Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Abys mohla v době MS otěhotnět, tak bys musela mít v té době ovulaci, což je vysoce nepravděpodobné. Což znamená, že na testu by to už muselo být vidět. Za mě souhlasím s @ugluk …Prostě si dojdi do lékárny pro test, nejlépe s citlivostí 10. ![]()
Je v pořádku, že Tě menstruace nepřivedla do rozpaků, schůzku s přítelem Ti nezkazila a dělala jsi s ním to, co máš ráda. Při menstruaci je nebezpečí otěhotnění skoro nemožné, řada párů toho pravidelně využívá a je správné, že i Ty jsi využila příležitost. Jestliže navíc v Tobě přítel byl jen krátce a nepustil to do Tebe, tak z otěhotnění nemusíš mít strach. Menstruace budeš mít během několika dnů. Pokud by nepřišla, udělej si test, abys věděla, jak na tom jsi, a abys nepromeškala možnost miniinterrupce, kdyby se nehoda přece jen stala.
@Lemrucha píše:
Je v pořádku, že Tě menstruace nepřivedla do rozpaků, schůzku s přítelem Ti nezkazila a dělala jsi s ním to, co máš ráda. Při menstruaci je nebezpečí otěhotnění skoro nemožné, řada párů toho pravidelně využívá a je správné, že i Ty jsi využila příležitost. Jestliže navíc v Tobě přítel byl jen krátce a nepustil to do Tebe, tak z otěhotnění nemusíš mít strach. Menstruace budeš mít během několika dnů. Pokud by nepřišla, udělej si test, abys věděla, jak na tom jsi, a abys nepromeškala možnost miniinterrupce, kdyby se nehoda přece jen stala.
Jasně, za pár vteřin jeho „radosti“ vejškrab ![]()
@Lemrucha píše:
Ty jsi nějaká propagatorka potratů, že ho každé druhé cpeš?
Ono bys musela upřesnit, co to znamená během menstruace. Asi si nepředstavuju, že by to bylo první nebo druhý den, kdy silně krvácíš nebo ano? A pokud to bylo třeba už 5.den a ovulace by přišla kolem toho 9.DC, tak bys klidně otěhotnět mohla. Nicméně asi to bude spíš nepravděpodobné, když neejakuloval, na druhou stranu, mladí chlapci jsou plodní. Udělej si test..
@Lil Kitkatt Bylo to 4 den menstruace, to mám ale stále ms docela silnou. :/
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt Bylo to 4 den menstruace, to mám ale stále ms docela silnou. :/
Víš co, je to spíš nepravděpodobné a ty máš jen nějaký hormonální výkyv a MS dojde o pár dní později. Zkus ale ten test, dneska ho koupíš i v drogerii nebo Kauflandu a zaplatíš na samoobslužné pokladně ![]()
@Lil Kitkatt Moc děkuji, tak hloupě se zeptám, začala jsem poslední týden pít čaj a dávat si kapky ostropestřce na játra, myslíte, že to taky mohlo něco ovlivnit? Už plácám blbosti, ale hledám jakykoliv “normalni” duvod pro opozdeni ms, nez se dostanu pro test, z te nasi vesnice opravdu v pátek nejdrive.