Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
prosím o radu. Doporučte mi prosím parfém, který by vůní připomínal pudr. Myslím prostě takovou tu vůni, kterou máme spojenou s „čistotou“. Nenapadá Vás něco? A kde prosím kupujete levnější parfémy (konkrétní obchod, eshop…)? Díky. ![]()
Ahoj, co mě hned tak napadlo, tak pudrová - Cerruti 1881 a Chloe love.
Jinak na léto moje oblíbená vůně čistoty ale ne pudrová - je to vůně, jakoby ses vykoupala v luxusních mýdlech a neměla parfém, ale přesto úžasně voníš čistotou je Clean Cool Cotton a vůně čerstvě vypraného zrovna usušeného prádla je Clean Warm cotton.
Napadlo mne:
L´Air de Temps od Nina Ricci
Burberry Baby Touch
Bulgari Petit et Mamans
Pudrová vůně Jil od Jil Sander. A s čistotu mám spojené vůně vodní - svěženky, nebo jim říkám letničky. Na trhu jich je spousta. Nakupuji na elnino a parfums.
Jé to mi připomíná když jsem se stýkala s jedním klukem a vždy sem mu řekla že voní jako dětský zásyp
A dámská voňavka mi tak voní… a bylo to něco od Playboye ![]()
Jil od Jil Sander, mě připomíná od yankee candle vosk baby powder.
@Whynot píše:
vůně čerstvě vypraného zrovna usušeného prádla je Clean Warm cotton.
To musim mít.
![]()
Taky diky za tipy, shanim podobny parfem..mela ho byvala kolegyne a nez odesla, nestacila jsem se ji zeptat na znacku ![]()
@Whynot píše:
Jinak na léto moje oblíbená vůně čistoty ale ne pudrová - je to vůně, jakoby ses vykoupala v luxusních mýdlech a neměla parfém, ale přesto úžasně voníš čistotou je Clean Cool Cotton a vůně čerstvě vypraného zrovna usušeného prádla je Clean Warm cotton.
Prosím a jaká je to značka parfémů?
Za mě taky Chloe
už jsem ji párkrát měla a je to taková čistá, mýdlová až pudrová vůně ![]()