Hubneme od TEĎ!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
31.7.15 10:48

Já bych se taky ráda připojila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
31.7.15 13:34

Jsem tam, tak nevím. Já jsem takové počítačové nemehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
31.7.15 13:42

@Attila8 jsem tam taky- jen nebylo založeno žádné diskusní téma, tak jsem nechtěla být první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
31.7.15 14:14

Ahoj devcata, rada bych se k vam pridala. Potrebovala bych tak 10 kg,.kazdy den si rikam od zitra od zitra a takhle to trva asi pul roku. Pred 5 lety jsem shodila 13 kg bavilo me to a ty vysledky…postupne jsem zacala pribirat a pred tydnem jsem byla na kontrole u gynekologa (preventivni), postavil me na vahu a ja s hruzou zjistila,.ze jsem. skoro zpatky tam kde pred 5 lety. Mam z toho depku a misto abych sla behat jsem si dala cokoladu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.7.15 21:52

Ahoj, jsem věčný začátečník :roll: Tedy před těhotenstvím se mi to jednou už podařilo. Ale hezky jsem se vypapala zpátky. 174cm/ naposledy 98,5kg
Zítra končíme dovolenou. Ráda bych začala o sebe víc dbát, líp si to naplánovat.
Poprosím o přidání do skupinky @Attila8 . Ale ne vždy vydržím, když mi to nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
1.8.15 00:52

@omites to je super, že se chceš přidat- jsem na tom obdobně… tak se budu těšít ve skupině :-]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.8.15 13:57

Ahoj, já bych se taky ráda přidala, jsem teď na konci šestinedělí a pohled do zrcadla děs - hlavně to vytahaný břicho :zed: váha se nám naštěstí teď rozbila, ale přes 100 mám určitě :roll: :oops: ale zas jsem aspoň vysoká - skoro 190 cm, tak se to aspoň trošku rozloží. @Attila8 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
1.8.15 14:15

@Attila8 Ahoj! Můžu poprosit o pozvánku do skupiny - kápla mi do noty - už bojuju cca 3.týden a potřebuju shodit min.20 kg. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
1.8.15 14:24
@Attila8 píše:
@J3nie na kouření se taky bodni!! já kouřila deset let a před čtyřmi lety jsem se na*rala a mrskla cigára do koše a už si nezapálila, bylo to mnohme jednodušší než jsme si myslela…navíc se mi začalo nádherně dýchat! už vůbec necítím v dýchací trubce ten chcrchel :mrgreen: :mrgreen: a manžel kvůli mě pak přestal taky, protože jsem mu nadávala že smrdí :mrgreen:

Tak jste vy a váš muž kabrňáci, když jste vy a následně on kvůli vám přestali.. :) :potlesk: :palec:.Já přestal kouřit cirka před 4 roky a držím to a dodržím to. Jinak momentálně s úbytkem váhy také zápasím, ubral jsem na jídle a to poměrně dost a chodívám se ob den proběhnout :palec:.připomínám že jsem chlap, tak nevím zda je těžší ubírat váhu ženské či chlapovi.. :think: Ale vám a všem kdo na tom pracuje-mnoho zdaru! :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.15 16:15

@Bjustřík já hodně omezila kouření - na 1 cigaretu denně, když přestal manžel. Ten kouřil krabku startek denně a přestal ze dne na den. Když jsem otěhotněla, kouřit jsem přestala. Po 8 měsících těhotenství a 20m kojení jsem pak z hrůzou zjistila, že mi to už nechutná. Já se na první cígo fakt těšila. :jazyk:

Podle mě se hubne líp chlapům. Na druhou stranu umějí snadno skloznout k extrémům. Oni to prostě vydrží. Třeba tu hladovku. Podle mě jste více zaměřený na cíl. A co si vezmete do hlavy, to uděláte. Známý takhle v 50 se rozhodl, že bude hladovět, aby se vyrovnal mladším. Už je to tak 3 měsíce, zatím drží… zhodil hodně. Otázkou je, co to udělá v delším časovém úseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
1.8.15 16:27

No to jsem také zvědav.. :),musí být holt i vůle.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1916
1.8.15 17:32

@Attila8 Ahoj, mohla bych se k vám taky ještě přidat? Momentálně osmým měsícem kojím, tak se mi do toho zatím moc nechtělo, ale už se sebou musím taky něco udělat. Na to, abych byla aspoň trochu spokojená, bych potřebovala dát dolů 25 kilo, ale kdyby to šlo víc, vůbec bych se nezlobila :D. Sama to však nezvládám, hlavně taky ujíždím na sladkém, tak hledám podporu někoho, kdo je na tom podobně. Předem dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.8.15 20:07

@omites to jako že 3 měsíce nic nejí? 8o to snad ani není anatomicky možné, ne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.15 20:15
@Airika píše:
@omites to jako že 3 měsíce nic nejí? 8o to snad ani není anatomicky možné, ne:D

jí minimálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
2.8.15 00:16

Ahoj :mavam: já taky potřebují zhubnout a hodně, ale mám málo pohybu a když se do toho dam tak mi to vydrží vždy jen chvíli, teď jsem zhubla 4kila, ale to je spíš tím že mi není dobře takže jím málo :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková