Je dcera moc hubená?

Anonymní
1.8.17 15:14

Je dcera moc hubená?foto

Už mě štve chlap, který to furt opakuje.Dnes jsme se chytli protože řekl, že s holkou ven nepůjde, pokud bude mít tričko a kraťasy, že si lidi budou myslet, že ji týráme hlady :cert: Prosím o váš názor. Bude mít pět let dcera a máloco jí chutná. Nejradši má ovoce a sladkosti :? Ty jí ale nedávám, jen sem tam něco.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
1.8.17 15:15

Je naprosto v cajku, vypada jako jakekoliv petilete dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.8.17 15:18

Normální dítě. :nevim: Chlap ať si dojde na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603

Podle mě vypadá normálně. Kolik měří a váží. Někde jsem četla, že když jde dítě do školy, má mít vidět mírně žebra, že jinak už je to příznak nadváhy. nevím co je na tom pravdy :nevim: ale když vidím dnešní populaci, tak asi na tom něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770

Je hubena :) Ale lepsi nez obézní. Ale trošku pribrat ji neublíží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706

Takové potkávám často, takže za me ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
1.8.17 15:21

Jako bych se viděla já, když jsem byla malá :lol: byla jsem velký nejedlík. Ale vyrostla jsem z toho ;) syn je teď to samé, samá ruka, samá noha. Ve 2 letech má 10 kilo, ale podle vyšetření je v pořádku a je hodně živý, nezastaví se, usměvavý, dělá kraviny, tak to neřeším :) ale neříkám, že bych nebyla ráda, kdyby přibral, je oproti dětem v jeho věku poloviční, ale násilím to jídlo do něj nenacpu. Malá asi nikdy nebude kulička :lol: ale nevypadá přímo nějak vychrtle. Pokud není unavená, spavá, bez energie, neřešila bych :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
1.8.17 15:21

Normalni dite, at chlap nehleda problem, tam kde neni.

• Citovat
  • Upravit
30315
1.8.17 15:23

Normální dítě, ani mě nepřijde jako moc hubená, prostě normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
1.8.17 15:26

Chlap je tragéd :D. Podle mě normální dítě, je štíhlá, ale určitě ne vychrtlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.17 15:28

Podobně vypadá syn. Má 118 cm a necelých 18 kg a taky do mě chlap a babičky hustí, že je moc hubený, ať s tím něco dělám. Kluk je nejedlík už od 2 let. Do té doby byl popelnice. Nejvíc mě baví to, že se narodil se 4 kg a sestra po mně v jeho 3 měsících hudrala, že jsem mu zadělala na obezitu, že váží moc…
Neřeším a jsem ráda, že je takový jaký je.

• Citovat
  • Upravit
2193
1.8.17 15:35

A za to ze ji takove hubene geny se nestydi? bože je uplne normlani, hubenejsi ale normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
1.8.17 15:37

Krásná holčička. Vypadá normálně. Znám mnohem hubenější a taky si nemyslím, že by je někdo týral hlady. Moje dcera vypadala jednu dobu mnohem hůř. Měla období, kdy nechtěla jíst a byla pořád nemocná. Teď vypadá podobně jako tvoje holčička a já mám radost, jak se spravila. :lol: Vůbec to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.17 15:40

.

Dle fota mi přijde ok. A nemá tvůj chlap spíše problém, že ho nebaví chodit třeba na hřiště? Mého to nudí l, s malými dětmi to prostě neumí… Pro něj jsou parťáci až ty velké.

• Citovat
  • Upravit
14642
1.8.17 15:44
@Anonymní píše:
Už mě štve chlap, který to furt opakuje.Dnes jsme se chytli protože řekl, že s holkou ven nepůjde, pokud bude mít tričko a kraťasy, že si lidi budou myslet, že ji týráme hlady :cert: Prosím o váš názor. Bude mít pět let dcera a máloco jí chutná. Nejradši má ovoce a sladkosti :? Ty jí ale nedávám, jen sem tam něco.

Nechápu, co tvůj manžel řeší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko