Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, před cca 14 dny jsme se mazlili s pritelem, on se udělal a utřel si to do trenek. Pak jsem ho měla v puse chvilku. Pak se mi ho snažil narvat zezadu a utřel to všude možně. Pak si lehl a já na neho sedla a měla jsem ho max 3 cm v sobě. Dnes je to 3. co mám křeče a blíží se mi MS. Dnes ráno jsem po jídle zvracela. Je možné že jsem těhotná?
Tak možný je asi ledacos, ale když máš PMS, tak asi spíš dostaneš menstruaci, ne?
Udělej si tes, pokud už je to dva týdny. A pokud nechceš otěhotnět, poměrně rozumná cesta je se chránit. „Dává si pozor“ je super ochrana akorát tehdy, když jsi ve stabilním vztahu a případné těhotenství by vám nezbouralo život…
Jinak tedy trochu moc informací na můj vkus ![]()
je možné, aby v dnešní době byli lidi tak neinformovani a hloupi, že se musí na takové věci ptát na netu? Jinak už by děcka měly jít do školky, jinak vymyslí blbiny a troli…
@Anonymka98777 než budeš s někým zase kukat, tak si nastuduj jak se dělaj děti, ať se zase nemusíš tak blbě ptát.
@Anonymka98777 píše:
Už dobrý holky! dostala jsem to, takže pohoda
Diky bože za ty dary.
To že jsem to dostala je důkaz toho, že nejsem těhotná nebo se pletu?
@Anonymka98777 píše:
To že jsem to dostala je důkaz toho, že nejsem těhotná nebo se pletu?
Většině to možná zní jako fakt hloupá otázka. Ale najdou se i ženy, které mají menstruaci i v těhotenství.
Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná? ![]()
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná?
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění.
Při MS je to hodně nepravděpodobné. Ale v 16 bych opravdu bez kondomu nesouložila. Ani na krajíček a pár šťouchů.
@Russet moc děkuji, za “uklidnění”
hold jsem byla při ms při chuti a teď už vidím, že mi to za ten stres opravdu nestojí, ne-li za něco horšího. 🙁
Pravděpodobnost otěhotnění, jak píšeš, navíc při MS, je dost mizivá (ovšem nulová není nikdy). 30 dní po styku běž do nejbližší lékárny/ drogérie a kup si těhotenský test a budeš mít jasno.