Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli můžu být tehotna když se do mě neudelal, bylo to tak dva tydny zpatky a měla jsem pred menstruaci navíc ho tam zasunul jen parkrat více než 5× to nebude a potom si ho sam,,dohonil”. Bylo to naše poprvé a Tak se oba bojíme ted mám 3 dny spozdeni s tím ze ms mám pravidelnou jak kdy. Muze to zpoždění být ze stresu? Nebo ze jsem začala často cvicit? Nebo jen placeboefekt? prosim vas o normalni odpovědi, narážky si nechte jen se chci slušně zeptat
@anonymity píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli můžu být tehotna když se do mě neudelal, bylo to tak dva tydny zpatky a měla jsem pred menstruaci navíc ho tam zasunul jen parkrat více než 5× to nebude a potom si ho sam,,dohonil”. Bylo to naše poprvé a Tak se oba bojíme ted mám 3 dny spozdeni s tím ze ms mám pravidelnou jak kdy. Muze to zpoždění být ze stresu? Nebo ze jsem začala často cvicit? Nebo jen placeboefekt? prosim vas o normalni odpovědi, narážky si nechte jen se chci slušně zeptat
Je to malá pravděpodobnost, ale úplně vyloučené to není. Jestli nechces hned otěhotnět tak používejte kondom po celou dobu styku.
🤦♀️ 🤦♀️ Kondom vám nic neříká? Proč souložíte. Když na to očividně nejste zralý
. Jinak nejjistější antikoncepce je abstinence, takže asi tak
Pravděpodobnost početí je nulová, pokud nesouložíš. Ty jsi souložila, takže ano, teoreticky být těhotná můžeš.
Takto otehotnet muzes. Jen nechapu - 2 tydny zpatky jsi mela pred menstruaci a ted mas zpozdeni 3 dny? To jsi jako mela cca 11 dni pred menstruaci? Zvlastni vyjadreni
A pokud teda ano, tak to jsi zrovna mohla mit plodne dny.
@anonymity píše:
Při nechráněném sexu možnost je. Je jedno, jakou chvilku tam byl. Používejte kondom a na zjistění těhotenství je těhotenský test. Nebo radši, děti, nesouložte. Je i jiná zábava pro děcka.