Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
Jste také sami a jak trávíte večer,, já otevřené červené… zapnutá telka.. yotube..
My jsme doma s mužem a dětma. Koukáme na Partičku a učurkáváme smíchy
Nikdy jsme Silvestr nijak nehrotili ![]()
Také se hlásím, manžel dorazil z práce až po osmé, no a zhruba před hodinou prohlásil, že si jde na chvíli srovnat záda a vytuhnul. Teď usnulo poslední děcko. Takže si pustím nějakou hudbu, otevřu knížku a hodím nohy nahoru
Muz po 21h. odjizdel, protoze ve 22h. vyjizdeli do prace do zahranici.
Takze jsme doma sami. Mam spolecnost tri deti a Britaka.
Jsme v pyzamu, mlsame a chteli pustit Babovresky, ja si ctu. Chvilku jsme hrali hry.
Ted mame chut na zmrzlinu.
Chteji se podivat ven, tak se obleceme, doma si tukneme a pujdeme pred barak, at se podivame na ohnostroj. Pak do koupelny a spat.
Ja si ctu, k tomu teply caj a postel a je mi fajn. Oslavy na povel me nikdy nebraly, je to pro me den jako kazdy jiny. Za chvili dobrou noc
Taky sama. Můj bohužel pořád žije u manželky, byť spolu čekáme dítě. Je to složitý. Udělala mu nějaké peklo (asi skrz děti?) tak je s nimi. Mísí se ve mě vztek, smutek.. dám si skleničku šumivého a půjdu spát.
@růžový achát píše:
Jste také sami a jak trávíte večer,, já otevřené červené… zapnutá telka.. yotube..
Sama nejsem, ale silvestr na ho@vno
Tak u nás se Silvestr moc nebere…takže jsem vzhůru jen já…nohy nahoře,emimino,vodka s džusem a xbox ![]()
Jááá ![]()
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samo
Navíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám ![]()
@Kelsey píše:
Muz po 21h. odjizdel, protoze ve 22h. vyjizdeli do prace do zahranici.
Takze jsme doma sami. Mam spolecnost tri deti a Britaka.
Jsme v pyzamu, mlsame a chteli pustit Babovresky, ja si ctu. Chvilku jsme hrali hry.
Ted mame chut na zmrzlinu.
Chteji se podivat ven, tak se obleceme, doma si tukneme a pujdeme pred barak, at se podivame na ohnostroj. Pak do koupelny a spat.
@růžový achát píše:
@Venetia Zrovna Tobě přeji jen nejkrásnější Silváč!!
Snad příště
@růžový achát píše:
Na tebe jsem myslela
Myslíš na to, na čo myslím ja,
keď máš v ústach sprievan slov,
myslíš na to, na čo myslim ja,
tušia svetlo, chců isť von - Otěhotnění bez sexu?
![]()
a musia von…- Spermijky?
![]()
@Teris195 píše:
Jááá
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samoNavíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám
@Teris195 píše:
Jááá
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samoNavíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám
Toz to se mi dnes psat nechce, ale zitra budu taky pokracovat. Asi se naucim, jak se pije alkohol, aby se lip psalo. To mi nenapadlo
.
Jelikoz mam letos zdravotni problemy, tak jen koukame na tv, jime a uzivame klidu
dcerku jsem uspala v 9 vecer, tak jen tedka doufam, ze ji ty rany nevzbudi
![]()
@Kelsey Jedna až dvě skleničky, míra je akorát a jde to mnohem lépe, rozhodně doporučuji
![]()