Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na EM jsou k tomu přímo vysvětlující články:
https://www.emimino.cz/…ani-vajicka/
Navíc je tady na toto téma X diskuzí, stačí zadat do vyhledávače:
https://www.emimino.cz/…acni-371311/
@Mandarinka104 ja se ptam na skutečnosti ostatních, na těch stránkách sou jen obecné informace ale jinak děkuji
@Anonymní píše:
@Mandarinka104 ja se ptam na skutečnosti ostatních, na těch stránkách sou jen obecně informace ale jinak děkuji
Když si zadáte nahoře ve vyhledávači téma: Uhnízdění vajíčka nebo nidace, tak vám vyjede spooooousta diskuzí, kde se rozebírají zkušenosti ostatních. Je to tady docela často a pořád dokola.
Nicméně nidační krvácení netrvá několik dní v kuse jako menstruační krvácení, to si musíte uvědomit. Nidační krvácení má být krátké a jednorázové (jednodenní). Vajíčko naruší cévky ve sliznici dělohy, takže by to bylo světle červené nebo růžové, ne hnědé jak píšete.
@Mandarinka104 děkuji mockrát ale pokud se vás můj potaz nejak dotkl nebo neco, nemusela ste vubec reagovat kdyz je toho tu spoooosty jak rikate ale myslim ze kazdy si o tom rad popovida kdyz nevi…
Ano hnědý byl ve čtvrtek a v pátek. Od soboty od večera je vždy slabé růžový papír i dnes jak sem psla…
@Nikolka272 Váš dotaz se mě nedotkl. Jenom když někdo napíše nesmysly, tak se to špatně čte. Vy si o tom nechcete popovídat, z vašeho dotazu jde strašně poznat, že od zdejších žen chcete potvrdit, že je to nidační krvácení. A to je rozdíl.
Já jsem vám napsala, že to v podstatě není nidační krvácení a vám se to moc nelíbí, tím stylem mi odepisujete a čekáte na někoho, kdo vám to potvrdí. Ale nidační krvácení netrvá 5 dní v kuse jako bohužel, budete se s tím muset smířit. Někdo třeba nemá vůbec nidační krvácení, je to spíše výjimka, není to pravidlo. MS krvácení trvá třeba 5-7 dní. A před MS se špiní, spíše se vám dostaví MS.
Nidační krvácení je jednorázové jemné zašpinění/zakrvácení (pokud máš třeba sklony k horší krevní srážlivosti, tak i silnější, ale každopádně jednorázové). Takže příčinu tvého špinění bych hledala jinde.
Jedno bych řešila a to „že to budú řešit až mi nedojde menstruace“..usetris si tím hodně ale hodně nervů..
@Mandarinka104 i tady..
![]()
Vy se nechte někde vyšetřit. Jste snad ve všech diskuzích a všude zla, jízlivá a protivná
@Anonymní píše:
@Mandarinka104 i tady..![]()
![]()
![]()
Vy se nechte někde vyšetřit. Jste snad ve všech diskuzích a všude zla, jízlivá a protivná
Moc úsměvné, zase anonym
kdopak to bude DandátkoP nebo Bellamia? Tohle je neuvěřitelně dětinské chování. Měla byste se stydět a rychle se vzpamatovat. @admin uvidí, že mě pronásledujete z diskuze do diskuze a cíleně napadáte. Když vám to zato ale stojí ok, ikdyž nevím, proč jste mnou tak posedlá. Píšu normální příspěvky a vy na ně nemusíte reagovat. Nahlášeno, pá ![]()
@Anonymní píše:
@Mandarinka104 i tady..![]()
![]()
![]()
@admin napadani uživatele
Nidační krvacení je možné mít více dní v kuse! U mě ještě s dalšími příznaky trvalo 6 dní ![]()
Dobrý dne chtela bych se zeptat, je možné trvání nidačního krvaceni 5 dní? Čtvrtek, pátek hnědý vytok sobota odpoledne nic a večer na záchodě na papíře svele růžové a neděle to samé…
Příspěvek upraven 26.02.24 v 11:59