Je dcera moc hubená?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Podle mě vypadá normálně. Kolik měří a váží. Někde jsem četla, že když jde dítě do školy, má mít vidět mírně žebra, že jinak už je to příznak nadváhy. nevím co je na tom pravdy
ale když vidím dnešní populaci, tak asi na tom něco bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je hubena
Ale lepsi nez obézní. Ale trošku pribrat ji neublíží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako bych se viděla já, když jsem byla malá
byla jsem velký nejedlík. Ale vyrostla jsem z toho
syn je teď to samé, samá ruka, samá noha. Ve 2 letech má 10 kilo, ale podle vyšetření je v pořádku a je hodně živý, nezastaví se, usměvavý, dělá kraviny, tak to neřeším
ale neříkám, že bych nebyla ráda, kdyby přibral, je oproti dětem v jeho věku poloviční, ale násilím to jídlo do něj nenacpu. Malá asi nikdy nebude kulička
ale nevypadá přímo nějak vychrtle. Pokud není unavená, spavá, bez energie, neřešila bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normální dítě, ani mě nepřijde jako moc hubená, prostě normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap je tragéd
. Podle mě normální dítě, je štíhlá, ale určitě ne vychrtlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podobně vypadá syn. Má 118 cm a necelých 18 kg a taky do mě chlap a babičky hustí, že je moc hubený, ať s tím něco dělám. Kluk je nejedlík už od 2 let. Do té doby byl popelnice. Nejvíc mě baví to, že se narodil se 4 kg a sestra po mně v jeho 3 měsících hudrala, že jsem mu zadělala na obezitu, že váží moc…
Neřeším a jsem ráda, že je takový jaký je.
- Citovat
- Upravit
A za to ze ji takove hubene geny se nestydi? bože je uplne normlani, hubenejsi ale normalni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásná holčička. Vypadá normálně. Znám mnohem hubenější a taky si nemyslím, že by je někdo týral hlady. Moje dcera vypadala jednu dobu mnohem hůř. Měla období, kdy nechtěla jíst a byla pořád nemocná. Teď vypadá podobně jako tvoje holčička a já mám radost, jak se spravila.
Vůbec to neřeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Dle fota mi přijde ok. A nemá tvůj chlap spíše problém, že ho nebaví chodit třeba na hřiště? Mého to nudí l, s malými dětmi to prostě neumí… Pro něj jsou parťáci až ty velké.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už mě štve chlap, který to furt opakuje.Dnes jsme se chytli protože řekl, že s holkou ven nepůjde, pokud bude mít tričko a kraťasy, že si lidi budou myslet, že ji týráme hladyProsím o váš názor. Bude mít pět let dcera a máloco jí chutná. Nejradši má ovoce a sladkosti
Ty jí ale nedávám, jen sem tam něco.
Nechápu, co tvůj manžel řeší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už mě štve chlap, který to furt opakuje.Dnes jsme se chytli protože řekl, že s holkou ven nepůjde, pokud bude mít tričko a kraťasy, že si lidi budou myslet, že ji týráme hlady
Prosím o váš názor. Bude mít pět let dcera a máloco jí chutná. Nejradši má ovoce a sladkosti
Ty jí ale nedávám, jen sem tam něco.