Je dcera moc hubená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.8.17 15:48

At ji zamkne doma nebo posle v kozichu bude vypadat kulatejsi a nebudou Vas pomlouvat :pankac: :mrgreen:.
Holka je uplne normalni dite. Dala bych ji sukni, horni dil plavek a cau u vody a otec at si doma okouse nehty na noze treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
1.8.17 15:52

Řekla bych mu, že co si udělal, to má :lol:. Nevzít ven svoje dítě, protože je hubený? to jako vážně? Malá mi přijde úplně normální, za to otec moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.8.17 16:22

Vůbec to neřeš. Jsme na tom stejně. Holka má 170cm a 39kg.Je jí 12.Lidi se ji posmívají, e z toho kolikrát smutná. Ale dle dr je v pohodě i do tabulek se vejde. Já na tom byla stejně a pubeta to dohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.8.17 21:05

@HankaS82 Promiň, ale doktorce přijde vážně v pohodě, že nemá při 170 cm ani 40 kilo? To mi přijde už dost na hraně, když vezmeš v potaz, že může třeba onemocnět a následkem toho ještě zhubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
1.8.17 21:25

@Ivetlu ach bože myslet na nejhorší umí každý tady. Ale co s tím asi tak mají dělat? Cpat ji horem dolem asi těžko a nějaké super „přibíraci“ preparáty budou asi pěkné svinstvo. Nehledě na to že by se to mohlo zvrhnout kam by nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.8.17 21:53

@Ivetlu všechny testy má v normě. Jí přiměřeně. Jenže má rychlé spalování a ke všemu se hodně hýbe. Žádnou chemii ji cpát nebudu. V jejím věku jsem na tom byla stejně a teď mám 170/60 a žádné následky to nezanechalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.9.17 13:49

Zkuste si zajít k doktorovi tam vam určitě poradí a řeknou jestli je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí