Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravim devcata, chtela jsem se informovat, kde se da levne a spilehlive podstoupit plastiku prsou..a pokud ano, tak za priblizne kolik? Moc dejuji za vsechny rady…
@Pampelinka spíš bych se pídila po tom spolehlivě.. počítej 50-60 tis, pokud nechceš jakéhos pokoutného řezníka..
Levně? Tak to na to ani nechoď, pokud nechceš mít zmrvený prsa ![]()
Počítej 50-70tis. Kamarádka dávala 70..
@Pampelinka Doporučuju nejdřív plastiku mozku.
Ve vší úctě, ale pokud nová prsa opravdu POTŘEBUJEŠ, tak by sis měla uvědomit, že „levně“ by člověk neměl v souvislosti s řezáním vlastního těla vůbec používat.
Umím si představit, že tím levně myslíš „nemůžu si dovolit nejluxusnější pražské kliniky typu Měšťáka, ale jinak na tom nechci šetřit“… ale napsala jsi to pěkně blbě (i na to je dobré mít ten mozek v pružném stavu).
Můžu se zeptat, kvůli čemu tu plastiku chceš? Máš lentilky na letišti, asymetrická prsa, nebo jen chlapa, který by chtěl větší a Tvoje dvojky mu jsou málo?
Příspěvek upraven 06.08.15 v 20:16
@Slečna Ferka píše:
@Pampelinka Doporučuju nejdřív plastiku mozku.Ve vší úctě, ale pokud nová prsa opravdu POTŘEBUJEŠ, tak by sis měla uvědomit, že „levně“ by člověk neměl v souvislosti s řezáním vlastního těla vůbec používat.
Umím si představit, že tím levně myslíš „nemůžu si dovolit nejluxusnější pražské kliniky typu Měšťáka, ale jinak na tom nechci šetřit“… ale napsala jsi to pěkně blbě (i na to je dobré mít ten mozek v pružném stavu).
Můžu se zeptat, kvůli čemu tu plastiku chceš? Máš lentilky na letišti, asymetrická prsy, nebo jen chlapa, který by chtěl větší a Tvoje dvojky mu jsou málo?
@Slečna Ferka v tom výčtu ti chybí velká prsa, to bude důvod, proč podstoupím plastiku já ![]()
@ka2ka asymetrie může být i pěkně viditelná a pak je to důvod pro plastiku, ovlivňuje to i psychiku a sebevědomí.
@majki.r já vím právě, že mám hodně asymetrická prsa tak mě to zarazilo, protože mě nikdy nenapadlo jít kvůli tomu na plastiku ![]()
@ka2ka píše:
@Slečna Ferka myslíš, že asymetrie je důvod pro plastiku?
velká určitě ano..
@ka2ka jestli tě to nenapadlo, tak na tom budeš ještě dobře
![]()
Ale jsou i hodně výrazné asymetrie…záleží na ženě, jak to zvládá psychicky.
Já mám velká prsa a psychicky to zvládám, ale fyzicky už ne…tím spíš teď, když kojím. Těším se, až podstoupím plastiku ![]()
Holky a ktera z vas „chytrych“ na plastice prsou byla??
@Krasavicaa @Slečna Ferka atd..
@ka2ka asymetrii jsem taky mela a mne osobne to hodne vadilo. Stejne tak jsem si 100% jista, ze se to nelibilo zadnemu memu partnerovi-bohuzel
@majki.r mám rozdíl dvou čísel
no já si zvykla a pokud to vadí někomu okolo jeho problém ![]()
@MiraMoo píše:
Holky a ktera z vas „chytrych“ na plastice prsou byla??@Krasavicaa @Slečna Ferka atd..
@ka2ka asymetrii jsem taky mela a mne osobne to hodne vadilo. Stejne tak jsem si 100% jista, ze se to nelibilo zadnemu memu partnerovi-bohuzel
tak musím říct, že v tom případě mám štěstí manželovi se to i líbí prý si může vybrat ![]()
@ka2ka píše:
@majki.r mám rozdíl dvou číselno já si zvykla a pokud to vadí někomu okolo jeho problém
To je dobrý přístup
je to individuální, někdo se s tím popere parádně, někoho to trápí celý život a zbytečně, když je dneska ta plastika možná. ![]()