Je mi 25 a nikdy nechci děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
24.9.23 16:30
@Ja1998 píše:
@MermaidMotel já spíš řeším jestli tam jít a nebo se podívat po někom jiném, protože se choval, jak kdybych byla kus hadru. :,(

Nechápu o čem přemýšlíš. Chceš, aby tě řezal někdo, kdo se chová, jak popisuješ?

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
24.9.23 16:44

Máte na to plné právo, ale zvolte jinou kliniku. Představte si, že by ten zákrok dělal ten doktor se sestrou…

@Ja1998 píše:
Dobrý den/ Ahoj,
Jak začít…
Od mala nemám ráda děti. Nikdy jsem si nehrála s kočarkem atd. Antikoncepce mi žádná nesedí. Jednou jsem otěhotněla přes hormonální tělísko a jednou přes prášky. V obou případech jsem šla na potrat. Takový pocit úlevy jsem nikdy nezažila. Řekla jsem si, že se nechám sterilizivat. Chtěla jsem ji už ve 22 letech, ale rodina prosila, ať chvíli počkám. Je mi bez pár měsíců 26 let a stav se nezměnil. Miluji svobodu, výlety, skvělého přítele…
Přijela jsem na soukromou kliniku a tam jsem dostala ohromný kapky, co jsem si to vymyslela za blost. Doktor mě chtěl pomalu poslat na psychiatrii. Samozřejmě, že jsem si stěžovala p. Ředitelovi, který mi sám řekl, že na ni mám nárok. Samozřejmě, že mudr se choval se sestrou, jako, kdybych byla kus hadru. Prý by svojí dceru seřezala. Děti jsou dar a poslání. Šli by jste tam na zákrok? Moc děkuji za Váš názor.
  • Citovat
  • Upravit
5629
24.9.23 23:05
@Monchichik píše:
@Kfětoslava Tak když se nechá sterilizovat, má vyřešeno…změnit názor už nebude moci…ale asi ví co chce, ne? jinak by to nedělala…

Tak přes ivf to půjde i pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
24.9.23 23:07
@Monchichik píše:
@Kfětoslava Tak když se nechá sterilizovat, má vyřešeno…změnit názor už nebude moci…ale asi ví co chce, ne? jinak by to nedělala…
Tak přes ivf to půjde i pak…
@Ja1998 píše:
@Monchichik on byl první, kdo mi na prvním rande řekl, že nechce děti. Je o mnoho let starší. Proč nejde na zákrok on? Protože já nechci. Aby nikdy nemohl říct, že to udělal kvůli mě…

Tak ti gratuluju. Budeš bezdetna a na krku staryho dědka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
24.9.23 23:11
@Ja1998 píše:
Dobrý den/ Ahoj,
Jak začít…
Od mala nemám ráda děti. Nikdy jsem si nehrála s kočarkem atd. Antikoncepce mi žádná nesedí. Jednou jsem otěhotněla přes hormonální tělísko a jednou přes prášky. V obou případech jsem šla na potrat. Takový pocit úlevy jsem nikdy nezažila. Řekla jsem si, že se nechám sterilizivat. Chtěla jsem ji už ve 22 letech, ale rodina prosila, ať chvíli počkám. Je mi bez pár měsíců 26 let a stav se nezměnil. Miluji svobodu, výlety, skvělého přítele…
Přijela jsem na soukromou kliniku a tam jsem dostala ohromný kapky, co jsem si to vymyslela za blost. Doktor mě chtěl pomalu poslat na psychiatrii. Samozřejmě, že jsem si stěžovala p. Ředitelovi, který mi sám řekl, že na ni mám nárok. Samozřejmě, že mudr se choval se sestrou, jako, kdybych byla kus hadru. Prý by svojí dceru seřezala. Děti jsou dar a poslání. Šli by jste tam na zákrok? Moc děkuji za Váš názor.

Tak běž jinam… nejseš jediná, nevím co řešíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.9.23 23:17
@Ja1998 píše:
Dobrý den/ Ahoj,
Jak začít…

Být tebou zkusím před tímto nevratným rozhodnutím prvně absolvovat alespoň třeba rok intenzivní terapie abys přišla na to jestli je to opravdu správná volba nebo jestli tyto pocity nejsou třeba následky nějakých skrytých traumat. Mnohdy si ani neuvědomujeme jak moc na nás věci mohly zapůsobit, neumíme to vnímat, máme to zažrané hluboko pod kůží i když nevědomě. Je samozřejmě možné, že i tak dojdeš k závěru, že sterilizace je pro tebe nejlepší volba. Ale dala bych si být tebou ten čas s odborníkem, aby sis byla opravdu jistá.

• Citovat
  • Upravit
2129
25.9.23 07:47

Dobře, však děti neměj, není to dáno zákonem, že každý musí mít. Já jedno dítě mám, nesmírně můj život obohatilo, snažím se dát světu dobrého člověka, ale chápu, že někdo to má jinak. Ale s tou sterilizací bych přece jen počkala. Vždyť se chraň a nemusíš se obávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
25.9.23 08:03
@Kfětoslava píše:
Měla jsem dvě kamarádky, které chtěly být bezdětné. Jedna si pořídila dítě ve 35 a druhá ve 46. Tolik k tomu nikdy

Já to stejne, kamaradka v 33 NIKDY deti nechtela. Po pěti letech má dvě a je šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.9.23 09:42
@Ja1998 píše:
@Monchichik on byl první, kdo mi na prvním rande řekl, že nechce děti. Je o mnoho let starší. Proč nejde na zákrok on? Protože já nechci. Aby nikdy nemohl říct, že to udělal kvůli mě…

Hm. Tak abys mu jednoho dne neřekla, že jsi šla na zákrok kvůli němu ty. On je o dost starší, tak ví, že děti nechce. Ale ty jsi mládě. Změnit názor můžeš a co pak? Tohle je nezvratný zákrok. Měla bys počkat několik let a do té doby se chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí