Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Blekota, taky jsem pro, každý den nemůžu psát…protože hlavně když sedím u pc, tak mám chutě…a taky rodinu ![]()
Blekota, jsem taky z Ostravy, z Hrabové
i když teď trochu dál…ale snad se domů zase někdy vrátím.
@Blekota mám sestru v Ostravě. Zrovna jsme tam minulý týden byli. Jezdíme tam nárazově.
Merlose, já bych tě tam ráda viděla.-)
ach jo mám nervy ze zítřka a snědla bych co bych viděla, ale nesmím!!! ![]()
Ahoj, tak jestli budete zakladat rada bych se k vam pridala. Dekuji
Takže holky, pokud máte zájem, založím hubnoucí skupinu pro Ostravačky, podmínkou ale bude se minimálně jednou měsíčně setkat (třeba v Běláku) a popovídat si o zkušenostech s hubnutím.
Skupina bude také o tom, že se budou pravidelně k večeru scházet ženy, které chtějí společně hubnout a chodit do lesa cvičit.
Kdo by byl pro, ať mi napíše.
@Blekota píše:
Takže holky, pokud máte zájem, založím hubnoucí skupinu pro Ostravačky, podmínkou ale bude se minimálně jednou měsíčně setkat (třeba v Běláku) a popovídat si o zkušenostech s hubnutím.
Skupina bude také o tom, že se budou pravidelně k večeru scházet ženy, které chtějí společně hubnout a chodit do lesa cvičit.
Kdo by byl pro, ať mi napíše.
jo, aha..tak to nedám…do Ovy se dostanu jednou za 2 měsíce a na otočku…
Holky, ma to nekdo z vas, jako ja? Nemuzu najet na dietu aporad mne honi mlsna, porad chci sladke.Jak jen trochu mne rozcili deti, a staci malo, hned musim si dat neco na nervy. Nejim toho moc, ale i tatranka a pod. staci. Rozumne reci, jak to skodi, jak se vyplavuje hodne a zbytecne inzulinu a pod. reci, to vim, ale v ten okamzik nevidim, neslysim nic. Nechci ani dietu, ale rok jsem se stravovala spravne, proste se nastvala sama na sebe a shubla 20 kg a zbyvajicich 10 kg nemuzu. Porad mam vymluvu a zacinam zitra, azmne uz unavuje sobe lhat, kdyz vim, ze selzu.Co mam delat se sebou???Treba vite nekdo reseni???Nebo jen vydrzet? A co, kdyz nemam tu silu vuli???Jak na to???Diki ![]()
@toooja píše:
Holky, ma to nekdo z vas, jako ja? Nemuzu najet na dietu aporad mne honi mlsna, porad chci sladke.Jak jen trochu mne rozcili deti, a staci malo, hned musim si dat neco na nervy. Nejim toho moc, ale i tatranka a pod. staci. Rozumne reci, jak to skodi, jak se vyplavuje hodne a zbytecne inzulinu a pod. reci, to vim, ale v ten okamzik nevidim, neslysim nic. Nechci ani dietu, ale rok jsem se stravovala spravne, proste se nastvala sama na sebe a shubla 20 kg a zbyvajicich 10 kg nemuzu. Porad mam vymluvu a zacinam zitra, azmne uz unavuje sobe lhat, kdyz vim, ze selzu.Co mam delat se sebou???Treba vite nekdo reseni???Nebo jen vydrzet? A co, kdyz nemam tu silu vuli???Jak na to???Diki
A co ty tatranky nekupovat a mít špajz bez sladkostí? Co bys pak strkala do pusy? Chleba? Za mě - nekupovat, podle toho co jsi napsala, to vyznívá, jako bys těch tatranek denně snědla i pět…
Hm,5 by mozna zvladla a, ale bylo by mi zle.Ale problem opravdu mam. I ta 1 tatranka na hubnuti neprida. Nekupovat…mam 2 deti, navsteva donese neco, a pecu. I jen livanec doma…uz je pro zle. Kdyby to slo, tak nepecu,nekupuji.Ale detem asi tezko reknu:mate zde kus kureciho prsicka, jezte misto buchty. Radsi bych jela nekam na tabor, kde nebudu mit pristup k zadnemu nezdravemu jidlu, zadne pokuseni. ![]()