Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zase jedna anonymní… ![]()
Přírodní jako třeba čokoláda. ![]()
A jaké máš zkušenosti s afrodiziaky ty?
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí ![]()
také bych je chtěla vyzkoušet:D mam jen nejakou vonnou tyčinku zatím pekne smrdela:D
tak se odhalím nu
ja vyskoušela dračí silu poprve pomahala a tedka nekdy jo nekdy ne
chtěla bych vyskoušet jiná ale taky by mě zajímaly přispěvky
![]()
sicilka píše:
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí
Tak na mě platí nějaké ostré jídlo. Chili papričky, štiplavá paprika. Jak si dám takový gulášek ostrej, to je afrodiziakum . A zadarmo
To potom se dějou divy
![]()
sicilka píše:Jééé ahooooj
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí
vyzkoušeli jsme s přítelem ze zvědavosti španělské mušky, a poppers na mě to trochu působilo ale přítel po obojím usnul takže nic moc
podle mě je nejlepší afrodiziakum na víkend odjet-sama a až se vrátíš žádný nebudeš ani potřebovat ![]()
Tak tohle mě zajímá,děvčata..
Tak se přiznejte,kdo máte v nočním stolku španělské mušky… ![]()
Silwinka87 píše:
Tak tohle mě zajímá,děvčata..Tak se přiznejte,kdo máte v nočním stolku španělské mušky…
Vanesanka píše:ahoooj, ty čili papričkosicilka píše:Jééé ahooooj
Bohužel tuhle zkušenost nemám, ale po pravdě mně hodně zajímá jestli to někdy někomu pomohlo. Dík za diskuzi, budu sledovat, snad se někdo chytí![]()
Já si teda myslím,že to nepotřebujeme,nějaké afrodiziaka,ale jako zpestření?Proč ne?
![]()
j.borufka píše:
tak se odhalím nu![]()
ja vyskoušela dračí silu poprve pomahala a tedka nekdy jo nekdy ne
![]()
chtěla bych vyskoušet jiná ale taky by mě zajímaly přispěvky
![]()
![]()
![]()
Dračí síla?
To jsem nikdy neslyšela..Jdu googlit..
![]()
U nás jako afrodisiaka fungije partnerova noční, teda aspoň u mně, příjdu z práce, on doma, většinou v posteli… tak bych na něj hupsla hned
![]()
Ahoj mam takovej dotaz chtěla bych vědět zda někdo zkoušel afrodisiakum a jake a jestli pomohlo??