Je dnes také někdo sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68929
31.12.18 23:45

S chlapem a dítětem, právě jsme dokoukali druhý film, co jsme si vybrali, o půlnoci přiťukneme, zapálíme prskavku, koukneme, jak mají všichni kolem potřebu vyhazovat prachy do vzduchu… pohodička 8) I nealko, jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.12.18 23:47

Já já já! Kluk se držel statečně a az teď to zalomil. Akorát od nás z oken není nic vidět. Nuda. Lahev mám. Koukam na Červeného trpaslíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.1.19 00:05

Se tu jak stará bába vyklánim z balkonu a na to jakej je to rachot, tak jsem viděla jen kus chvostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.1.19 00:15

@Zkai já taky koukala z oken, všude ohňostroj a lidi nikde. Asi to tam prostě odnesou, položí a bednu zapálí :think: Za mě taky divný druh zábavy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
1.1.19 00:15

@ugluk ty jo gratuluju! na co jste koukali? my tu už hodinu vybíráme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.1.19 00:20

Tak a začíná mi noční…dítě vzhůru a spát po tom vzrušu nebude :roll:
Jsem za něj ráda,že měl zážitek ale teď bych šla spát já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
1.1.19 00:25

@madlicka no, najdi něco, co bude bavit dva dospělý a sedmiletou holčičku :lol: Vyštrachala jsem Stardust a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.1.19 00:32

A to já se jdu zakrtkovat, rachot je tedy furt, ale vzhledem k hodině mi to k vytuhnutí asi vadit nebude. Jestli přijde domu soused nade mnou, tak to bude horší :mrgreen: podezřívám ho, že po nocích skáče přes švihadlo v lyžákách a na schodech v chodbě se mu pravidelně vysypávají boulingové koule… Snad už brzy dospěje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.19 00:32

My jsme se vyvetrali venku. A moje decka vypadaji, ze nechteji spat, chteji retro pisnicky na Nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
1.1.19 00:34
@Zkai píše:
A to já se jdu zakrtkovat, rachot je tedy furt, ale vzhledem k hodině mi to k vytuhnutí asi vadit nebude. Jestli přijde domu soused nade mnou, tak to bude horší :mrgreen: podezřívám ho, že po nocích skáče přes švihadlo v lyžákách a na schodech v chodbě se mu pravidelně vysypávají boulingové koule… Snad už brzy dospěje..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
1.1.19 00:46

Taky jsem sama.Deti u tatínka..
Já zalezla do peřin a v 20 spala.Nejak mě to letos nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
1.1.19 00:48

Já se přiznám, že jsem si šla ve 21:15 spát :mrgreen: Manžel mě uložil, děti už spaly. Pak nás všechny vzbudil na ohňostroj. Teď koukám na YouTube na film pro pamětníky. Dnes jsem fakt musela jít spát, protože jsem celý den lyžovala. Je to milá diskuze a já jsem ráda, že nejsem jediný podivín, co dneska trošku zaspal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.1.19 01:48

Doteď jsem žehlila. Společnost mi v obýváku dělá nejstarší syn, ostatní včetně manžela asi od deseti chrní. Do zpěvu mi teda dvakrát není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.19 03:24

Ne,

nejsem sama,ale chtěla bych. :oops:

• Citovat
  • Upravit
7354
1.1.19 14:34

@ugluk u nás takhle funguje Pán rstenů, Hobit a Harry Potter. Jak jsi daleko s tím těhotenstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová