Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:
ROHLICE- musíš co nejvíc potajnu..Já budu mít to stejné..
rohlice píše:Silwinka87 píše:
jj,se snažim,ale já si i říkám o prachy,že něco chci koupit na sebe a koruny si dám radši bokem
ještě že ví prd co mám ve skříni,vždycky ho něčím obalamutím-vytáhnu něco a vydávám za nový
no a když to potřebovat nebudu ty peníze,tak je buď jednou dostane malá ode mě a nebo pojedeme na starý kolena s „dědkem“ na dovču
To je krásný přístup
Pojedeme s dědkem na dovču..
Teď jsi na to kápla..
![]()
Silwinka87 píše:rohlice píše:To je krásný přístupSilwinka87 píše:
jj,se snažim,ale já si i říkám o prachy,že něco chci koupit na sebe a koruny si dám radši bokem
ještě že ví prd co mám ve skříni,vždycky ho něčím obalamutím-vytáhnu něco a vydávám za nový
no a když to potřebovat nebudu ty peníze,tak je buď jednou dostane malá ode mě a nebo pojedeme na starý kolena s „dědkem“ na dovču
Teď jsi na to kápla..
![]()
Kdyz spolu budete jeste v dobe, kdy budete „babka s dedke“ tak si tu dovolenou sakra zaslouzite!!!! ![]()
Holky,vraťme se chvilku k zakladatelce..Tak co?Už přišel z práce domů?Budeš s ním o tom mluvit?
Barca12345 píše:Silwinka87 píše:Kdyz spolu budete jeste v dobe, kdy budete „babka s dedke“ tak si tu dovolenou sakra zaslouzite!!!!rohlice píše:To je krásný přístupSilwinka87 píše:
Teď jsi na to kápla..
![]()
Silwinka87 píše:
Holky,vraťme se chvilku k zakladatelce..Tak co?Už přišel z práce domů?Budeš s ním o tom mluvit?
Holky, ono je vážně potřeba myslet na zadní vrátka a šetřit. Jako věřit chlapovi je fajn, ale rupne mu v bedně a my zapláčeme. V 50ti si nabrnkne nějakou mladou kravičku a já půjdu o dům dál s holým zadkem a slzami v očích. Takže nee. Hezky šetřit a chlap to nemusí ani vědět. Založit si účet v jiné bance, k němu rovnou i spořící a hezky tam posílat peníze. Třeba komerčka má myslím spořící účet s účtem zdarma. Chce to hledat. I spořící účty dětem nejsou špatné. A když by šlo do tuhého, hezky vybrat a sbalit kufr.
fifinka609 píše:
Ahoj,už jsem psala-anonymní 13:43.SayaSt-smekám,je milé po dlouhé době vědět o někom,kdo ví,že tenhle život,co žije,je ten poslední a nebojí se za sebe a svoje dítě zabojovat.Kdo se nevymlouvá na nepřízeň osudu a dělá,co může,aby si sebe mohl vážit a nemusel doma brečet do polštáře zatímco manžel brousí jinou.Ještě jenou smekám![]()
Souhlasím ![]()
Nebudu více konkretizovat, ale dvě moje blízké byly obě s čerstvým miminkem na všechno samy..jedna dobrovolně (tloukl ji a nezájem o dítě), druhá byla opuštěna (obě měly opravdu velikou smůlu na partnery) a obě dvě bydlely nějaký čas v azylovém domě a poté jim byl nabídnut byt, jedna se dostala do družstevního a druhá do městského bytu. Žily, jak se dalo, ale vždycky to nějak šlo! A pokud partner zakladatelky navíc začíná pít, jak jsem z doskuze vyrozuměla, není moc nad čím přemýšlet..od alkoholu není k násilí daleko..v takovím prostředí bych nechtěla, aby moje děti vyrůstaly:-( Navíc si ani neumím představit tu „pohodovou“ atmosféru, jaká v takové domácnosti panuje..to také není prostředí pro dítě.
Tak už přišel domů, osprchoval se a když jsem ho zastavila v předsíni, tak že nemá čas a strašně pospíchá. Kam jde, to neřekl. Oblékl se a odešel. Dosud doma není
.
Wiolla píše:Lynette píše:Neblázni!
velká chyba že nemáš finance pod palcem ty. Přítel mi odevzdá měsíčně celou výplatu, já z toho zaplatím všechny účty a jsem to já kdo hospodaří s penězi. Když něco potřebuje tak si řekne a já mu na to peníze dám. Přístup k našemu účtu mám jen já. Prostě mu řekni, že je potřeba lépe hospodařit, že máš pocit že ty peníze vždycky nějak blbě utratíte ani nevíš za co a chtěla bys mít o tom přehled. Navrhni systém účtenek a pravidelného zapisování a argumentuj šetřením peněz pro dítě na školné a na vaši dovolenou a já nevím na co ještě.![]()
Na to jí ten chlap teď nepřistoupí. Možná ještě tak v době vrcholné zamilovanosti, ale teď určitě ne…
taky myslím, že na tohle už je pozdě ![]()
jÁ BYCH HO HNALA HAJ…KA JEDNOHO, TO MŮJ BY SI NEDOVOLIL NĚKAM JÍT ANIŽ BY ŘEKL KA. A JÁ TAKY NE. TOHLE NENÍ MOC OPARTNERSKÉ, TY LÍSTKY BYCH MU OMLÁTILA O PALICI!!!
A teda musím říct, co mě šokovalo, bylo to, že když byli u nás o víkendu na návštěvě mí rodiče, tak si nalil do třídecové skleničky colu. Vypil takto tři sklenice. Když jsem pak sklízela ze stolu, něco jsem z té coly ucítila, tak jsem zkusila a holky, bylo to snad půl na půl řízlé něčím jako whisky
.
Anonymní píše:
A teda musím říct, co mě šokovalo, bylo to, že když byli u nás o víkendu na návštěvě mí rodiče, tak si nalil do třídecové skleničky colu. Vypil takto tři sklenice. Když jsem pak sklízela ze stolu, něco jsem z té coly ucítila, tak jsem zkusila a holky, bylo to snad půl na půl řízlé něčím jako whisky.
Jestli má i problémy s chlastem, tak vem opravdu roha, takový zmetek nestojí za to, aby ses s ním zdržovala, máš na lepšího!!! Ať si ožralu nechá ta misska, když jí to imponuje ![]()
ROHLICE- musíš co nejvíc potajnu..
Já budu mít to stejné..