Je dnes také někdo sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
31.12.18 22:56
@růžový achát píše:
Jste také sami a jak trávíte večer,, já otevřené červené… zapnutá telka.. yotube..

My jsme doma s mužem a dětma. Koukáme na Partičku a učurkáváme smíchy :-) Nikdy jsme Silvestr nijak nehrotili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
31.12.18 22:57

Také se hlásím, manžel dorazil z práce až po osmé, no a zhruba před hodinou prohlásil, že si jde na chvíli srovnat záda a vytuhnul. Teď usnulo poslední děcko. Takže si pustím nějakou hudbu, otevřu knížku a hodím nohy nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 23:01

Muz po 21h. odjizdel, protoze ve 22h. vyjizdeli do prace do zahranici.
Takze jsme doma sami. Mam spolecnost tri deti a Britaka.
Jsme v pyzamu, mlsame a chteli pustit Babovresky, ja si ctu. Chvilku jsme hrali hry.
Ted mame chut na zmrzlinu.
Chteji se podivat ven, tak se obleceme, doma si tukneme a pujdeme pred barak, at se podivame na ohnostroj. Pak do koupelny a spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
31.12.18 23:04

Ja si ctu, k tomu teply caj a postel a je mi fajn. Oslavy na povel me nikdy nebraly, je to pro me den jako kazdy jiny. Za chvili dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
31.12.18 23:15

Taky sama. Můj bohužel pořád žije u manželky, byť spolu čekáme dítě. Je to složitý. Udělala mu nějaké peklo (asi skrz děti?) tak je s nimi. Mísí se ve mě vztek, smutek.. dám si skleničku šumivého a půjdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
31.12.18 23:18
@růžový achát píše:
Jste také sami a jak trávíte večer,, já otevřené červené… zapnutá telka.. yotube..

Sama nejsem, ale silvestr na ho@vno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.12.18 23:19

Tak u nás se Silvestr moc nebere…takže jsem vzhůru jen já…nohy nahoře,emimino,vodka s džusem a xbox :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.12.18 23:21

Jááá :palec:
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samo :) Navíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
31.12.18 23:23
@Kelsey píše:
Muz po 21h. odjizdel, protoze ve 22h. vyjizdeli do prace do zahranici.
Takze jsme doma sami. Mam spolecnost tri deti a Britaka.
Jsme v pyzamu, mlsame a chteli pustit Babovresky, ja si ctu. Chvilku jsme hrali hry.
Ted mame chut na zmrzlinu.
Chteji se podivat ven, tak se obleceme, doma si tukneme a pujdeme pred barak, at se podivame na ohnostroj. Pak do koupelny a spat.
@růžový achát píše:
@Venetia Zrovna Tobě přeji jen nejkrásnější Silváč!!

Snad příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
31.12.18 23:27
@růžový achát píše:
Na tebe jsem myslela 8)

Myslíš na to, na čo myslím ja,
keď máš v ústach sprievan slov,
myslíš na to, na čo myslim ja,
tušia svetlo, chců isť von - Otěhotnění bez sexu? :think: :nevim:
a musia von…- Spermijky? 8) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.12.18 23:31
@Teris195 píše:
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samo :)Navíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Radši si to zítra po sobě přečti, jo? :P :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 23:32
@Teris195 píše:
Dokopala jsem se psát bakalářku, otevřela si k tomu červené a psaní jde samo :) Navíc jdu zítra do práce, tak se ráda vyspím (i když v tom kraválu kolem…). A sama se divím, ale vůůbec mi to nevadí, naopak si to docela užívám :mavam:

Toz to se mi dnes psat nechce, ale zitra budu taky pokracovat. Asi se naucim, jak se pije alkohol, aby se lip psalo. To mi nenapadlo :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12206
31.12.18 23:37

Jelikoz mam letos zdravotni problemy, tak jen koukame na tv, jime a uzivame klidu :andel: dcerku jsem uspala v 9 vecer, tak jen tedka doufam, ze ji ty rany nevzbudi :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.12.18 23:38

@pe-terka
Mám to v plánu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.12.18 23:39

@Kelsey Jedna až dvě skleničky, míra je akorát a jde to mnohem lépe, rozhodně doporučuji :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová