chlastat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
1.2.12 19:01

Je mi hrozně líto, co se Ti stalo, i když Tě neznám. Je to hodně smutný. Nejlepší rada, jakou jsem na tohle slyšela je : Zatnout zuby a nedat nic najevo, za jeho zády zatím získat maximum společného majetku na svou stranu, např. pokud znáš číslo jeho účtu a přihlašovací heslo, přečerpat prachy na svůj účet, pokud máte společný byt, během jeho nepřítomnosti vyměnit zámek u bytu, vystrčit mu věci za dveře až přijde, zažádat o rozvod a najmout si dobrého advokáta. Nikdo s Tebou nebude jednat jako s kusem hadru a za Tvými zády vy*ukávat s holkou, o které nic nevíš a může Tě nakazit. Najdi si takového, kterého budeš mít jen pro sebe. Máš na víc .-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky