Je takto možné otěhotnět?

26.4.20 10:38

Je ro možný?

Ahoj, před cca 14 dny jsme se mazlili s pritelem, on se udělal a utřel si to do trenek. Pak jsem ho měla v puse chvilku. Pak se mi ho snažil narvat zezadu a utřel to všude možně. Pak si lehl a já na neho sedla a měla jsem ho max 3 cm v sobě. Dnes je to 3. co mám křeče a blíží se mi MS. Dnes ráno jsem po jídle zvracela. Je možné že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
26.4.20 10:41

Co si udělat test? Hygienu aspoň trochu dodržujete?

• Citovat
  • Upravit
elibro
26.4.20 10:46

Tak možný je asi ledacos, ale když máš PMS, tak asi spíš dostaneš menstruaci, ne?

Udělej si tes, pokud už je to dva týdny. A pokud nechceš otěhotnět, poměrně rozumná cesta je se chránit. „Dává si pozor“ je super ochrana akorát tehdy, když jsi ve stabilním vztahu a případné těhotenství by vám nezbouralo život…

Jinak tedy trochu moc informací na můj vkus :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.4.20 11:45

:roll: :roll: :roll: :roll: je možné, aby v dnešní době byli lidi tak neinformovani a hloupi, že se musí na takové věci ptát na netu? Jinak už by děcka měly jít do školky, jinak vymyslí blbiny a troli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.20 11:59

Už dobrý holky! dostala jsem to, takže pohoda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.4.20 12:27

@Anonymka98777 než budeš s někým zase kukat, tak si nastuduj jak se dělaj děti, ať se zase nemusíš tak blbě ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.4.20 12:33
@Anonymka98777 píše:
Už dobrý holky! dostala jsem to, takže pohoda 8)

Diky bože za ty dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.20 13:18

To že jsem to dostala je důkaz toho, že nejsem těhotná nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3548
26.4.20 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.4.20 14:03
@Anonymka98777 píše:
To že jsem to dostala je důkaz toho, že nejsem těhotná nebo se pletu?

Většině to možná zní jako fakt hloupá otázka. Ale najdou se i ženy, které mají menstruaci i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 23:27

Mohu být těhotná?

Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná? :(
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění. :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
14.3.21 23:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná? :(
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění. :,(

Při MS je to hodně nepravděpodobné. Ale v 16 bych opravdu bez kondomu nesouložila. Ani na krajíček a pár šťouchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 23:33

@Russet moc děkuji, za “uklidnění”
hold jsem byla při ms při chuti a teď už vidím, že mi to za ten stres opravdu nestojí, ne-li za něco horšího. 🙁

• Citovat
  • Upravit
69023
14.3.21 23:37

Pravděpodobnost otěhotnění, jak píšeš, navíc při MS, je dost mizivá (ovšem nulová není nikdy). 30 dní po styku běž do nejbližší lékárny/ drogérie a kup si těhotenský test a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 23:42

@ugluk moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat