Je přítel přiteplený?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.24 12:49

@Řízík tak to neví asi nikdo…:D kdyby mě to tak aspoň neužíralo no.. :D nejhorší je, že nevím jak to řešit, hlavně sama v sobě, tak jsem se aspoň anonymně svěřila.

• Citovat
  • Upravit
4388
29.3.24 12:56
@Anonymní píše: Více

jaj… tohle uz neni nevinne ani zadna hloupa sranda… takovych podivnosti mas asi vic coz?
kocko, je mi lito ale tvuj pritel zacina vykazovat znamky ze to okouzleni nebude uplne platonicke… rekla bych ze tve pochybnosti jsou na miste, nemyslim si ze jsi zarliva bezduvodne, spis na zaklade spatnych zkusenosti ty naznaky proste VIDIS a vis co znamenaji… sladka nevedomost ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15782
29.3.24 12:57

Je to homosexuál, mě by to vadilo, nechtěla bych s nim mít vztah. Takovýhle chlap na mě působí úplně asexuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.3.24 13:01

Jako mohla bys ho poslat k sexuologovi, ten by to s nim probral, udelal nejaky testy a ten by to asi zjistit mohl. :nevim: Ale tam ho asi nedostaneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.3.24 13:03

Od začátku víš, že je bisexuál a teď se strašně divíš, že je bisexuál. Co na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
29.3.24 13:03

zkus podumat o sobe, ne o nem, jestli ty mas chut, silu cokoliv… projit to s nim nez to proste nejak dopadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:05

@terien ne nevím on mi řekl, že to byl asi překlik, jeho sestra mi řekla, že beztak ani nevěděl co to znamená což je úplně na hlavu a pak to že si dělal z nich srandu…no v tu dobu jsem to nějak neřešila, ale poslední dobou je čím dál víc signálu, proto to řeším…

• Citovat
  • Upravit
4388
29.3.24 13:06

Me by vadila spis nevera nez ze by muj partner byl bi, prece bi muzou byt v dlouhodobem vztahu taky stastni pokud partnera miluji… gay asi stastny se zenou nikdy nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:08

@Řízík no to ho a i tak ponižovat nechci, miluju ho, máme hezký vztah, ale prostě já nevim co bych dělala, přitom jedem na dovolenou, plánujeme svatbu i mimčo časem…a teď najednou takový zlom, kámoškam to říct nechci a s jeho ségrou se taky o tom bavit nebudu…on mi řekl že je to nesmysl, ale prostě proč mám furt takové myšlenky poslední dobou…pak jedině jestli mi nepracují hormony a nehrabe mi😂 ale děkuju, že jsem se Vám mohla svěřit ať už je to jakkoliv ulevilo se mi a zvedla nálada trošku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 13:11

@maminaAJ to je hezky napsáno…ale v tom minulem vztahu mě to sundalo a nedokázala jsem to překousnout, že tam někde něco špekuluje s chlapama…stejně ten ex je teď pořád s babama tak nevím prostě jak jim to funguje v tom mozku😂…gay asi není když ho vzrusuju, ale furt je tam to ale…

• Citovat
  • Upravit
576
29.3.24 13:16

No rekl bych, ze s nim te klidna bezstarostna budoucnost neceka. :mrgreen: Jestli to myslis takhle vazne a mate takovy plany, tak urcite ho tam dokopat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:20

Podle toho, co píšeš, bych řekla, že buď někoho má a ztratil o tebe zájem a nebo je fakt bi a má teď choutky na chlapy…moje zkušenost - první přítel po 2 letech najednou chtěl pauzu, že se chce poznat i s jinýma ženama, vždycky měl strašný ego ohledně sexu a sexuality apod. Mně se pořád něco nezdálo a když jsme se k sobě vrátili, zjistila jsem, že si vypisoval s chlapama a posílal fotky A! podvedl mě minimálně s jedním týpkem…pro mě větší ponížení, než kdyby mě podvedl s babou. A až zpětně mi došlo, že k tomu byly trochu předpoklady - často chtěl anální sex, můj orgasmus ho v podstatě nezajímal a taky se stalo, že po mě chtěl něco strkat do jeho konečníku při intimnostech.
Byt tebou, tak si s ním narovinu promluvím o tom, co se mezi vámi děje, proč nereaguje na věci ohledně sexuality apod. Proč zahazovat svůj život s někým takovým?

• Citovat
  • Upravit
Makikki
29.3.24 13:27

Jako asi urcite bisexual je, normalni hetero by nejakym dopisovanim s teplousema neztracel cas… mel by byt k tobe uprimny a rict ti to.

Co me ale zajima vic.. jak tvoje mamka reagovala na to, ze jeji muz je gay? Ja mit doma 3 lety dite a muzskej mi rict po nekolika letech bez jedineho tuseni, ze je gay, tak by me asi kleplo. 8o

• Citovat
  • Upravit
4388
29.3.24 13:30

chapu, pletky partnera bokem boli vzdy, natoz kdyz clovek jeste nevi jestli vas vztah neni jen na oko, nez si ten druhy ujasni co vlastne chce…

no, zkus s nim v nejake vhodne chvili o tom promluvit, je to tvuj partner, kdo jiny by mel o tvem trapeni vedet a resit ho kdyz ho zpusobuje, v klidu a uprimne, zadne zarlive sceny, snad to pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:35

@Makikki no tak byla v šoku, ale pak to nějak vyřešili a dodnes jsou kámoši…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky