Hubneme od TEĎ!

4047
30.7.15 14:52

Ahoj, já se nechystám „od teď“ spíše až „od soboty“ :-D
Ale fandím Ti, pro PCO je váha hodně důležitý faktor :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27688
30.7.15 14:57

Moc držím palečky já už hubnu dva měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.7.15 14:58

Ahoj, můžu se přidat? Mám navíc 20 kg. Fuj, když se to napíše, je to ještě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 14:58

Ahoj, je mi 30, 101kg, 170cm. Takže špek na břuchu, sádlo na kýtách. Momentálně 5kg dole, začínám rychlou chůzí, pak jogging.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.7.15 14:59

@Attila8 taky fandím :potlesk: :palec:!!! Kamarádka má ten samý problém a začla cvičit hormonální jogu…, nemůže si ji vynachválit.., tak třeba tobě by to taky pomohlo. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.7.15 15:00

@ka2ka :mavam: už je lépe? Také už jsem něco dostala dolů, ale pořád mám hodně před sebou. Tak bych se ráda zapojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
30.7.15 15:03

@KaPa1 ahoj už trochu jo a co ty?? já mám dole 8,5kg ale pořád ještě hodněěěě potřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.7.15 15:12

Taky mám PCOS a váhu jak Mount Everest :-( a ne a ne to jít dolů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.7.15 15:12

Já šest. Teď jsem byla na kontrole a v pohodě, a mám úžasnou praktickou a ještě lepší sestřičku, která je taky bez štítky, tak máme spoustu společných témat a už si nepřipadám jako stimulant. :dance:. @Attila8 pošleš pak pozvánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.15 19:04

@Attila8 přeju ti ať zhubneš :) Je to běh na dlouhou trať. Musí to pořádně přepnout v hlavě, což u tebe se stalo.. :) Věřím, že to dáš. Taky mám ještě nadváhu +- 20kg, ale bylo to víc, už půl roku se láduju zdravou stravou a jde to :pankac: :pankac: :pankac:

An. A

• Citovat
  • Upravit
2874
30.7.15 19:36

Přidám sem své doporučení.
1. vynechala jsem veškerý cukr v čajích - dělám si denně tak 3-4 čaje ovocné a do každého jsem cpala 2 lžičky cukru - když to spočítám tak chudák moje tělo :poblion:
2. začala jsem snídat - šlo to těžko ale zvykla jsem si (pak nemám v průběhu celého dne hlad).
3. a každý den večer mezi 19-21 jdu na půlhodinky - hodinku ven a jdu rychlou chůzi případně přidám 10sekundové pokusy o běh.
A EJHLE, 5kg dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
30.7.15 19:44

@Attila8 díky ale přiznám, že chodím k poradkyni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 19:55
@Attila8 píše:
@Blekota ahoj a kolik bys chtěla zhubnout? a jak to děláš s jídlem? omezuješ něco? a co?

Měla jsem 106, mám dnes 100,7kg. Chci zhubnout 30kg přebytečného sádla na břichu a kýtách. Chci se držet na váze mezi 70-75 - na výšku 170cm je to optimální.
Jak to dělám s jídlem. Jím 5×-6× denně, záleží natom, kdy jdu spát.
Jídlo jsem vyřešila tak, že si dávám mezi jídly pauzu. Když mám oběd, dám si polévku a za hodinu pak druhý chod. (Jak říkám, zkusi si polévku nalít na maso, brambory a omáčku a sněz to - taky bys to nejedla :poblion:
Co omezuji? Možná maso - naučila jsem se postupně do jídelníčku přidávat sójové maso, pokud chci šunku či párek, tak pod 90% obsahu masa nekupuju. Je fakt, že mi pak stačí plátek kvalitní šunky, sójový rohlík, křemžská hořčice a ejhle, stačí mi jeden rohlík a né dva rohlíky plné nekvalitních plátků „šmejdskéšunky“.
Kupuju kvalitní jogurty jogobella anebo pak gazdovský či holandský. A jak si to tak propočtu, jím kvalitněji, zdravěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 20:03
@Attila8 píše:
Ještě bych se chtěla zeptat kdo máte jakou motivaci?

Popíšu ti moji pondělní motivaci. Jdu takhle na gynekologii na pravidelnou kontrolu v tašce moje oblíbená sukně, vejdu do kabinky, svléknu kalhotky, vemu sukni a ejhle. Přes boky jsem jí musela tahat, jak jsem ji dala kolem pasu, knoflík skoro nešel zapnout, když jsem nějak načančala špeky a zapla knoflík, vytvořila se ze zipsu taková ta pi. ča, co skoro nešla zapnout. Zapla jsem ale musela jsem zips dát hodně k sobě. Tož volá doktor, jdu ke křešlu (ještěže doktor seděl zády), tak jsem tu sukňu skoro nevyhrnula, jak jsem tam ty kýty měla narvané - hele jak to tak čtu, tak se řežu smíchy ale tohle je od tohoto pondělka TEN důvod, proč hubnu!

• protože se chci vejít do velikosti cca 42/44 - a né 48 (ještěže tyto velikosti šijou v CaA)
  • protože už nechci na kýtách sádlo - v létě se mi odírají nožičky a nemůžu pak nosit sukni
  • protože se chci cítit lépe a jezdit na delší výlety
  • protože se nechci potit jako prase, když ujdu pár metrů
  • protože se chci chlapovi líbit - já se vůbec divím, že s takovou tlustou babou je
  • protože si chci letos koupit své první plesové šaty a jít poprvé v životě na ples
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 20:54
@Attila8 píše:
@Blekota ty ale upřímně skrz tu historku u doktora jsem se řezala taky :mrgreen: :mrgreen: úplně to vidím…takže jsi omezila maso, a co sladkosti? ty tě nelákají? čokolády, buchty, zmrzliny? jinak co se týče motivace tak to mám podobně u mě teda ještě plus to že je mi 30 a manžel chce děti a díky sádlu a PCOS nemám cyklus takže dokud nezhubnu asi neotěhotním.

To není historka, to byla pondělní krutá realita. Omezila jsem maso, dávám si jej tak 2-3× týdně, a sladké mě nidky nelákalo. Můžu procházet kolem čokolád, tyčinek ani nenapadne mě si je vzít do košíku. Ale sladké jsem vyřešila na základě rady mé doktorky. Ráno a dopoledne tělo spaluje nejvíce, takže mám sladké snídaně (rozuměj - jogurty, croisanty, kakaíčko :mrgreen: sójové suky, koláče, bábovku atd), tím vyrovnávám sladké a odpoledne na něj nemám vůbec chuť. Mě by nikdy nenapadlo koupit si snickersku, oplatky či socik podobného. Pokud to předemě mamka nepostavila a anebo mi to nehodila, že jsem to sladké měla v ruce, tak jsem to nejedla. To samo čokolády anebo sladké šťávky do čaje či vody.
Já spíš ujíždím na jiné věci - ale to jsem už omezila - miluju polévky, do kterých můžu nakypat hodně Magi anebo paprikové chipsy. Obě věci jsem ze špajzu vyhodila a je mi lépe. Takže já jsem na slané a né na sladké.
Mě je taky 30 a proto něco dělám. Děti chci za 2-3roky taky. Teď hubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková