Je lepší odejít??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
6.7.16 13:46

Já bych si s ním nedělala ani první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
6.7.16 13:46
@Anonymní píše:
Ozivuji… mam problem. S chlapem jsem 4 roky. Prvnk rok katastrofa same rochody a slepovani, moc jsem ho chtela i pres velky vekovy rozdil. Pak jsem zvazovala zda by nebylo lepsi odejit nez zit s clovekem, ktery nevi co chce. Tenkrat chodil casto pit. Pak jsem ale otehotnela. Rikala jsem si asi poselstvi, ze mam zustat. I kartarka rikala ze jsme osudovi a ze jsme se nasli. Rikala jsem ze to vse snad bude lepsi. Posledni mesic tehotenstvi hpcjodil chlastat kazdy vikend a ja kazdy vikend bulela doma jak zelva :-( rodina daleko a kamaradky temer zadne v novem bydlisti. Pak se nam narodil syn, byl hodne uplakane miminko a narocne. I kamaradky rikaly ze jsem si to vyzrala. Po pul roce jsem se naucila nejak fungovat a bylo vse fajn. Chlap i prestal chodit chlastat. Jenze od synovych prvnich narozenin ma jen spoustu prace a ja su uplne na vse sama. Ano chapu ze ma prace hodne ale i na vylety ho premlouvam dva tydny predem a stejne to zkonci hadkou kvuli kravine. Nic mene nyni jsem zamilovana do jineho :-( tak jsem si rikala zda odejit ci zustat kvuli synovi. Ano pristavujeme a je mi bkbe jit lryc bo se citi. Zodpovedna za novou stavbu. Mozna je to k tim zr mi to chlap porad predhazuje ze to dela pro nas. Svatba je u nas terno a druhe dite jakby smet. Ja pk druhem ditezi moc touzim syn uz ma pres dva roky a rada bych mu poridi! a sourozence. S chlapem se o tomto babit neda. Ano ma sve roky a dve deti z minulejo manzlestvi (dospele). Ja jen nedokazu si predstavit ze se tu zakopu na dalsich x let a bez svatby a dalsiho ditka :-( jsem z toho strasne nestastna. Ani mi nejde o to ze jsem zamilovana do jineho…dala bych cokoliv za to byt s malym sama a ne byt buzerovana ze neni nakoupeno, uklizeno, vyprane a dalsich x veci. Kolikrat se nekde s malym zdrzime venku a hold nestihnu vse :-( kamaradky radi odejit protoze vi jak to tu ty 3 roky mam a jaky je chlap. Ja ani envim zda mu verim. Byval suknickar a nedavno mi znama rikala ze se o nem zase rika ze cjodi do bordeku a flirtuje s mladyma zabama (21let). Ano mam postavu po tehostensvi zhuntovanou ale s ti. Nic extra neudelam :-( rika jak nas ma rad a vse ale me to nejam nestaci. Pred rokem jsem i nasla sms od jedne zenske z bordelu to mi tvrdi ze uz to utnul a ze s ni nic nemel od doby co jsme spolu :-( ja nevim. Nerada lozim lidem do mobiku ale tenkrat me strasne nastval. Doted je mi za to hamba. Asi ybch rada byla s malym sama :-( je nam dycky nejlepe kdyz odjede pryc :oops: na jednu stranu si ale rikam ze nechci mu brat tatinka :-( a zda neni lepsi to tu proste nejak prezit a druhe ditko pripadne svatbu s jinym hold posunout tak za 15let az bude prcek velky :-( treba najdu pana praveho a nebo taky ne, ze. Jsem z toho vseho strasne zmatena. Mluvit se s nim o tom ned. On vi ze nikdy neodejdu kvuli malemu. Pochazim z rozvedene rodiny a vim jake to je byt bez taty :-( ale take vim jake to je byt bez sourozencu :-( jenze po skoro 50letem chlapovi chtit dalsi jr na palici :-( akor kdxz ma ted vlastne deti 3 :-( co byste delaly vy? Nebo co ste delaly pokud to nekdo zazil :,(

Jo není nad to řídit si svůj život podle kartářky 8o :zed: No rozhodně bych nešla ani do svatby, ani do druhého dítěte, v takovéhle situaci- nejdřív si rozhodni, co chceš. Zůstávat ve vztahu jen kvůli dítěti je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
6.7.16 13:47
@Anonymní píše:
Ozivuji… mam problem. S chlapem jsem 4 roky. Prvnk rok katastrofa same rochody a slepovani, moc jsem ho chtela i pres velky vekovy rozdil. Pak jsem zvazovala zda by nebylo lepsi odejit nez zit s clovekem, ktery nevi co chce. Tenkrat chodil casto pit. Pak jsem ale otehotnela. Rikala jsem si asi poselstvi, ze mam zustat. I kartarka rikala ze jsme osudovi a ze jsme se nasli. Rikala jsem ze to vse snad bude lepsi. Posledni mesic tehotenstvi hpcjodil chlastat kazdy vikend a ja kazdy vikend bulela doma jak zelva :-( rodina daleko a kamaradky temer zadne v novem bydlisti. Pak se nam narodil syn, byl hodne uplakane miminko a narocne. I kamaradky rikaly ze jsem si to vyzrala. Po pul roce jsem se naucila nejak fungovat a bylo vse fajn. Chlap i prestal chodit chlastat. Jenze od synovych prvnich narozenin ma jen spoustu prace a ja su uplne na vse sama. Ano chapu ze ma prace hodne ale i na vylety ho premlouvam dva tydny predem a stejne to zkonci hadkou kvuli kravine. Nic mene nyni jsem zamilovana do jineho :-( tak jsem si rikala zda odejit ci zustat kvuli synovi. Ano pristavujeme a je mi bkbe jit lryc bo se citi. Zodpovedna za novou stavbu. Mozna je to k tim zr mi to chlap porad predhazuje ze to dela pro nas. Svatba je u nas terno a druhe dite jakby smet. Ja pk druhem ditezi moc touzim syn uz ma pres dva roky a rada bych mu poridi! a sourozence. S chlapem se o tomto babit neda. Ano ma sve roky a dve deti z minulejo manzlestvi (dospele). Ja jen nedokazu si predstavit ze se tu zakopu na dalsich x let a bez svatby a dalsiho ditka :-( jsem z toho strasne nestastna. Ani mi nejde o to ze jsem zamilovana do jineho…dala bych cokoliv za to byt s malym sama a ne byt buzerovana ze neni nakoupeno, uklizeno, vyprane a dalsich x veci. Kolikrat se nekde s malym zdrzime venku a hold nestihnu vse :-( kamaradky radi odejit protoze vi jak to tu ty 3 roky mam a jaky je chlap. Ja ani envim zda mu verim. Byval suknickar a nedavno mi znama rikala ze se o nem zase rika ze cjodi do bordeku a flirtuje s mladyma zabama (21let). Ano mam postavu po tehostensvi zhuntovanou ale s ti. Nic extra neudelam :-( rika jak nas ma rad a vse ale me to nejam nestaci. Pred rokem jsem i nasla sms od jedne zenske z bordelu to mi tvrdi ze uz to utnul a ze s ni nic nemel od doby co jsme spolu :-( ja nevim. Nerada lozim lidem do mobiku ale tenkrat me strasne nastval. Doted je mi za to hamba. Asi ybch rada byla s malym sama :-( je nam dycky nejlepe kdyz odjede pryc :oops: na jednu stranu si ale rikam ze nechci mu brat tatinka :-( a zda neni lepsi to tu proste nejak prezit a druhe ditko pripadne svatbu s jinym hold posunout tak za 15let az bude prcek velky :-( treba najdu pana praveho a nebo taky ne, ze. Jsem z toho vseho strasne zmatena. Mluvit se s nim o tom ned. On vi ze nikdy neodejdu kvuli malemu. Pochazim z rozvedene rodiny a vim jake to je byt bez taty :-( ale take vim jake to je byt bez sourozencu :-( jenze po skoro 50letem chlapovi chtit dalsi jr na palici :-( akor kdxz ma ted vlastne deti 3 :-( co byste delaly vy? Nebo co ste delaly pokud to nekdo zazil :,(

co bych dělala? já bych si s nim ani nezačala. Co na něm bylo někdy tak super. nečtu tam žádná pozitiva :? Měla jsi to ukončit hned na začátku, on tě asi bere jen jako další dítě a ty si necháš s. át na hlavu, hodně štěstí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.7.16 13:48

Minulost nezměníš, ale budoucnost můžeš. Odešla bych od něj, pokud bych se o sebe a dítě dokázala sama postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 13:51

Nemam mi! ence. To ze jsem zamilovana ze me jeste nedela snad cloveka co podvadi. Ne vzdy je vse o sexu. Dekuju ano mohu si za vse sama. Omlouvam se ze jsem se zeptala. Citim se tu stejne jako doma. Vsude samy pranyr :-( a ano jsem naivka co si mys! ela ze chlapa zmeni a kdo z vas se o to v mladi nepokusil? Myslim ze nejsem jedina co mela ruzove bryle a rikala si ze se to zmeni. A ono co mama me! a zase pravdu. Jen jsem ji to nechtela verit. A ptala jsem se na odchod do sveho vlastniho ci zustat s nim. Nemljvim o tom ze bych se mela davat dokupy s dalsim. Jen je mi lepe samotne :-( no nic dekuji. Tam sj tk vyzeru do konce.za chyby se prece plati

• Citovat
  • Upravit
2698
6.7.16 13:58

Zamilovanost je k nicemu. Clovek pak nevidi veci strizlive ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.7.16 13:58

Zalezi na mnoha okolnostech. Mas kam jit? Postaras se o sebe a dite? Jaky je tata? To ze se rozejdete, jeste neznamena, ze maly prijde o otce. Muze ho navstevovat, brat na vylety. Na svatbu a druhe dite se neohlizej. Byla by asi blbost si poridit dalsi v tehle situaci, ne? Nevim kolik ti je, ale pokud jsi mlada, rozchod bude nejspis otazkou casu. Nevim co poradit, rozhodnout se musis ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.16 14:04
@Anonymní píše:
Nemam mi! ence. To ze jsem zamilovana ze me jeste nedela snad cloveka co podvadi. Ne vzdy je vse o sexu. Dekuju ano mohu si za vse sama. Omlouvam se ze jsem se zeptala. Citim se tu stejne jako doma. Vsude samy pranyr :-( a ano jsem naivka co si mys! ela ze chlapa zmeni a kdo z vas se o to v mladi nepokusil? Myslim ze nejsem jedina co mela ruzove bryle a rikala si ze se to zmeni. A ono co mama me! a zase pravdu. Jen jsem ji to nechtela verit. A ptala jsem se na odchod do sveho vlastniho ci zustat s nim. Nemljvim o tom ze bych se mela davat dokupy s dalsim. Jen je mi lepe samotne :-( no nic dekuji. Tam sj tk vyzeru do konce.za chyby se prece plati

Odejdi jestli mas kam. Vyres si svereni do pece, alimenty a zij v klidu a pohode, on se objevi lepsi chlap a tatinek pro druhy ditko ;)
Mam to doma dost podobny, vlastne skoro stejny. Uz se odhodlavam pul roku :zed: takze se mi to dobre radi :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
6536
6.7.16 14:46

Zakladatelko, bude ti líp bez něj, nedávej na to, že ti u kartářky vyšel jako osudový chlap. Máš svůj rozum a ten použij. On se nechová jako milující člověk, a kdyby byl tak to zde nemáš potřebu rozebírat. Takže sama vidíš, že něco teda u váš téměř vše není v pořádku. Hlavně si s ním nepořizuj další dítě a neber si ho, on se nezmění. Jen ty pak budeš sama na dvě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.7.16 15:21

Jestli se ve vztahu necitis dobre a vyhled na zlepseni neni, tak odejdi. Ja bych v tomhle zit nechtela a taky bych nezila. Synovi tatu nevezmes.
A ridit se podle kartarky, to je teda. Osudovy chlap snad vypada jinak. Ale to je ted jedno.
Zarid si zivot bez nej, a casem treba prijde nekdo jiny, lepsi

• Citovat
  • Upravit
7.7.16 19:19

Milá anonymní ženo,
reaguji na ten první příspěvek: Nemáš se za co stydět. Je vidět, že tě to trápí a chceš to řešit a to je dobře a to je hlavní.
Na hádky vždycky musí být dva, to nikdy není vina jen jednoho člověka. Ty jsi ta, které to vadí, ty jsi ta, která to chceš řešit (a za to ti tleskám, protože není nic smutnějšího, než si pak klást za vinu nějaké poškození nervů a psychického stavu u syna, které navíc může být již nevratné). Snaha o to to řešit bude tedy asi na tvé straně výraznější.
A řešení by to chtělo, protože pokud si zvyknete se bavit tímto způsobem, kdy místo konverzace na sebe štěkáte, velmi špatně se to odvyká. Pozor též na tón hlasu, tón hlasu je mnohem důležitější, lidi vnímají z 80% tón a jen ze 20% to, co říkáš.
To, co řešíte, jsou jen zástupné důvody, to jistě víš, že nejde o fixky a podobné hlouposti. Kéž byste byli schopni si bez urážení říci, co vás dva trápí. To je potřeba se naučit a cvičit to.
Zkus, jestli aspoň ty sama jsi schopna se pár dní ovládat a nedělat to. A pozoruj, co se vlastně děje, dobře si všímej, kdy je muž (přítel) v pohodě a naopak a co s tím souviselo a souvisí, kdy je to horší a kdy lepší - klidně si to piš, i během toho psaní vyplynou souvislosti, které v afektu nevnímáš. Teď jsi naštvaná, tak ti to přijde strašné, ale ono se to mění.
Možná časem vypozoruješ, že když muž přijde z práce, chce mít svůj klid 1-2 hodiny a pak začne fungovat, nebo že stačí, když si každý z vás jednou týdně někam vyrazí na odpoledne či večer s přáteli, abyste si každý odpočinul, nevím. Pozoruj, kdy hraje hry, jak dlouho. Je něco jiného, když je někdo patologický hráč, který nedělá nic jiného a někdo, kdo se jen potřebuje nějak zklidnit po návratu z práce.
Zkus si o tom s mužem promluvit, co vlastně jeho i tebe doopravdy trápí.
Jistě ani on není hrdý na komunikaci, kterou teď vedete. Něco jiného chceš ty a něco on. Jde o to to nějak sladit. A říci to normálně, bez křiku, neřešit tohle, když jste naštvaní, ale když je nějaká pohoda.
Udělej třeba večeři, večer místo tv si pusťte hezkou hudbu při svíčkách nebo se jděte projít. Řekni mu, že tě to a to mrzí a že vidíš, že ho něco trápí, když se takhle chová, že bys byla ráda, aby se ti nebál to říct. Ale pak to od tebe chce, abys to uměla přijmout, ne mu hned skočit do řeči a začít, co trápí tebe, nebo dokonce křičet. Ne, vyslechnout, neskákat do řeči, projevit pochopení. Umět někomu něco říct bez strachu a otevřít se, to je hodně o tom druhém, jestli to umí přijmout.
A pak tepve říct, co trápí tebe. Bez urážky (ty jsi sprostý, hrozný, líný, hloupý), ale konkrétní projevy - vadí mi, když děláš, říkáš to a to a připojit, jak se při tom cítíš, když to dělá.
Pak by měla následovat nějaká dohoda a kompromis, kdy každý trochu ustoupí. V té dohodě by mělo být i nějaké řešení domácích povinností, pokud je to třecí plocha.
Jste rodiče, ze vztahu se neutíká hned při prvních problémech. Každý se okouká a bylo by to za 2-3 roky stejné, ale horší v tom, že další chlap nemusí mít vztah k synovi už žádný. S novým vztahem nepřijde zázračné řešení, ale většinou velmi brzy zjistíš, že jsi tam, kde jsi byla před tím, protože sis vybrala podobného chlapa a reaguje na tebe podobně. Proč se to tedy nenaučit hned? Nebo to aspoň nezkusit?
Pokud to nepůjde, domluvte se na návštěvě manželské poradny, i toto se tam řeší a učí se komunikovat a dělat dohody.
A pokud už vztah je definitivně rozhašený, jste schopni si to tam při konzultacích uvědomit a kultivovaně se rozejít tak, aby z dítěte po rozvodu nebo rozchodu nebyl rozklepaný, depresivní neurotik, takže i v tom je poradna výhra.

Příspěvek upraven 07.07.16 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
7.7.16 19:33
@brisco píše:
To je fakt, Ty jsi primárně doma na to, aby jsi se starala o dítě. Ne abys šurovala, vyvářela, žehlila atd. tak se podle toho zařiď. Starej se o něj, choď s ním do nějakých kurzů…postarej se o sebe a o dítě a on ať si vybere jestli si uvaří nebo bude hrát.
I když, prý nějaký Japonec u hraní PC her umřel, na dehydrataci :think: :mrgreen:.

8o tomu říkám umřít na závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
7.7.16 19:43
@Anonymní píše:
jééé Terko moc děkuji, uvědomuji si to, pořád si říkám, nebudu se rozčilovat kvůli blbostem, budu se chovat mile a pak buch a je to v tahu, trpělivost jsem někde ztratila :lol:

Jde o to, jestli se rozčiluješ kvůli blbostem nebo kvůli principu a na těch blbostech se to jen odráží (problém je původně někde úplně jinde.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
7.7.16 19:54

@Swami Harashimi jsi psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová