Prudič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alli_li
1.2.12 12:11
Gladys píše:
renatkau píše:
Tak se mu omluv a nepruď!!! Ale asi kvůli blbostem to nebude, když si hledá bydlení.
100× nic umořilo osla. Ženská nemusí udělat nic zásadního, ale může chlapa tak dokonale otrávit, že si sbalí svých pár švestek a radši půjde pryč.
Takže když se pak člověk bojí cokoliv říct, tak i to může být důvod k rozchodu. A žít s někým, komu se člověk nezavděčí a furt řve kvůli blbinám, je peklo, takový vztah měli moji rodiče. Moje máma prudila a prudila, pak jí i vadila tátova pomoc s něčím, on třeba uklidil kuchyň a ona zuřila, že vyhodil půl roku starý noviny atd.
Nechápu, jak to s ní vydržel.

Muj manzel to s byvalou pritelkyni prudickou vydrzel 10 let. Doted nechape hak mohl ze sebe tak dlouho delat „debila“

• Citovat
  • Upravit
1254
1.2.12 12:14

Tak to prostě zkousni, ne? Když se ti nějaká blbost nelíbí, zatni zuby a neřeš to, když Ti tak pomáhá! Toho si važ ;) Taky by se ti asi nelíbilo, kdyby na tebe vyjížděl kvůli každý prkotině ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 12:15

Jako přesně tak..Jsou totiž chlapi,kteří si dlouho nechají kakat na hlavu,ale jak jim pohár přeteče,tak se sbalí a jdou pryč..Někomu to může trvat i deset let,jak píše alli li..
Aby to nebyl zakladatelčin případ.. :think: Ale doufejme,že si ho zase udobří.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2964
1.2.12 12:21

No, já bych se asi zkusila zamyslet nad tím, co mě pudí prudit, proč to dělám. Pokud se budeš jen krotit a nebudeš znát důvod, budeš to do měsíce dělat znovu… A možná, že když ten důvod rozkryješ, najdeš i klíč k vašemu vztahu.

A taky si zkus představit sebe v jeho situaci. Kdyby mě někdo prudil kvůli blbinám, taky bych z toho hledala cestu ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
1.2.12 12:21
Silwinka87 píše:
Jako přesně tak..Jsou totiž chlapi,kteří si dlouho nechají kakat na hlavu,ale jak jim pohár přeteče,tak se sbalí a jdou pryč..Někomu to může trvat i deset let,jak píše alli li..

Tak to asi nejsou jen chlapi, že? Já bych to měla taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.2.12 12:22
Silwinka87 píše:
Aby to nebyl zakladatelčin případ.. :think: Ale doufejme,že si ho zase udobří.. :mrgreen:

No prave, aby se zakladatelka nedivila ze si zbali kufry a utece :-( bylo by to skoda kvuli prkotinam nicit a zahodit cely vztah :-( Tak snad si ho udobri a uvedomi si, ze vsichni mame svoje chyby.

• Citovat
  • Upravit
1102
1.2.12 12:32

Souhlasím všichni máme chyby ,ale nevím proč znepříjemňovat tomu druhému život..omluv se a dej se dohromady …nějaký prášky na sklidnění :lol:, nějaký vybití energiie -cvičení nebo tak něco.. :lol: ..Taky mám občas prudičskou a to už hlásím dopředu :dneska ser..i sama sebe ale můj chlap je prostě moje opora a pokaždý mě přeladí na jinou vlnu ..naštěstí to působí oboustraně..Zamysli se nad svým chováním jestli ti to pak za ty nervy stojí…ale hledání nového bytu bych moc na lehku váhu nebrala i když to nic nemusí znamenat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.2.12 12:44

Jen mě tak napadlo a nehledá nové bydlení pro vás pro všechny? :nevim: Ale asi víš, že hledal třeba jen 1+1 nebo tak, že? No každopádně se mu zkus omluvit a říct mu, že víš, že prostě prudíš, ale ať to poslouchá jedním uchem tam a druhým ven a ať si z toho nedělá velkou hlavu. Že ti ujíždí občas nervy nebo tak něco.
No ono se to radí, jenže v té situaci jsi ty a my jen těžko dokážeme posoudit, jak to máte mezi sebou vážné. Takže se pokus zatnout zuby a bojovat. Vypadá to, že je to super chlap. Dnes jich takových moc není. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.2.12 12:48

Ahoj,
v první řadě by ses měla zamyslet nad sebou a proč ho vlastně takhle prudíš a otravuješ. Pomáhá ti s miminkem, domácností, chodí do práce a ty jsi akorát hnusná. To by se nelíbilo nikomu.
Takže jdi do sebe, uvař nebo upeč něco dobrého a omlouvej se, omlouvej se a omlouvej se. A hlavně se začni chovat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.2.12 12:54

Pokud sama nechápeš, proč jsi hádavá, tak zkus si koupit hořčík, jeho nedostatek způsobuje předrážděný nervový systém. Jinak admini ti dobře opravili název, naprosto mimo mísu, tyhle zásahy fakt nepochopím :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.2.12 12:55

Netrpíš PMS? Moje kamarádka dělá přesně to, co ty popisuješ a taky bezdůvodně. Její manžel by měl dostat metál, za to co s ní zkusí, párkrát jsem u toho byla a bylo to fakt hustý a z její strany naprosto zbytečný. Jí to taky mrzí, ale nemůže si pomoct :nevim: . Chystá se na gyndu pro HA, teď ji nebere a prý by se to tím mohlo hodně zmírnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.2.12 12:57

Proč ta diskuze byla přejmenovaná?
Vždyť ten název je úplně zcestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.2.12 12:58
crazzi píše:
Vždyť to píšu, zásah vyšší moci. Jednou mi taky předělali název diskuze a v tom názvu napsali hrubku, přestože jsme psala o ekzému, tak mi to přejmenovali a použili- exém :cert:
  • Citovat
  • Upravit
20855
1.2.12 13:03
crazzi píše:

Název jsem upravila.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
1.2.12 13:04
sieta.m píše:
Jednou mi taky předělali název diskuze a v tom názvu napsali hrubku, přestože jsme psala o ekzému, tak mi to přejmenovali a použili - exém :cert:

Upravila jsem i název u Tvé dávné diskuse. Pokud jste nespokojeni, stačí napsat SZ na nick admin.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria