Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S chlapem a dítětem, právě jsme dokoukali druhý film, co jsme si vybrali, o půlnoci přiťukneme, zapálíme prskavku, koukneme, jak mají všichni kolem potřebu vyhazovat prachy do vzduchu… pohodička
I nealko, jsem těhotná ![]()
Já já já! Kluk se držel statečně a az teď to zalomil. Akorát od nás z oken není nic vidět. Nuda. Lahev mám. Koukam na Červeného trpaslíka.
Se tu jak stará bába vyklánim z balkonu a na to jakej je to rachot, tak jsem viděla jen kus chvostu.
@Zkai já taky koukala z oken, všude ohňostroj a lidi nikde. Asi to tam prostě odnesou, položí a bednu zapálí
Za mě taky divný druh zábavy. ![]()
@ugluk ty jo gratuluju! na co jste koukali? my tu už hodinu vybíráme… ![]()
Tak a začíná mi noční…dítě vzhůru a spát po tom vzrušu nebude ![]()
Jsem za něj ráda,že měl zážitek ale teď bych šla spát já ![]()
@madlicka no, najdi něco, co bude bavit dva dospělý a sedmiletou holčičku
Vyštrachala jsem Stardust a spokojenost.
A to já se jdu zakrtkovat, rachot je tedy furt, ale vzhledem k hodině mi to k vytuhnutí asi vadit nebude. Jestli přijde domu soused nade mnou, tak to bude horší
podezřívám ho, že po nocích skáče přes švihadlo v lyžákách a na schodech v chodbě se mu pravidelně vysypávají boulingové koule… Snad už brzy dospěje..
My jsme se vyvetrali venku. A moje decka vypadaji, ze nechteji spat, chteji retro pisnicky na Nove.
@Zkai píše:
A to já se jdu zakrtkovat, rachot je tedy furt, ale vzhledem k hodině mi to k vytuhnutí asi vadit nebude. Jestli přijde domu soused nade mnou, tak to bude horšípodezřívám ho, že po nocích skáče přes švihadlo v lyžákách a na schodech v chodbě se mu pravidelně vysypávají boulingové koule… Snad už brzy dospěje..
Taky jsem sama.Deti u tatínka..
Já zalezla do peřin a v 20 spala.Nejak mě to letos nebere
Já se přiznám, že jsem si šla ve 21:15 spát
Manžel mě uložil, děti už spaly. Pak nás všechny vzbudil na ohňostroj. Teď koukám na YouTube na film pro pamětníky. Dnes jsem fakt musela jít spát, protože jsem celý den lyžovala. Je to milá diskuze a já jsem ráda, že nejsem jediný podivín, co dneska trošku zaspal ![]()
Doteď jsem žehlila. Společnost mi v obýváku dělá nejstarší syn, ostatní včetně manžela asi od deseti chrní. Do zpěvu mi teda dvakrát není ![]()
@ugluk u nás takhle funguje Pán rstenů, Hobit a Harry Potter. Jak jsi daleko s tím těhotenstvím?