Je možný první příkrm na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
23.7.13 04:41

@katka379
A tvuj malej spi s vama v posteli nebo v tom kocaru? Mne by to nevadilo, kdyby spala s nama, ale ona byla nonstop prisata takze jsem se nemohla pohnout :roll: jinak by me to i bavilo, ze si ji muzu muckat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
23.7.13 21:43

@randr Malý spí s náma v posteli. V kočárku spal tak do těch 8 měsíců a potom, ze dne na den už mi tam na noc nemohl usnout, takže už jsem nevěděla co teda, tak jsem ho dala mezi nás a on usnul :lol:. Akorát teď, jak už je dost akční, tak před spaním blbne a až pak to zalomí. Naštěstí to netrvá zase až tak dlouho…dneska byl fest unavený a usnul tak asi za 5 minut…ale většinou poskakuje tak těch 20 minut pak to zalomí. V noci se sem tam budí, ale nic dramatického. Mně to až tak nevadí, že s náma spí, ale v té postýlce je to už pak u toho většího děcka přece jen lepší, on se většinou hodí do úhlopříčky a malém by nás pinďa vytlačil z postele :lol:. Takže pokud se ti malá naučí na postýlku, tak je to ideální :palec:. A přes den spí většinou v kočárku…v naší posteli usne, ale hůř než v noci, někdy si i pobrečí, jak se brání spánku…a pak je schopen chrápat i 2,5 hoďky :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1674
1.8.13 20:42

@katka379
Ahojky, tak jsem tady zase po delsi dobe :roll: chvili nam to fungovalo, mala usinala tak do pul hodiny po treba 4 polozenich, kolem te 6te rano nekolikrat i uplne sama. Ale posledni dobou se to zase pokazilo. Usina mi teda uz u kase, je uplne mrtva, polozim, brekne, spi. Ale max hodinu, nekdy i jen pul. Pak se vzdycky probudi a nechce spat treba dve hodiny :,( vubec nevim co s tim. Zacala jsem davat na obed zeleninu, tak ji malinko trapi brisko, tak nevim, jestli to muze mit spojitost. Taky mi skoro nespi pres den, rehab sestra mi kvuli hlvicce na stranu zakazala spani v satku, takze musim uspavat u prsa i pres den, v ruce ji neunesu. Spi tak max 20 minut. Nekdy jsem uz strasne unavena, ze si jdu lehnout s ni, samozrejme na prsu, coz je spatne, jenze proste uz nemuzu a jinak si neodpocinu, protoze jinak proste nespi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
1.8.13 22:08

Ahojky, teda já myslela, že už máte doma pohodu, když ses neozývala a ono tohle :think:. Kolem toho půl roku se děckám to spaní mění a může se stát, že se více budí…u nás to tak bylo, do toho 8. měsíce se budil furt a proto spal v tom kočárku :zed: Možná je to u vás i tou zeleninkou, nebo by to mohlo být i těmi vedry, co teď byly - to dostala hysteráky v noci i moje neteř, která od malinka usíná a spí úplně sama. No a přes ten den, to je naprd - náš malý spal dobře v kočárku, ale to jsi myslím už někde psala, že malá taky neusne. Nevím no, asi bych v tu noc postupovala pořád stejně a doufala, že se to zase vrátí k předchozímu stavu. A přes den bych ji asi nechala na tom prsu, ať si taky odpočineš…taky jsem to tak občas dělala, když měl malý ten ekzém fakt špatný a taky přes den nespal…A nebo nevím, co zkusit tu hacku, to si holky hodně chválí…No úplně ti rozumím a umím si představit, jaká je to pakárna…u nás to pominulo kolem toho 8. měsíce. Teď spí relativně dobře, ale s náma v posteli a přes den v kočárku, což taky není ideální :nevim: Držím palce, ať to brzy přejde! A pevné nervy :hug:

• Citovat
  • Upravit
1674
1.8.13 23:12

@katka379
No s tou hackou by myslim byl stejnej problem jak s satkem - hlavicka k jedny strane :( dnes usnula v 19:30, v 20 se probudila a pak cca 20:45, zatim spi, no tak uvidime :think: pres ten den fakt nevim, asi ji budu u toho prsa muset obcas nechat, jinak bych se zcvokla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
4.9.13 14:15

@randr Zdravím :) Tak jste na tom? Už se holčička umoudřila a líp spinká? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1674
4.9.13 19:54

@katka379
Cauky, no je to lepsi, vetsinou tak hodinu po snedeni kase usne, probudi se po 20ti minutach, pak ji zas uspim akdyz ji netrapi brisko tak spi do 4-6ti, kdy ji nakojim aspi do 7:30 cca. Nekdy kdyz jsem unavena, dam si ji v tech cca5 trebado postele a spime do 9:00 :oops: ale abych ji polozilado postylky a odesla a ona tam sama usnula, to je porad nerealny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
4.9.13 20:55

@randr Ahojky, ale tak spí docela hezky, některé děti spí mnohem hůř. Spaní do 9.00 - to je super :palec: Náš spí pořád s náma, ještě furt mu rostou ty zuby tak to nechávám být. Někdy spí celou noc, někdy se třeba jednou vzbudí, a sem tam se vzbudí a čumákuje i 3 hoďky, než zase zabere…asi když ho to více bolí. Ale začal celkem dobře usínat, sedne mi do klína, chytí plyšáka a do 5 minut je tuhý :lol:. Přes den spí už jen jednou a to taky takhle usíná. Tak to tak nechávám, nijak zvlášť mě to neobtěžuje. Tak držím palce, ať se to u vás lepší :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1674
5.9.13 23:00

@katka379
No tak to mate uplne v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
6.9.13 06:54

@randr No je to mnohem lepší, než když měl kolem toho půl roku :-). Ale dneska byl např. vzhůru asi tak 5×…taky to není pokaždé úplně super spaní, ale jelikož vím, že může být hůř, tak si nestěžuju :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
140
10.11.14 16:14

@Peerla Mám to úplně přesně takové… jsem utahaná a malá by dle mého ještě chtěla papat a už asi nemá moc co. Podotýkám, že má v 5 měsících a 7 dnech ca 9,5 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí