Vyzkoušely jste afrodiziaka?

Anonymní
1.2.12 16:34

Vyskoušely jste afrodiziaka

Ahoj mam takovej dotaz chtěla bych vědět zda někdo zkoušel afrodisiakum a jake a jestli pomohlo?? :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.2.12 16:39

A zase jedna anonymní… :think:

Přírodní jako třeba čokoláda. :jazyk:
A jaké máš zkušenosti s afrodiziaky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 16:40

Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
1.2.12 16:41

také bych je chtěla vyzkoušet:D mam jen nejakou vonnou tyčinku zatím pekne smrdela:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.2.12 16:44

tak se odhalím nu :lol: :lol: ja vyskoušela dračí silu poprve pomahala a tedka nekdy jo nekdy ne :nevim: :nevim: chtěla bych vyskoušet jiná ale taky by mě zajímaly přispěvky :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.2.12 16:46
:lol: :lol: :lol: ono je jich na trhu hodně ale který :think: :think: jsou nej je to docela drahé četla jsem někde ty španělské mušky ty se přece použivaly už hodne hodne dávno :oops: :oops:
sicilka píše:
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 16:52

Tak na mě platí nějaké ostré jídlo. Chili papričky, štiplavá paprika. Jak si dám takový gulášek ostrej, to je afrodiziakum . A zadarmo :mrgreen: :pankac: To potom se dějou divy :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 16:53
sicilka píše:
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí :)
Jééé ahooooj :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
1.2.12 17:11

vyzkoušeli jsme s přítelem ze zvědavosti španělské mušky, a poppers na mě to trochu působilo ale přítel po obojím usnul takže nic moc
podle mě je nejlepší afrodiziakum na víkend odjet-sama a až se vrátíš žádný nebudeš ani potřebovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 17:12

Tak tohle mě zajímá,děvčata.. :mrgreen: Tak se přiznejte,kdo máte v nočním stolku španělské mušky… :lol:

• Citovat
  • Upravit
7811
1.2.12 17:15
no ja o těch muškách uvažiju že si je koupím mě už nepomože ani svěcená :cert: :cert: :cert:
Silwinka87 píše:
Tak tohle mě zajímá,děvčata.. :mrgreen: Tak se přiznejte,kdo máte v nočním stolku španělské mušky… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 17:16
Vanesanka píše:
sicilka píše:
Jééé ahooooj :pankac: :mrgreen:
ahoooj, ty čili papričko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 17:19

Já si teda myslím,že to nepotřebujeme,nějaké afrodiziaka,ale jako zpestření?Proč ne? :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.12 17:21
j.borufka píše:
tak se odhalím nu :lol: :lol: ja vyskoušela dračí silu poprve pomahala a tedka nekdy jo nekdy ne :nevim: :nevim: chtěla bych vyskoušet jiná ale taky by mě zajímaly přispěvky :think: :think: :think: :think:

Dračí síla? 8o To jsem nikdy neslyšela..Jdu googlit.. :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
446
1.2.12 17:36

U nás jako afrodisiaka fungije partnerova noční, teda aspoň u mně, příjdu z práce, on doma, většinou v posteli… tak bych na něj hupsla hned :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí