Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,, uz se mi druhy den pri cviceni deje neobvykla vec, pri uklonech vlevo i vpravo, citim nebo slysim jakoby dech nebo soupani je to normalni nebo je to pater? Nejak me to vydesilo, cvicim uklony kazdy den v tempu, ale slysim to i u rotace…
@vodolejka Jj vsechno tomu nasvedcuje jen to zni desive a nikdy jsem si toho nevsimla, diky moc
To nevím, ale konkrétně mně se to stávalo hlavně kolem 20. roku věku, kdy jsem byla hodně hubená. Což jsem doteď, mám to od přírody, ale už to není tak hrozný, jsem 35+
prostě je slyšet, jak se ti jakoby zmáčknou plíce, tak ten vzduchy - princip měchu. Nejsi hubená? Taky to záleží na tom, jak moc hluku je v místnosti, kde cvičíš - stačí obyčejná mluva 1 osoby a neslyšíš nic…A to já jsem ani nijak extra necvičila.
@vodolejka Presne tak ted jsem na chalupe jen pole a ticho a taj jsem to slysela
jinak cvicim pri hudbe a nic
hubena nejsem mam 68 kg je mi 40 a jsem oplacana jooo kde je moje vaha 55 ![]()
@vodolejka Ja uz se lekla co mi je? Kde se mi tam ten mech bere ale zni to i logicky kdyz se uklonim tak si stlacim mech
jen se mi dost protahuji svaly na zadech protoze me boli zada a ja myslela ze tim lezou speky okolo bricha