Je nám 12 a 10

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
19.2.13 11:12

Já si musela nechat v 8tř. vysvětlit od učitele matiky rovnice o pohybu, tj. auto jede z bodu A do bodu B atd… umím dost věcí, ale tohle fakt nee :lol: Ale učitel byl dobrý, vysvětlil, já se to naučila abych mu to pak mohla vysvětlit. Takže učení se spolu znám taky.

Nejlepší hláška matikáře na konci devítky…
mu říkám „tak už vám to skončilo, co“
on na to škodolibě „ale vám ještě ne“ :lol:

U nás to bylo:
Co bylo ve škole?
Nic.
Co známky? Žádné.
Máte nějaké úkoly, něco se naučit?
 Ne.

Kouknu do žákajdy a koule sem, čtvera tam, a poznámka, že nemá DÚ jako bonus :cert: Já vzteklá jako čert a dítě naprosto v klidu, co zase šílím… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 11:21

To taky znám.
Máš mít něco na výtvarku?
Ne.
Pak donese poznámku že nemá pomůcky.
Co jí nepřipomenu to nemá. Už jí to dělám i schválně že jí něco nepřipomenu. Jenže kdybych to dělala pořád tak má za chvíli ředitelskou za sklerózu :roll: :roll:

Jo a obaly na učebnice jsou taky téma. Přinesla poznámku že nemá obalenou češtinu. Kdyby se podívala před hodinou do tašky tak tam ten obal našla. Jen se jí sundal. Mají tak pitomý formát učebnice že na něm nic nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 12:19

Holky ty mi řeknou i to co mě nezajímá jako např. kdo co vyvedl, kdo komu co říkal, ale kluk je přesný opak taky to z něj leze jak z chlupatý deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 12:21

Já se taky dozvím jak jí kamarádka naštvala, že kluci se poprali atd. Ale co je důležitý po tom musím pátrat jak detektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 12:28

Tak to na mě holky při těch drbech vychrlí i to důležité. Syn když začal chodit do školy tak mi často na otazky typu co ve škole nebo máte úkol odpovídal nevim musíš se podívat. Teď si už občas zpomene aniž by se musel podívat. Jinak je mu všechno co se školy týká úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 12:33

Nevim je u nás odpověď na to jaký dostala známky. A to dostává tak dvě denně. Z čeho má úkol zatím celkem uhlídám jen občas mi utečou slovíčka z angličtiny který si má dopsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 12:41

Tak znamky si pamatuje až moc dobře akorát někdy dělá, že neslyší hlavně když má známka víc bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.2.13 12:53

Moja na otazku dostala si nejake znamky, odpovie: Pockaj, neviem, musim si spomenut. Jáááj 2 z AJ a 1 z M a asi 2 alebo 3 z CJ ale to neviem isto!!! 8o 8o 8o :zed: :zed: Ja som presne vedela ake znamky mam, to predsa nejde zabudnut po ceste domov 8o Hm, ale asi ano, ide :lol: aspon u mojho dietata :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.2.13 12:55

Ahoj holky, doufám, že se můžu taky přidat. My právě prožíváme tu kritickou 8. třídu. Syn je sice nevlastní, manželův z prvního manželství, ale bydlí s námi, takže si užívám pubertu jako vyšitou. Dcera je v 6. třídě, ale tu má v péči manželova bývalá, takže je u nás jen co 14 dní, s tou to ale zatím tak netříská :mrgreen: No jako bych četla o nás, ty vaše příspěvky, u nás teď frčí hláška, BOŽE, TY SI LAMA(používáno na sestru) :mrgreen: a oči vsloup vidám taky denně, moje mamka tomu říká syndrom bělma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 12:57

Když dostane jedničku tak to hned hlásí. Pětku si taky pamatuje, ale nekřičí to do světa. Ty ostatní známky neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.2.13 12:58

@artepka - syndrom bělma :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je dost rozšírený syndrom okolo 13 rokov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
19.2.13 12:59

@janula34
Naše mladá to má ze školy domů 100 metrů a taky si to nepamatuje. hlavně si nepamatuje známky z češtiny, ty jsou obvykle vyšší :D.

@artepka
syndrom bělma mě fakt pobavil :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.2.13 13:02

U nás je vždycky problém oblíkáni. Třeba včera jsme jeli k našim autobusem, tak jsem mu třikrát řekla v kolik nám to jede, pak jsem chodila pořád upozorňovat kolik už je hodin a v kolik musíme vyjít. On má totiž pořád dost času. Pak už jsem byla s holkama nachystaná, tak jsem mu byla říct, že už jdeme a že sraz na zastávce, tak to se teprve zvedal z židle, my jsme odešly a na schodech už slyším, ježíííííííš kde mám ponožky. No neřešila jsem to, měl dost času :lol: dohnal nás kousek před zastávkou a to už jsem pak poslouchala jen… A co tam jako budeme dělat? To zas bude nuda… A proč tam musím jet… Nikdy se tam nenudí, ale stejně vždycky prudí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.2.13 13:05

Jako bych slyšela naše holky.Tak zatim, musím jít nakoupit a venčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.2.13 13:07

A nejvíc řečí má vždy u utírání nádobí, to je vždy řečí, jako by dostal tu nejtežší práci na světě… :mrgreen: No ale musím ho i pochválit, někdy si fajn pokecáme, když zrovna nemá ty svoje nálady, a mladší dceru (10 měsíců)tu někdy dokonce i pohlídá(tak 5 minut) ale má jí rád a už ji učí lumpárny, nejvíc se ale teší na to, jak jí naučí nosit ji ovladač, to už spolu trénujou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin