Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt, rapidně všechno zdražilo, řekni že nevycházíš, nebo něco podobného. Ať cáluje zmetek. Já bych do té hospody vtrhla a té couře asi rozhodila sandál když ví že máte dítě!!!
![]()
Tak jsem z posledních info taky v šoku
to je absolutně nerovnoprávný vztah
tohle bych rozhodně nestrpěla… zakladatelko, to takový byl vždycky nebo až teď, co je s ní??
sicilka píše:
Já bych do té hospody vtrhla a té couře asi rozhodila sandál když ví že máte dítě!!!![]()
něco podobného jsem zakladatelce taky radila, ale většina holek si myslí něco jiného ![]()
Já bych ji osamotě vyhledala, a tajemně ji řekla, že buď toho nechá, nebo to budu nucena řešit jinak.
zvrtla se na podpatku a čau pipi ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky. Přítel jeden o víkendu na hory. Prý s kamarády. Dávala jsem nyní prát prádlo a z jeho kapsy vypadla účtenka z obchodu, jak kupuje dámskou bundu a kalhoty. Měl pletky s jednou holkou, v prosinci mi slíbil, že to ukončil. Měla jsem tušení, že lže, ale jen tušení. Tohle mě ale dorazilo. Pro mě to určitě není, máme malé miminko, hlídání na víkend určitě nemáme. Odejít nechci, mám tady zařízený byt a občas brigádu. Jen mě to úplně dorazilo
. Kdybych se ho zeptala, řekne, že to kupoval kamarád pro svou přítelkyni a ještě by bylo doma zlá atmosféra. Pokud budu hrát tichého brouka, tak se z toho asi brzy zblázním
. Byli jste někdo v podobné situaci a jak jste dokázali dočasnou dobu žít s někým, o kom víte, že vás podvádí? Řekla jsem si, že to chvíli musím vydržet kvůli financím, ale občas je mi z toho strašně
.
To je děsný. zažíval jsem něco podobného, ale neměli jsme ještě dítě…nikdy jsem nevydržela mlčet, ale vše obrátil proti mě a bylo to ještě horší. Je hrozně těžké, dělat,že nic nevíš, ale zkus to nějákou dobu. Vytahej z něho prachy, tvoř si „zadní vrátka“, prostě si náplanuj rozchod,a le do té doby se po všech stánkách pojisti, aby jsi z toho vyšla co nejlépe. Nevím, jaký vztah mezi s sebou máte, možná by stačilo si promluvit, zda nemáte mezi s sebou problém a snažit se vztah zachránit. já nevím, je to těžké, opravdu záleží, jestli ti za to stojí.
Pokud ne, pryč od něj. čím dřív, tím lépe, už jen kvůli mimi
Holka cobys chtěla slyšet? Když budeš nevěru tolerovat, tak se nic nezmění a bude to ještě horší. Ty řešíš, že musíš zůstat kvůli penězům a on nakupouje pro milenku? Sorry, ale je to tvoje chyba. Ty si to necháš líbit a on si to ho bude dovolovat víc a víc. Mě tebe líto není, promiň, ale max miminka. Bude vyrůstat a koukat na utrápenou mámu, která sinechá od táty s…t na hlavu.
Když s tim nic nechceš dělat tak co očekáváš?
Proč mu to neřekneš?
Proč se ho nezeptáš proč má milenku?
Proč ti lže?
Proč ubližuje rodině?
Mišelin píše:Anonymní píše:To je děsný. zažíval jsem něco podobného, ale neměli jsme ještě dítě…nikdy jsem nevydržela mlčet, ale vše obrátil proti mě a bylo to ještě horší. Je hrozně těžké, dělat,že nic nevíš, ale zkus to nějákou dobu. Vytahej z něho prachy, tvoř si „zadní vrátka“, prostě si náplanuj rozchod,a le do té doby se po všech stánkách pojisti, aby jsi z toho vyšla co nejlépe. Nevím, jaký vztah mezi s sebou máte, možná by stačilo si promluvit, zda nemáte mezi s sebou problém a snažit se vztah zachránit. já nevím, je to těžké, opravdu záleží, jestli ti za to stojí.
Ahoj holky. Přítel jeden o víkendu na hory. Prý s kamarády. Dávala jsem nyní prát prádlo a z jeho kapsy vypadla účtenka z obchodu, jak kupuje dámskou bundu a kalhoty. Měl pletky s jednou holkou, v prosinci mi slíbil, že to ukončil. Měla jsem tušení, že lže, ale jen tušení. Tohle mě ale dorazilo. Pro mě to určitě není, máme malé miminko, hlídání na víkend určitě nemáme. Odejít nechci, mám tady zařízený byt a občas brigádu. Jen mě to úplně dorazilo
. Kdybych se ho zeptala, řekne, že to kupoval kamarád pro svou přítelkyni a ještě by bylo doma zlá atmosféra. Pokud budu hrát tichého brouka, tak se z toho asi brzy zblázním
. Byli jste někdo v podobné situaci a jak jste dokázali dočasnou dobu žít s někým, o kom víte, že vás podvádí? Řekla jsem si, že to chvíli musím vydržet kvůli financím, ale občas je mi z toho strašně
.
Pokud ne, pryč od něj. čím dřív, tím lépe, už jen kvůli mimi
no tak to je moc hezky napsané, přesně tak…
Ale stejně je hustej s těma kalhotama..jako pokud jí kupuje vybavení aby spolu mohli sportovat, nejen se válet někde v hotelu..tak to už je v háji ![]()
denca29 píše:
Holka cobys chtěla slyšet? Když budeš nevěru tolerovat, tak se nic nezmění a bude to ještě horší. Ty řešíš, že musíš zůstat kvůli penězům a on nakupouje pro milenku? Sorry, ale je to tvoje chyba. Ty si to necháš líbit a on si to ho bude dovolovat víc a víc. Mě tebe líto není, promiň, ale max miminka. Bude vyrůstat a koukat na utrápenou mámu, která sinechá od táty s…t na hlavu.
Když s tim nic nechceš dělat tak co očekáváš?Proč mu to neřekneš?
Proč se ho nezeptáš proč má milenku?
Proč ti lže?
Proč ubližuje rodině?
Očekává, že s ním zůstane do doby, než se vrátí do práce, kvůli penězům.
Njn, ale když je všechny rozcrcá s milenkou, tak to je otázka, jestli vůbec na něco dál čekat.
Vydrž, naspoř, vytáhni z něj co se dá a pryč od něj haj..a. Já mám nervy za tebe, ale asi by bylo lepší mlčet, ale já bych to nezvládla narovinu!!!
Právě. Pokud nemáš co získat tak jdi pryč, on ti nic nedá. To je z…d chlap buded se courat na úkor rodiny.
Já být tebou tak vymyslím, něco co by tě nakoplo. Něco bych si vymyslelea. Třeba, že někdo z tvých známých něco prodává za super cenu,když by měl pohromadě peníze tak bych mu je zabavila a tradá.
Ahoj,
když to tak čtu, má vůbec smysl žít s člověkem, co pije, ku.ví se s nějakou cuchtou a rve do ní prachy, které má dávat tobě a dítěti a lže?
Pokud bych zvládla svoje emoce a touhu ho vykastrovat, tak bych v klidu a chladně vyčkávala. Systematicky mu ubírala peníze a šetřila a ve vhodné chvíli ho poslala se vší parádou do pr.ele. Omlouvám se za ty sprosté výrazy, ale začínám být vytočená. Haj.lík jeden!
Máte společný účet? Dává ti peníze? Ihned přestaň přispívat na nájem a šetři si to.
Laaja píše:
Ahoj,
když to tak čtu, má vůbec smysl žít s člověkem, co pije, ku.ví se s nějakou cuchtou a rve do ní prachy, které má dávat tobě a dítěti a lže?
Pokud bych zvládla svoje emoce a touhu ho vykastrovat, tak bych v klidu a chladně vyčkávala. Systematicky mu ubírala peníze a šetřila a ve vhodné chvíli ho poslala se vší parádou do pr.ele. Omlouvám se za ty sprosté výrazy, ale začínám být vytočená. Haj.lík jeden!
Máte společný účet? Dává ti peníze? Ihned přestaň přispívat na nájem a šetři si to.
ty si to tak hezky napsala
![]()
Laaja píše:
Ahoj,
Přesně tak..Jako toto je teda nějaký nový druh haj..a!!!Fakt se nestačím divit..
Ten už to teda opravdu přehání..Já mám nervy,jak špagáty..
![]()
Po přečtení posledních stránek říkám - okamžitě od něj ruce pryč a začít si žít svůj nový život!!! To, co popisuješ, je neskutečný, co to je za haj..la?!!!
Zopakuju to, co už jsem psala, až odjede, sbal sebe a mimi a odejdi. Jestliže do toho ještě chlastá, nejeví zájem o tebe ani mimi a věnuje se jen ji a navíc vědomě, není na co čekat. Aby to nakonec nedopadlo tak, že nakonec vykopne on tebe a budeš se pak cítit ještě hůř. Zachovej si hrdost a sebevědomí a udělej ten prvni krok, sice bude těžký, ale třeba na to budeš za pár let vzpomínat jako na nejlepší čin svého života. ![]()