Tvrdnutí břicha po orgasmu ve 26. týdnu

291
26.4.20 09:34

Tvrdnuti břicha po orgasmu ve 26.tydnu

Krasnou neděli. V noci jsem mela tři silne orgasmy ve spanku, neslo tomu zabránit… Příjemné to už pak ani nebylo. Ale rano jsem vstala a od te doby mi neni dobre. Mam tvrdé břicho, hlavně při chuzi a pohybu, zvedání stenatka apod. a jsem zadychana. Občas tohle mívám, ale dneska dost extrem. Byla jsem ve středu na pravidelne kontrole a vše dle průkazky ok. Dostala jsem magnesium jedno denne… Myslite si, ze to je temi nočními orgasmy? Už jsem je parkrat mela, i po “denním” orgasmu :mrgreen: mi pak trochu tvrdne břicho, ale dnesek je teda fest.. už 20 minut a jsem slaba jako moucha. Lezim, piju magnesko a mam nohy nahore…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.4.20 10:36

Jestli ti tvrdne bricho v pravidelnych intervalech zajela bych na pohotovost. Zmeri ti cipek nebo upravi davku magnesia. I

• Citovat
  • Upravit
291
26.4.20 11:42
@Anonymní píše:
Jestli ti tvrdne bricho v pravidelnych intervalech zajela bych na pohotovost. Zmeri ti cipek nebo upravi davku magnesia. I

V intervalech to není. Trvalo to 20 minut a pak už nic. Dala jsem hořčík, po něm se vždy po… :zed: :oops: a lezim nepřijde mi už ze by tvrdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí