Je nám 12 a 10

1619
19.2.13 05:34

Je nám 12 a 10

Nazdárek, chtěla bych poklábosit s někým kdo má přibližně stejně staré děti jako já.
Tím nechci říct, že mám něco proti maminkám s malými dětmi. Je to tu, ale plné miminek a batolátek a já bych občas potřebovala vědět něco o těch větších dětičkách. Ještě jednoho caparta bych, ale klidně brala.
Tak co kde jste maminy těch našich začínajících puberťáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
19.2.13 06:36

@morčák Mám 15,5 letého pubertáka doma, vcelku pohodář, ale i on je občas na ránu pěstí, viz. dnešní ráno :lol: Ona ta rána vůbec jsou u nás adrenalinová (pro mě) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
19.2.13 06:42

Já mám doma 11 a půl puboše a taky je to občas na ránu. Přesně jak píše KačuliKačka, hlavně rána bývají náročná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 06:45

Ahoj, našé velký bude příští týden deset. U nás jsou rána zatím v pohodě. Zato odpoledne jsou výživný. Dokopat ji k tomu aby se učila je náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 07:07

U nás rána jsou taky v pohodě. Horší je to když přijdou ze školy. Nejdřív na mě vysypou všechny novinky, že to neztačim ani pobrat. U dvojčat to tak bývá, že mluví rychle a jedno přes druhé. No a nejlepší je když dorazí kluk a začne do nich šít. To už ječí jeden přes druhého a jsou na zabití.
V každém období jsem si říkala, že ho nepřežiju a už jsem dvanáct let mamkou a ještě žiju to asi budu hodně odolná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 07:12

Jo a mladá už teď hází takový obličeje že bych jí někdy s chutí přerazila :mrgreen:. A bude hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 07:16

Ty naše taky někdy protočí panenky, že mám někdy strach aby jim nevypadli a úplně je na nich vidět co si asi myslí. Od slova to je hustý to došlo až k tomu mami to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 07:21

Nejhorší je že si úplně přesně pamatuju jak jsem ty samý ksichty házela já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 07:27

Někdy v holkách taky vidím něco ze sebe, ale nechávám si to pro sebe, jistě chápete proč. Nemá cenu se, ale moc rozčilovat dokud je to v mezích. Kolikrát se tomu i zasměju pochopitelně až za rohem i když někdy se neudržim a směju se už před nima. Říkejme si může být hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 07:34

Taky občas nevydržím. Hlavně se „těším“ že bude po tatínkovi. Ten byl v pubertě opravdu na zabití. Obdivuju jeho mamku že to přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 07:38

Tak to jsem zvědavá po kom budou mít tu pravou pubertu naše děti. Já i můj manžel sme byli celkem v pohodě a to říkaj i naše mamči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 07:42

Já tajně doufám že bude po mě. Její táta v šestnácti šel vyvenčit psa a zdrhnul s kamarádama na vandr. Psa uvázal v paneláku k zábradlí a zmizel. Máma sice věděla kam a s kým chce jet ale nedovolila mu to. Tak se sbalil a stejně jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
19.2.13 07:52
Ahojky, máme doma 12letu a k ní ještě další tři ;).Ta nejstarší má pubertální náročnější odpoledne po návratu ze školy.(pravda přivádí svou čerstvě 6letou ségru ze školky).
@morčák píše:
Ty naše taky někdy protočí panenky, že mám někdy strach aby jim nevypadli a úplně je na nich vidět co si asi myslí. Od slova to je hustý to došlo až k tomu mami to neřeš.

Se tu chlámu…u vás taky 8o 8o :roll: :roll:.A to dcera ještě přidala „To máš jedno!“Můj táta jí na to říká „To je dvojí“ :mrgreen:.Nemůže mlčet a přejít to :roll: :roll: :roll:.

• Citovat
  • Upravit
2359
19.2.13 07:57

Na to se taky těším až velká bude vodit malou ze školky. Kolikrát jí tam asi zapomene?? :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.2.13 08:03

Tak se k vám taky přidám. mám skoro 10 letého kluka a 7 letého, ale ten starší to je teda záhul. Ty hlášky co nosí domů se někdy nestačím ani divit 8o. A to že má vyzvedávat mladšího z družiny a vodit ho domů, to už ani neřešíme, protože ho tam vždycky nechal, že on se sním nebude otravovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin